hemen bulaşık deterjanını süngere sıkıp sil..çıkar
kosla veniş halıyla sil bişey kalmaz.muhtemelen kalmamıştır da anne korkusuna takıntı yapmışsındır=)
ıslak olduğundan da öyle gelir.çok müdahale etme kurumasını bekle.çok silersen de yıpranır o bölge
haha :) :) mersaliz konu sahibinden önce cevap vererek bir rekora imza atmış:))))
benim kedim de süt dökmüştü kilime,iki üç gün çok kötü koktu ama sonra geçti,şimdi izi bile yok
Bir litreye yakın sütü dökmeyi nasıl becerediniz yahu mutfak halısı miydi? Eğer yeni ve kıymetli birşeyde ben annem ortalarda yokken yıkamaya vermeye hiç olmazsa hertarafını elde silmeye çalışırdım ki silinmiş yer silinmemiş yer farkı olmasın
Süt çok fena kokar bence silmekle paklanmaz o kadar çok süt dökmüşsünüz en iyisi yarın yıkamaya verin yada yıkayın
evet bende anlamadim bunu ya leb demeden leblebiyi anladi arkada$ :)
ayy in$allah kokmaz ya(
ya inan $u an gülüyorumocagin üstüne koydum kaynattim sütü ve tv izlerken ta$ti! hemen halinin üstüne öyle kiymetli degilde son çikanlardan simli, sanirim dedigin gibi yapacagim, her tarafini silecegim ama yarini beklicem kuruyunca nasil görünecek merak ediyorum (yikamaya veremem bayagi büyük yardimsiz olmaz :) )
ayy korkutma benibu sicakta in$allah kokmaz ama toplam 6 kere falan sildim son silmemde tertemiz su çikti ama yinede endi$eleniyorum
Halıyı bırde tersınden sıl öyle kurumaya bırak usttekı ıslaklık alta gecer ve altta leke kalır sen halıyı ters cevırıp sıl önce altı kurusun.Leke kalmasın alt tabanda
korkma o kadar yağ değil ya bu:)
yıkamaya vermek için yardıma gerek yok canım arıyorsun gelip alıyorlar yıkayıp getiriyorlar sana sadece rulo yapıp adamları beklemek ve gelince de ruloyu açıp sermek kalıyor aman dikkat et yıkamadan gelince köşesine kağıt iliştirirler firmaya ait annen onu görmesin=))
rica ederim:)
aman tek derdin bu olsun:)
haha :) :) mersaliz konu sahibinden önce cevap vererek bir rekora imza atmış:))))
benim kedim de süt dökmüştü kilime,iki üç gün çok kötü koktu ama sonra geçti,şimdi izi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?