Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni hamile olduğunu ögrenipte, adet olacakmış gibi hisseden var mı?
- Konu Sahibi Toprak44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
Benim gecikme de 6. Günüm yarın 7.ci günüm de kan verecem, adet belirtim yok ama evham yapıyorum sanırsam olumsuzluklara alıştığım içim kendimi hazırlamak istemiyorum, sadece ayaklarım üşüdüğünde bir ağrımsı birsey oluyor ama keskin değil,Ben hala her adet günümde adet olacakmışım gibi hissediyorum . Ilk zamanlar daha çok olur endişe etmeyin:)
Sağlıcakla alın kucağınıza darısı bana, yarın ögrenecem hayırlısıyla
- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
Çok heyecanlı. Inşallah vardır bebisiniz hayırlısıyla :)Benim gecikme de 6. Günüm yarın 7.ci günüm de kan verecem, adet belirtim yok ama evham yapıyorum sanırsam olumsuzluklara alıştığım içim kendimi hazırlamak istemiyorum, sadece ayaklarım üşüdüğünde bir ağrımsı birsey oluyor ama keskin değil,
Sağlıcakla alın kucağınıza darısı bana, yarın ögrenecem hayırlısıyla
Amin çok teşekkür ederim, siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince miÇok heyecanlı. Inşallah vardır bebisiniz hayırlısıyla :)
- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
Evet . Ben çok düzenli regl oluyorum 2 gün geçince evde yaptığım idrar testinde öğrendim:)Amin çok teşekkür ederim, siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince mi
Ben 30-35 gün arası oluyorum, bir kere de 38.ci gunde olmustum ama o ay çok stres olmustumEvet . Ben çok düzenli regl oluyorum 2 gün geçince evde yaptığım idrar testinde öğrendim:)
Öyle diyolar ama, herkeste bir olmayabilir tabi siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince test falan mı yaptınız?Adet olcakmis gibi olan ağrılar kasık ağrıları falan çok normal canım. Ilk zamanlar çok oluyodu bende . Şimdi de arasira oluyo hala
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Evet günüm geçtikten 10 gün sonra test yapmıştım evde ama negatifti . Daha sonradan hastaneye gittiğimde öğrendim 6 haftalık hamileymisimÖyle diyolar ama, herkeste bir olmayabilir tabi siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince test falan mı yaptınız?
Demek ki testlere her zaman güvenmemek lazım, sağlıcakla kucağınıza alın, bende yarın öğreneceğim bakalım hayırlısıEvet günüm geçtikten 10 gün sonra test yapmıştım evde ama negatifti . Daha sonradan hastaneye gittiğimde öğrendim 6 haftalık hamileymisim
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Inşallah siz de hamilesinizdirDemek ki testlere her zaman güvenmemek lazım, sağlıcakla kucağınıza alın, bende yarın öğreneceğim bakalım hayırlısı
Çok amin inşAllah, çok sağolunInşallah siz de hamilesinizdir
Kan sonucum çıktı, hamileyimÇok amin inşAllah, çok sağolun
Ama değerim adet günüme göre 1000'e yakın olması lazımken 245 çıktı ebe geç döllenme olabilir dedi, salı günü tekrar gel, kan testini tekrarlayalim dedi
Kan sonucum çıktı, hamileyimInşallah siz de hamilesinizdir
Ama değerim adet günüme göre 1000'e yakın olması lazımken 245 çıktı ebe geç döllenme olabilir dedi, salı günü tekrar gel, kan testini tekrarlayalim dedi, ama içime kurt düştü