yeni haliya süt döktüm!

selam kizlar bu saatte konu açiyorum ama gerçekten benim için önemli, fikirlerinize ihtiyacim var, anlatayim

az önce, annemin yeni halisina 1 litreye yakin süt döktüm! shagy hali ve koyu mor gibi bir rengi var. Annem $u an tatilde ve pahaliya almi$ti, sildim 3-4 kere havluyla ve ilaçla, ama üzerine basinca sanki ayagim yapi$iyor gibi oldugu için, tekrar lifle sildim bu sefer $ampuanla ama içim rahat degil hala. Sizce ne yapmam lazim nasil temizlerim? hali yikama yerine veremem, vede kendim yikayamam, nasil silmem lazim? neyle? bir fikri olan varmi?

cevaplarinizi bekliyorum :)

kosla veniş halıyla sil bişey kalmaz.muhtemelen kalmamıştır da anne korkusuna takıntı yapmışsındır=)
ıslak olduğundan da öyle gelir.çok müdahale etme kurumasını bekle.çok silersen de yıpranır o bölge

hemen bulaşık deterjanını süngere sıkıp sil..çıkar

bula$ik deterjani ve havluyla sildim hemen ama yapi$ yapi$ oldu

evet canim anne korkusu var biraz :18:

kosla falanda yokki evde, evet birde o bölge yipranir diye korkuyorum, birde küçük bir yerine döküldü ama altina falan geçti ve bastikca vicik vicikti ilk ba$larda

haha :) :) mersaliz konu sahibinden önce cevap vererek bir rekora imza atmış:))))

benim kedim de süt dökmüştü kilime,iki üç gün çok kötü koktu ama sonra geçti,şimdi izi bile yok

Bir litreye yakın sütü dökmeyi nasıl becerediniz yahu mutfak halısı miydi? Eğer yeni ve kıymetli birşeyde ben annem ortalarda yokken yıkamaya vermeye hiç olmazsa hertarafını elde silmeye çalışırdım ki silinmiş yer silinmemiş yer farkı olmasın

Süt çok fena kokar bence silmekle paklanmaz o kadar çok süt dökmüşsünüz en iyisi yarın yıkamaya verin yada yıkayın

haha :) :) mersaliz konu sahibinden önce cevap vererek bir rekora imza atmış:))))

benim kedim de süt dökmüştü kilime,iki üç gün çok kötü koktu ama sonra geçti,şimdi izi bile yok

evet bende anlamadim bunu ya leb demeden leblebiyi anladi arkada$ :)
ayy in$allah kokmaz ya (

ya inan $u an gülüyorum ocagin üstüne koydum kaynattim sütü ve tv izlerken ta$ti! hemen halinin üstüne öyle kiymetli degilde son çikanlardan simli, sanirim dedigin gibi yapacagim, her tarafini silecegim ama yarini beklicem kuruyunca nasil görünecek merak ediyorum (yikamaya veremem bayagi büyük yardimsiz olmaz :) )

Halıyı bırde tersınden sıl öyle kurumaya bırak usttekı ıslaklık alta gecer ve altta leke kalır sen halıyı ters cevırıp sıl önce altı kurusun.Leke kalmasın alt tabanda

ayy korkutma beni bu sicakta in$allah kokmaz ama toplam 6 kere falan sildim son silmemde tertemiz su çikti ama yinede endi$eleniyorum

korkma o kadar yağ değil ya bu:)
yıkamaya vermek için yardıma gerek yok canım arıyorsun gelip alıyorlar yıkayıp getiriyorlar sana sadece rulo yapıp adamları beklemek ve gelince de ruloyu açıp sermek kalıyor aman dikkat et yıkamadan gelince köşesine kağıt iliştirirler firmaya ait annen onu görmesin=))

Halıyı bırde tersınden sıl öyle kurumaya bırak usttekı ıslaklık alta gecer ve altta leke kalır sen halıyı ters cevırıp sıl önce altı kurusun.Leke kalmasın alt tabanda

öylede sildim canim artik yarini beklicem olmazsa tümünü yikarim, sanki temizlenmi$ gibi duruyor bu sefer ama..

hihihhi $imdi içim rahatladi temiz oldu gibi duruyor diger yerlerden daha güzel duruyor ama sabah ola hayrola bakacagim bir çaresine :) çok te$ekkür ederim :)

ay evet yaa onu bende anlamadım

daha konu açılmadan cevap mı yazmış:26::26:

ben de herhalde ben hala uyanamadım demiştim..

bu arada konu sahibi arkadaş: döktüğün süt az değil ki

1 litreye yakın diyosun çok kötü kokar o halı yaa bu sıcakta hele daha kötü kokar

yıkamaya ver diicem ama veremem demişin

niye veremiosun ki

Bende bi kere türk kahvesi dökmüştüm halıya :)) o da açık renk halı. Allahım ağlıcaktım artık. çok zor çıkarmıştım ama. Farkedilecek kadar olmasada kalmıştı lekesi birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…