Yeni hamile olduğumu öğrendim lazere devam edebilir miyim?

Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
Devam etmeyin etkisiz olur çünkü hormonlar yükseliyor o yüzden dökülmez dökülse bile ölmez o kökler dondurun ben öyle yaptım

Ben hamile olduğumu öğrendimde bıraktım doktorumda önermedi ve bazı lazer merkezleri hamilelere uygulama yapmıyorda . Peşin ödediyseniz erteleye bilirsiniz seanslarınızı

Ben hamile olduğumu öğrendimde bıraktım doktorumda önermedi ve bazı lazer merkezleri hamilelere uygulama yapmıyorda . Peşin ödediyseniz erteleye bilirsiniz seanslarınızı
Teşekkürler çıkanları neyle aldınız ada ylamı?

Ben iyi bir hastanede gidiyorum ama hastane politikaları geregi yapmıyorlar gebelere
Doktorlardan arastırdıgım kadarıyla kanıtlanmıs bir zararı yok ama yapılan calısmalarda cok yeni en az elli yıl gecmiş olması gerektigini söylüyorlar
Gebelikte tüy artısı oldugu icin yaptırsanda cok bi etki göremeyeceginide belirtiyorlar
Ben gitmiyorum

Ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doktorlar lazerin hiç bir zararı olmadığını söylüyor , o ışınlar bebeğe Zarar verecek kadar derine işlemiyor diye açıklama yapıyorlar .
Ama sen yine de araştır , kendi doktorun ile konuş ve içine nasıl siniyorsa onu yap.
Keyifli gebelikler :nazar:
Teşekkürler canım sanada

Teşekkürler peki o aralarda çıkanları neyle alacagız adaya devam mı 😥
Canım ben Philips in vücut tüylerini almak için kullanılan bi cihazı var onu aldım erkekler için bu aletler 🤭 ama kullanımı çok rahat üstelik hamilelik için gerçekten mükemmel bişey ağda ile jiletle uğraşmıyorum ve çok temiz alıyo jilete yakın. Ayrıca ağda yediden kök oluşumu desteklediği için lazere başlayıp azaltmisken arttırmak istemedim şuan 13 haftalık hamileyim ve tüylerim artmadı kalinlasmadi .

Canım ben Philips in vücut tüylerini almak için kullanılan bi cihazı var onu aldım erkekler için bu aletler 🤭 ama kullanımı çok rahat üstelik hamilelik için gerçekten mükemmel bişey ağda ile jiletle uğraşmıyorum ve çok temiz alıyo jilete yakın. Ayrıca ağda yediden kök oluşumu desteklediği için lazere başlayıp azaltmisken arttırmak istemedim şuan 13 haftalık hamileyim ve tüylerim artmadı kalinlasmadi .
Aynı alletten evde var bende onunla denerim artık 😊

Aynı alletten evde var bende onunla denerim artık 😊
Ben lazere 6 seans gitmiştim baya cilizlasmiti o yüzden cihaz kullanmak beni hiç rahatsız etmedi. Son zamanlarda daha hızlı uzamaya başladılar ama bu tamamen hamilelikten. Benim işimi çok kolaylaştırıyor hele şuan baş ağrısı düşük tansiyon vs bunlar varken zaten ne agdayla ugrasabilirim ne de permatikle.umarim sizinde işinizi kolaylaştırır daha iyi fikirleri olanlarda paylaşırsa inşallah bizde daha çok rahat ederiz hamilelikte her hareket külfet

Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim

Ben olsam dewam ettirmezdim.

Bende lazer yaptirdim, zaten dogumdan sonra hormonlarin yenilenebiliyor ve tekrar başa sara biliyormus, öyle denmisti bana.

Dogum sonrasini bekle istersen. Sonra kaldigi yerden dewam edersin

Hayır tabi ki bebeğin gelişimini direkt etkiliyor heleki yeni gebelik herseyi yeni yeni gelişiyor. Zaten hamilelikte ve sonrasında hormonlarınız çok değisicek lazer boşa gidecek

Ben de gidiyordum hamile kalınca doktorum bırakmamı söyledi. Zaten gittiğim yer de hamilelere yapamayız doğumdan sonra devam edin dedi bıraktım o zaman.

İster evde su minik aletlerle ister dışarıda seans olarak hiç bir türlüsünü doktorlar tavsiye etmiyor. Bende de evdekilerden var doktorum kesinlikle hayır dedi.

Back
X