tamam dönüş bekliyorum.evet canım var
tamam canım sana dönüş yapacağım :)
Oğuz Atayın kitaplarından var mı?
Tehlikeli oyunlar istiyorum elinde olanlar hangisioğuz atayın hangi kitabı mesela ?
var canım :)Tutunamayanlar, anna karenina, suç ve ceza, babalar ve oğullar, savaş ve barış , insan ne ile yaşar, yeraltından notlar, sefiller kitaplarını arıyorum canım, acaba sende var mı? yada başka klasikler
tamam canım elime geçtiği zaman sana mesaj atacağım.canım merhaba. Fatih murat arsal nefretten sonra ve seni sevmek istemedim kitapların var mı elinde. eğer varsa ücreti ne olursa olsun almak istiyorum. bana en kısa zamanda dönüş yaparsan çok sevinirim.
var canım :)
tamam canım elime geçtiği zaman sana mesaj atacağım.
canım hepsi beş tlklasiklerden olanların fiyatlarını yazabilir misin sana zahmet
canım hepsi beş tl
Tutunamayanlar, anna karenina, suç ve ceza, yeraltından notlar, insan ne ile yaşar kitaplarına talibim, birde kitapların kalınlıklarını öğrenebilirmiyim şu ince kitaplardan mı merak ettim :)
Ayşe Kulin kitapları ve oğuz atayın tutunamayanlar elinizdemi hala? fiyatları ne kadar
Canım ayşe kulin handan duruyor mu? Gündüz sefası demişsin varsa isterim diğer kitaplardan gelecek mi sarak jioelimde 2 tane gündüz sefası var haberiniz olsunnn
Yenileer
Elinizde hangi kitaplar varAzra Kohen
Aeden
15tl