YENİ GÜNCELLENMİŞ LİSTE VE KİTAPLAR EN SON SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım merhaba. Fatih murat arsal nefretten sonra ve seni sevmek istemedim kitapların var mı elinde. eğer varsa ücreti ne olursa olsun almak istiyorum. bana en kısa zamanda dönüş yaparsan çok sevinirim.

Eklentiler

• cats.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 90
Tutunamayanlar, anna karenina, suç ve ceza, babalar ve oğullar, savaş ve barış , insan ne ile yaşar, yeraltından notlar, sefiller kitaplarını arıyorum canım, acaba sende var mı? yada başka klasikler

Tutunamayanlar, anna karenina, suç ve ceza, babalar ve oğullar, savaş ve barış , insan ne ile yaşar, yeraltından notlar, sefiller kitaplarını arıyorum canım, acaba sende var mı? yada başka klasikler
var canım :)
canım merhaba. Fatih murat arsal nefretten sonra ve seni sevmek istemedim kitapların var mı elinde. eğer varsa ücreti ne olursa olsun almak istiyorum. bana en kısa zamanda dönüş yaparsan çok sevinirim.
tamam canım elime geçtiği zaman sana mesaj atacağım.

Ayşe Kulin kitapları ve oğuz atayın tutunamayanlar elinizdemi hala? fiyatları ne kadar

Tutunamayanlar, anna karenina, suç ve ceza, yeraltından notlar, insan ne ile yaşar kitaplarına talibim, birde kitapların kalınlıklarını öğrenebilirmiyim şu ince kitaplardan mı merak ettim :)

ince kitaplar canım eğer uygunsa 5 tl den verebilirim.

Ayşe Kulin kitapları ve oğuz atayın tutunamayanlar elinizdemi hala? fiyatları ne kadar

ayşe kulinin kitapları 7,5
oğuz atay , oyunlarla yaşayanlar - 10tl
tehlikeli oyunlar - 25 tl

tutunamayanlar elimde yok malesef canlar.
ikinci el için oğuz atayın kitabı sana pahalı gelebilir fakat ben 27 ,30 dan aşağı kitabını bulamamıştım.

karar verirseniz ö.m atın posta işlemlerine başlayayımmm

Yenileer

Eklentiler

• image.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 108
  • image.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 151
  • image.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 143
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…