Yeni gelin evi amerikan mutfak

gumus21

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
40
21
288
İstanbul
Merhabalar
Biraz morale ihtiyacim var sanırım
Kayinvalidemle ilk tanıştık kızına gittim gorumce evli hazırlık yapmışlar bende kızına ayri ona ayri hediye mi aldım gittim dedim elinize sağlık istesem bu kadar olmaz zahmet etmişsiniz demez mi istesen zaten yapmazdım birşey demedim sinir oldum nişanlım şaka yaptı dedi zaman geçti
nişan günü akrabalarım çok uzakta sizden kımse yok mu dıye soruyor kayınvalide secım ertesı kımse gelemz uzak dıye de gelmeyebılır sormak nıye neyse
ardından esya alma vs seyler oluyor 5 tl falan yardım edıyorlar nısanlıma

ardından bana bır mesaj atıyor karıkatur yuvayı dısı kus yapar dıyor bır kus bende dısı kus dıyorum kı en azından beyaz esyaları al dıyorum.erkek kusta dıyor oyle bır deyım yok boyle dalga usulu bır karıkaturlu resımlı mesaj cevap yazmadım nısanlım saka dedı yıne

gelınlık mevzusu oldu kız kardesıme dıyor kı gulerek odeyemezse sen yardım et odersın kalanını seklınde

o sıra habıre gorumcem yakınında ev bakıyor kayınvalıde keza oyle ben o sınırle tam tersı annemede bıraz uzak bır amerıkan mutfak 80 90 metre kare ev buldum gorumcem o aldıgınız esyalar bu eve uyar mı allah askına dıyor
eve ben yokken nısanlım goturdu bakmıslardı

nısanlımın bıraz fazlaca borcu var en bastan bılıyorum bu arada sevgılıyken bılıyorum esyaları ıkımız taksıt yaptık kı ben onlardan uc kurus ıstemedım

eve gelınce zar zor sıgacagız sımdı bırde ceyız gıtme durumu var ben yogun saatlı calısıyorum oyle gunduz gıtme durumum yok aksam goturecegız bır suru kolı var ne demeye gıdıyoruz bılmıyorum

Ev küçük yerlstirme durumunu ben bilirim küçük ev büyük eşyalar oraya sigmazmis ne diye geliyorlar büyük dediğimiz moda life uygun fiyat standart

Son düzenleme:
Nisanlimi çok seviyorum ama bu ara anlamsız sinirliyim kimseyi görmek konuşmak istemiyorum çeyiz yerleştirme de nedir kim bilecek nereye ne koyacagimi belki tutumları farklı olsa böyle dusunmezdim gıcık olmuşum resmen

Bana sanki sizin eve müdahale etmek istiyorlar gibi geldi, kendi çaplarında homo erectus tarzı bir otorite kurmak istiyorlar galiba bir sağa sola işemedikleri kalmış teritorya için

Birde bu Çeyiz yerleştirme çıktı. Geçen bir konu daha açılmıştı bununla ilgili. Senin çeyizini niye onlar yerleştirecek ki. Herkes kendi eşyasını yerleştirir, isterse yardım ister

Şimdi kaynanayı mı gömeliiiim ev için fikir mi verelim?
Kaynana laf sokunca aynı onun tarzında cevap verin susmayin. Sustukca tepenize biner.

Eve gelince. Mutfak salon iç içe benim tercih edeceğim bir durum değil. Ben olsam yemek masasini konsolu salona koyar, oturma odasına koltuklarimi ve TV yi koyar orada otururum. E tabi o zaman Amerikan mutfağın anlamı kalmıyor ama işte bu benim düşüncem. Mutfağı her zaman toplamayi canım istemez, o yüzden aynı yerde oturmak beni gerer. Ütüyü de toplu yaparım ve oturduğum odaya getirip TV karşısında akşam yaparım. Hem sıkılmam hem de toptan kurtulurum. Çamaşır makinesi için yer olsa iyiymiş tabi ama ev küçük belli ki. Banyoda yer varsa banyoya koyun, mutfaktan iyidir.

Herseyi birbirine karistrmissin baslikla konunun alakasi yok kaynanadan girmissin gorumceden cikmissin evide gormedigimize gore hersey sende canm kafana gore kur yap

Hic bisey anlamadim ben ya ne olmus simdi sorun neymis ..?

Sormayin şunlari adam yerine koyup yaa hem maddi yardim yok ceneleridee kapi kadar

Tavırları hiç hoş değil. Sende annesi ve ablasıyla ilgili nişanlına say say sonra şaka de bakalım napcak. Evin de resimlerini atsaydin daha iyi yorum yapardık ne diyek.
Ablam değil gorumcem benden küçük nişan günü damada kahve yapayım dedim ben deneyimliyim yardım edicem dedi mutfaga yerleşti elektriklide kahveleri yaptı neredeyse çoğunu ben dagittim da ada kahve yapıyormuş gibi elektrikli cezveyi tut dedi ben şok yine birşey demedim ki ben dışa dönük biriyim laf sokarim hak edene kendimi tuttum

Bende öyle yaparım ama oturma odası koltuklar için dar

Canım toplam sadece 5 tl almıştır alda demedim bir arkadaşı daha ben yokken kandırıyor borçlanıyor ondan sıkıntıda diye onuda aldı ailesinden
Allah kimseye muhtac etmesin. Sakin sakin sana hukmetlerine musade etme. Ev kucuk diyede canini sıkma ilerde daha iyisi olur insallahh

Bende öyle yaparım ama oturma odası koltuklar için dar
Önce evi tutup eve göre eşya alsaydınız keşke ama olan olmuş yerleşmeye bakın kimseyi takmayın kendi aralarında size kendi düzenlerini yaptırmaya çalışıyorlar siz bıkın da onların istediklerini yapın diye gelmeyen bu oyunlara verin cevaplarını

Konsol ve masayı iptal edin

Salon ve mutfak arasına küçük bir masa koyun

O odayı da diğer ihtiyaçlarınız için kullanın

Ev yaşam alanı bence yeni evliler için Amerikan mutfak daha iyi

Zaten çalışıp eve geç geliniyor birlikte Zaman geçiriliyor mutfakta bu da güzel

Eviniz yeni gelin klişesine uymak zorunda değil

Yaşım kırk hiç öyle konsollu büyük masalı vs evim olmadı

Hayat sizin Nasıl Mutlu olacaksanız öyle yaşayın Kv görümce vs kısaca sana ne deneyi öğrenin kibarca biz böyle uygun gördük der geçersiniz

Örneğin eve eşya mı gidecek siz be zaman izinli iseniz o gün gider bunun aksi olmaz onlar sana uymak zorunda

Canım masanı ada mutfak gibi tam karsısına koyarsan güzel durur duvara tv ünitesi karsısındada oturma grupları güzel olur ayrıca konsola gerek yok gibi tv ünitesi yeterli evinin fotoğrafı varsa atarsan daha çok yardımcı olurum çünkü benimde amerikan mutfak

Neden koca koca eşyalar alıp küçük eve tıkışmak istediniz anlamadım.
Kötü tercih olmuş, hadi ikea falan olsa onlar 80 m2 ye sıkışıyorlar, kanepenin üzerinde ranza oluyor falan.
Neyse keskin sirke küpüne zarar bu kafa ile hatalı seçim yapmaya devam edersiniz bir sakinleşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…