Yeni gelin için yemek listesi

Tabi ki hayir :KK70:

Konu sahibi istedi diye yazdım en son ne zmaan tatlı yaptım hatırlamıyorum

Ama çorba ,(cacık, salata)ana yemek pilav kesinlikle olur
Cacık sulu oluyorsa çorbaya hergün gerek yok bence :) bizim buralarda sulu olur çorba gibi.

30 günlük çorbasından tatlısına kadar ayrıntılı listemi :deli::deli: kamera nerde :KK3::KK3:

Kizim bende boyle baslamistim, saglikli beslenecegidik.. ilk aylar ic camasirlarini bile utulerdim, sonra... simdi kurutucudan cikan camasir yiginlarinin arasindan corap, camasir falan seciyoruz. Seriyi once tamamlayan tombala diye bagiriyor :27:

Ben 30 tane sayamam aklıma geldiği kadarını yapayım bı Egeli olarak

Şimdi her ana yemeğin yanında ya pirinç pilavı yada bulgur pilavı muhakkak olur bende

Taze fasulye ile pirinç pilavı ,cacık tatlı olarak da muhallebili kadayıf

Sarımsaklı börülce (zeytinyağlı) makarna yoğurt ,irmik helvası

Tavuk corbasi Patlıcan kozlemesi (zeytinyağlı ) bulgur pilavı ,cacık

Tarhana corbasi Fırında dereotlu kabak (kaşarlı kremali) pilav veya makarna

Mercimek çorbası,zeytinyagli barbunya, pilav ,salata Kemalpaşa

Firinda Tavuklu sebze ,pilav ,salata,kadayıf tatlısı

Köfteli çorba ,fırında baget,pilav,salata , bisküvili pasta

Patates kızartması ,köfte,salata,ayran,tulumba tatlısı,

Aklıma ilk gelenler geldikçe yazarım :))
Çok teşekkür ederim bu kk da şahane tarifler buldum güzel bir liste hazırlamaya başladım hayırlı olsun ..sizin attıklarınizada bakacağım :*

Kızı evli olsam çoktan hazırlamış olurdum listeyi bırakır mıyım son zamana :) :* çok saol yardımcı oldun sen eylulde evlilok inşallah

Eski konularında bebekle kpss çalıştığından bahsetmissin kafam karıştı o_O

Evlendiğim zaman kolaylık olması için :KK66:
Emin ol evlen bir ay bile bulmayacak bu yeni gelin hevesinin geçmesi:) eminim şu an çok romantik geliyordur cici evinde akşama kadar yemekle uğraşıp kocanı gulucuklerle o masaya oturtmak. Anlatıp heves kırmak istemiyorum. Yaşa ve gör :)))))

Emin ol evlen bir ay bile bulmayacak bu yeni gelin hevesinin geçmesi:) eminim şu an çok romantik geliyordur cici evinde akşama kadar yemekle uğraşıp kocanı gulucuklerle o masaya oturtmak. Anlatıp heves kırmak istemiyorum. Yaşa ve gör :)))))

Bence karşıdaki insana göre değişir bu durum 10 günlük menuyu hazırladım ayrintisiyla çok cici kağıtlara yan kısmında içindeki malzemelerde alışveriş listesi felan olsuturdum bakalım hayırlısı :*

Bence karşıdaki insana göre değişir bu durum 10 günlük menuyu hazırladım ayrintisiyla çok cici kağıtlara yan kısmında içindeki malzemelerde alışveriş listesi felan olsuturdum bakalım hayırlısı :*
:)ıyi niyetine hayran kaldım :) zaten on günlük menü yeter büyük ihtimalle. Bu durumun karşındakinin mükemmel insan olmasıyla da alakası yok. Ya da şöyle diyeyim mükemmel insana hadi 10 gün fazladan yaparsın. Emin ol evde oturup akşama kadar cici evini süslemek ve yemek yapmak özenilecek şeyler değil. Zaten çok da matah bir durum değil. Günü gelince buradan bir abla uyarmıştı dersin.

Back
X