yeni hali kokusu nasil gider????

hayallerhayatlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
87
43
29
kizlar herkese selam oncelikle yeni bir hali aldim ve cok kotu kokuyo hani yeni mobilya alinca kokarya aynen oyle bir koku butun evim kokuyo ne yapmam lazim lutfen yardim edin bu arada hergun camlarim acik havandiriyorum evi alali daha 4 gun oldu sanirima hala kokuyor

Neden kötü mü kokuo ben çok severim yeni Mobilya kokusunu hali da bi kaç güne varmaz kaybolur bence yıkama daha dün bir bugün iki sık sık süpürge tut geçer gider

Hayır yıkamaya vermeyin bencede kokusu bir kaç güne geçer..
Ayrıca halıyı yıkamaya verdiğinizde tüm leke bırakma özelliği kayboluyormuş halıcı bana öyle demişti..
yıkatmak yerine silin lekelerede hemen müdahale edin böylece yıkatmanız için bir sebepte olmaz diye uyarmıştı saolsun

ozellikle kapidan iceri girince bi baskin koku var evimde normalde evde koku almiyorum ama disaridan gelince bogucu bi koku var halidan oldugunu dusunuyorum ama bilmiyorum ya nedenn

kizlar herkese selam oncelikle yeni bir hali aldim ve cok kotu kokuyo hani yeni mobilya alinca kokarya aynen oyle bir koku butun evim kokuyo ne yapmam lazim lutfen yardim edin bu arada hergun camlarim acik havandiriyorum evi alali daha 4 gun oldu sanirima hala kokuyor

carfuer magzasının posette satılan arap sabunu var onu alın suda etıtın halıyı sılıp havalandırın ertesı gun halı kokusu gider

X