bence de yakışmış hayırlı olsun yalnız şu straplesi giyiyorsanız boğazınıza kadar çekmeyin lütfen kızlarmankende straplesin bittiği yer normalken sizde çok yukarda. bu göğüsleri basık sizi de kilolu gösterir oysa oldukça iyi gördüğüm kadarıyla fiziğiniz
duvağı uçlarında gelinliğinizdekine benzer işlemeler bulunan bir tülden seçebilirsiniz. ben de duvak uzun olmalı diye düşünüyorum. çiçek de sizin zevkinize bağlı gelinlikte renkli kuşak olmadığı için her renk çiçek gider beyaz da renkli de
hayırlı olsun tekrar :))
canım bu gelinlik bana 2 beden büyük olan deneme versiyonu zaten, arkadan terzi sıkıyodu resim çekildiğinde
ben gelinliğin 36 bedenini aldım zaten, o çok daha iyi durdu üstümde ama heyecandan fotosunu çekmeyi unutmuşum
duvak olarak da gelinliğin arkası da işlemeli ya onları kapatmamak adına uzun duvak düşünmüyordum aslında... kenarları işlemeli kısa bi duvak daha iyi durur diye düşünmüştüm ben
bu arada arkadaki işlemeler kalça hizasından sonra bitiyor uçları işlemeli uzun duvak kapatmaz bence tabii bir deneyip bakmak lazım :))
boy konusunda kararsızım gelınlıgın boyu bırazdaha uzun olmalı
bak bu açıdan bakmamıştım olaya
kenarları sade işlemeli uzun bir duvak güzel durabilir gerçekten... gelinlikteki boncuklardan alıp özel duvak yaptırtmayı düşünüyorum zaten.
verdiğin fikir için çooooook teşekkürler
Yakışmış cnm,Oleg Cassini mi gelinlik ?
Çok zarif görünüyorsunuz, düğüne kadar daha fit olacaktır gelinlik üzerinize. Sade bir duvak gelinliğin işlemesini daha çok vurgulayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun :)
canım 36 bedensin ne göbeğigayet güzel durmuş güzel kaliteli bi korse al tüm korse ama mideni karnını hep kapatacak bi şey ya da şu iç çamaşırları var ya gelinlik altına giyilen onların da korselileri olması lazım. hiç bi şeyciğin kalmaz korseyle gayet düzgün fiziğin hiç takma göbeği falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?