Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gecikme de 6. Günüm yarın 7.ci günüm de kan verecem, adet belirtim yok ama evham yapıyorum sanırsam olumsuzluklara alıştığım içim kendimi hazırlamak istemiyorum, sadece ayaklarım üşüdüğünde bir ağrımsı birsey oluyor ama keskin değil,Ben hala her adet günümde adet olacakmışım gibi hissediyorum . Ilk zamanlar daha çok olur endişe etmeyin:)
Çok heyecanlı. Inşallah vardır bebisiniz hayırlısıyla :)Benim gecikme de 6. Günüm yarın 7.ci günüm de kan verecem, adet belirtim yok ama evham yapıyorum sanırsam olumsuzluklara alıştığım içim kendimi hazırlamak istemiyorum, sadece ayaklarım üşüdüğünde bir ağrımsı birsey oluyor ama keskin değil,
Sağlıcakla alın kucağınıza darısı bana, yarın ögrenecem hayırlısıyla![]()
Amin çok teşekkür ederim, siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince miÇok heyecanlı. Inşallah vardır bebisiniz hayırlısıyla :)
Evet . Ben çok düzenli regl oluyorum 2 gün geçince evde yaptığım idrar testinde öğrendim:)Amin çok teşekkür ederim, siz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince mi![]()
Ben 30-35 gün arası oluyorum, bir kere de 38.ci gunde olmustum ama o ay çok stres olmustumEvet . Ben çok düzenli regl oluyorum 2 gün geçince evde yaptığım idrar testinde öğrendim:)
Öyle diyolar ama, herkeste bir olmayabilir tabiAdet olcakmis gibi olan ağrılar kasık ağrıları falan çok normal canım. Ilk zamanlar çok oluyodu bende . Şimdi de arasira oluyo hala
Evet günüm geçtikten 10 gün sonra test yapmıştım evde ama negatifti . Daha sonradan hastaneye gittiğimde öğrendim 6 haftalık hamileymisimÖyle diyolar ama, herkeste bir olmayabilir tabisiz ne zaman ögrendiniz gününüz geçince test falan mı yaptınız?
Demek ki testlere her zaman güvenmemek lazım, sağlıcakla kucağınıza alın, bende yarın öğreneceğim bakalım hayırlısıEvet günüm geçtikten 10 gün sonra test yapmıştım evde ama negatifti . Daha sonradan hastaneye gittiğimde öğrendim 6 haftalık hamileymisim
Inşallah siz de hamilesinizdirDemek ki testlere her zaman güvenmemek lazım, sağlıcakla kucağınıza alın, bende yarın öğreneceğim bakalım hayırlısı![]()
Çok amin inşAllah, çok sağolunInşallah siz de hamilesinizdir![]()
Kan sonucum çıktı, hamileyimÇok amin inşAllah, çok sağolun![]()
Kan sonucum çıktı, hamileyimInşallah siz de hamilesinizdir![]()