Yeni Gelişmeler

nazaarboncukk

💙💙💙
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
595
1.128
43
29
Iyi Akşamlar Hanimlar,

Geçenlerde size bir Şirketin bana Eğitim için Başvuruyu kabul ettiğini söylemiştim, Kayitimi yaptim. Yazin Eğitim ile Başliçam insallah.

Ve..

Erken olabilir, Yalniş veya doğru olabilir..
Ama Benim Viçdanim rahat ve içimdeki Duygular beni bu Yola yöneldi
Biri var artik Hayatimda. Çok uzun bir Süre tanişmiyoruz ama sanki Yillarça tanişiyormuşuz gibi..
Ben aşk ne demek olduğunu 26 yaşimla keşfettim. Değer, Şevkat .. yeni yeni tanişiyorum bu Duygularla.

Düşüne biliyormusunuz? Kendi Ismim ile Hitap etmiyor Bana.. Hiç Alişkin değilim. Sadece güzel kelimelerle hitap ediyor, Ben ise alişmadiğim için bu konuda Zorluk çekiyorum.

Hayatimda cok güzel Şeyler oliyor.

Cok Mutluyum.

Hepinize, her Kadina, beni Burada Konumdan Taniyanlara içten diyorum, Rabbim Sizi Sizin gibi Insanlara karşilaştirsin. Iyiki varsiniz

Hayatına birisi elbette girecek ama bence temkinli yaklaş olur mu? Kendini kaptırma.
Çünkü insan bu tür ayrılıklara sığınacak bir yer arar. Sığınma duygusuyla da bazı gerçekleri göremez. O yüzden sakince gözlemlemek lazım.
Boşanma davan sonuçlanmış mıydı?

Aynen. Zaten cok ağir biriyim. Herseyi düsündüm.
Bir kere Hayatim zaten Mav oldu birdaha öyle birseye Asla izin vermem.

Kendisi cok Bilgili, çok eğitim gördü, şuan Bachelor yapiyor. Burada doğdu.

Hayirlisi. Olmiyorsa yapamiyorsam ilerde, onu Allah bilir. Ben öyle Aşk açisini çekmem, hayirlisi öyle iyimiş diyip kapatiyorum. Heleki konu Partnerim olsa. Kendimi cok cok yordum, artik Ben kendimi en iyi şekilde Hayati süslenmeye vakit.

Boşanma hala süriyor. 1 yil ayri yaşiyip , sonra boşaniyorsun. Yani 1 yil 8 ay sürer.

Mutlu olmanıza sevindim. Bence bu durumun keyfini çıkarın ama kendinizi de çok kaptırmamaya çalışın, iyice tanımaya çalışın. Yani tekrar evlenecekseniz bile işi ciddiye bindirmek için ağırdan alın. Önceliğiniz mesleğinizi elinize almak, kendi ayaklarınız üzerinde durmak olsun. Bir yandan da sevmenin sevilmenin keyfine varın

Konun oncesi var mi bilemiyorumda cok mutluysan gerisi teferruat lakin bu bir dert degil temenni :)

Aralık sonunda boşanma davanızla alakalı konu varmış. Görüşmek istemişler konusu yani bitti konusu değil.
Sakin olun.
Boşanma sonrası boşlukta bir de love bombinge denk gelmeyin.
Çok mutlu olmanızı dilerim ama temkinli olmak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…