arkadaşlar ilk defa yazıyorum adetim 4 gün gecikti sık idrara çıkma ve bol bol sarımsı bir akıntı var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
canım bence bır ıdrar testı yap.4 gunluk gecıkme olmus buyuk ıhtımal cıkar.arkadaşlar ilk defa yazıyorum adetim 4 gün gecikti sık idrara çıkma ve bol bol sarımsı bir akıntı var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
arkadaşlar ilk defa yazıyorum adetim 4 gün gecikti sık idrara çıkma ve bol bol sarımsı bir akıntı var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
öncelikle merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldığımı söyleyebilirim(sessiz ve keyifle yazdıklarınızı okumam dışında)...bir çoğunuz gibi benimde hamişlik konusunda kafam karışmış durumda,henüz 1.5 aylık evliyim,ilaçla korunuyorum bir kaç gün ilacı kullanmayı unuttum:) adet görmeme daha 1 haftadan fazla var ama gögüslerimdeki ağrı,midemdeki yanma ve aşırı derecede yorgunluk beni hafta başından beri yedi bitirdi,bel sırt ağrılarım cabası...sizce bu kısa süre içerisinde ilacın unutuluşu hamileliği ne oranda getirir ya da deneyimlerinize göre belirtiler hamileliği gösteriyormu?şimdiden teşekkürler...
İnşallah güzel haberler alırız rainbow'cum...ama kimse kan testi için erken ya da geç demiyor ne yapıcaz şimdi:uhm:elhamraa bende 2aylık evliyim eşimle bebeğimiz olsun cok istiyoruz bu ay adetime 5gün kala idrar testi yaptm cıkmadı ama senin kesin cıkar inş.hamilesindir ben biraz daha beklycm yeni üye oldum cok güzel bi ortam..Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?