• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni geldim araniza, banada yardim edermisiniz?benimde bebegim olmuyor...

garip

Rabbim! lütfunla sevindir
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
1.551
0
66
- Yurtdışı
selamun aleykum arkadaslar dun uye oldum foruma..2 yillik evliyim..esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebek sahibi olmadik:14:malesef adetlerim duzensizz..3,4 gun gecikmeli olur:14:birde son gunlerde hic kesilmeyen kahverengi akintim var..kasiklarimda sanci..esimle birlikte olduktan sonra kanama,aci sol kasigimda batar var.idrar yaparken yanma var..birde sanki tuvalet ihtiyacim var gibii ama tuvalete gidince yok,sizlama oluyor sizce neden?
burda cok guzel dostluklar kurmusunuz kizlar benide araniza alir ve yardim edermisiniz?:14:
bayram gununu bu sikayetlerden dolayi hastanede gecirdim:14:4 tane doktor muayne etti tahliler vs bilirsiniz..önce fitiktan suphelendiler sonra sorunun kadin dogum ile alakali olabilecegini dusunup kadin doktoruna gitmemi istediler...bu hafta ici kadin doktoruna gidecegim..insallah birsey cikmaz cok korkuyorum:18:
doktora gitmisken bebek istedigimizi ve olmadigida söyleyecegim..bu konuda cok tecrubesizim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
sizce neler yapmaliyim beni bilgilendirirmisiniz?:26::26:

canim idrarda yanma var diyorsun bana enfeksiyon kapmissin gibi geldi ama insallah Rabbim gönlüne göre verir bide su batmalar... bendede sürekli oluyor ama bebek falan yok

canim idrarda yanma var diyorsun bana enfeksiyon kapmissin gibi geldi ama insallah Rabbim gönlüne göre verir bide su batmalar... bendede sürekli oluyor ama bebek falan yok

smer testi oldum canim birsey yok enfeksiyon var dediler ama yine kadindogum uzmanina yönlendidiler hafta ici gidecegiz bakalim hayirlisi olsun.rabbim gönlune gore versin canim :29:hepimize hayirli evlatlar nasip etsin:16:

smer testi oldum canim birsey yok enfeksiyon var dediler ama yine kadindogum uzmanina yönlendidiler hafta ici gidecegiz bakalim hayirlisi olsun.rabbim gönlune gore versin canim :29:hepimize hayirli evlatlar nasip etsin:16:

Kronıklesen bır enfeksıyonsa yanı devamlı bunları yasıyorsan kıst olablır, yumurtalıklarında problem olabılır. Insallah kotu bısey cıkmaz.

canim 1,2 aydir bunlari akinti kanama idrarda sizi yasiyorum..insallah kötu birsey cikmaz..destegin icin cok tesekkur ederim diablo:16:

selamun aleykum arkadaslar dun uye oldum foruma..2 yillik evliyim..esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebek sahibi olmadik:14:malesef adetlerim duzensizz..3,4 gun gecikmeli olur:14:birde son gunlerde hic kesilmeyen kahverengi akintim var..kasiklarimda sanci..esimle birlikte olduktan sonra kanama,aci sol kasigimda batar var.idrar yaparken yanma var..birde sanki tuvalet ihtiyacim var gibii ama tuvalete gidince yok,sizlama oluyor sizce neden?
burda cok guzel dostluklar kurmusunuz kizlar benide araniza alir ve yardim edermisiniz?:14:
bayram gununu bu sikayetlerden dolayi hastanede gecirdim:14:4 tane doktor muayne etti tahliler vs bilirsiniz..önce fitiktan suphelendiler sonra sorunun kadin dogum ile alakali olabilecegini dusunup kadin doktoruna gitmemi istediler...bu hafta ici kadin doktoruna gidecegim..insallah birsey cikmaz cok korkuyorum:18:
doktora gitmisken bebek istedigimizi ve olmadigida söyleyecegim..bu konuda cok tecrubesizim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
sizce neler yapmaliyim beni bilgilendirirmisiniz?:26::26:

canım yumurtalık kisti olabilir.. sendeki belirtilerin bir kısmı bende de vardı.. üstelik benimde bebeğim olmuyordu.. bende ki kist çikolata kisti.. gebeliği engelleyen de kistmiş.. şu an hamile kalmaya çalışıyorum.. bir kez aşılama yapıldı tuttu ama bebeğim 4 hafta 3 günlükken düştü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım yumurtalık kisti olabilir.. sendeki belirtilerin bir kısmı bende de vardı.. üstelik benimde bebeğim olmuyordu.. bende ki kist çikolata kisti.. gebeliği engelleyen de kistmiş.. şu an hamile kalmaya çalışıyorum.. bir kez aşılama yapıldı tuttu ama bebeğim 4 hafta 3 günlükken düştü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

pazartesi doktorlar randevum var canim insallah birsey yoktur:14:rabbim hepimize hayirli evlatlar versin canim..uzulme herseyde vardir bir hikmet rabbim tez zamanda yine hayirli evlat nasip etsin canim:29::29:

kizlar kanamam hale devam ediyor:14::14:ne yapacagimi sasirdim cok korkuyorum:18::18:doktor pazertesiye randevu verdiii:43:tatilde olacakmis....insallah kötu birsey yokturr:18::18::18::18:

üzülme canım.pek çok bayan buna benzer sıkıntılar yaşıyor.Eminim doktorun içini rahatlatacaktır.bir problem varsa da tedavisini bulacaksın.artık pek çok rahatsızlığın tedavisi var.stres yapıp kafanda hiç büyütme.inan o zaman problemler de büyüyor.kistin varsa bile bunun çok büyük bir problem olduğunu düşünme.bu kadınların her zaman olan bir derdi.onun da çaresi var.inşaallah pazartesi güzel haberlerini alırız.

merhaba kizlar yeni geldim doktordan:14::14::14:

tum sikayetlerimi anlattim..beni ultrasona soktu.yumurtaliklarda kisk falan yok rahim temiz dedi..idrar tahlili..smer testi..kan tahlili falan yapti..
idrar tahlilim temizmis..ultrasonra öyle..smer ve kan tahlili daha sonra belli olacak..:18::18::18:

yanli anlamadigim birsey varr kii..bana ultrasona sokunca hersey temiz rahimde birsey yok dedi.yumurtaliklarda kist yok dediii...ama laparoskopi olmami söyledi..ameliyatmis ben ilk defa duydum:14::14::14:
rahimde ne var ne yok belli olur dedi..cocuk icinde gerekli dedii:14::14:
karin ve kasik 3 yerinden delinecekmis:18::18:

cok korkuyorum kizlar:18::18:bu ameliyatin tehlikeleride varmis..istersem yapicaklar..cumaya kadar dusunme firsati verdiler..

ne yapmam gerek kizlar..siz daha tecrubelisinizdir..aranizda laparoskopi olan varmii????ne olur bana yardim edin lutfen:14::14::14::14::14:

canım ben laporoskopi oldum.ama benim kistim vardı ve alınması gereken bir kist olduğuna karar verdi doktorlar.alınmadan patoloji yapmadan emin olamadılar.patolojiden sonra evet almakla doğru bir karar vermişiz dedi doktor.şimdi senin kistin yok.bir problem göremedi ama laporoskopi dedi.biraz saçma açıkçası.nedensiz laporoskopi mi olur?canım bence sen başka bir doktora daha git.gerekirse rahim filmi çektir. kistim olduğu halde biraz daha büyüsün, zırt pırt ameliyat olmaz diye ertelediler.iki üç ay bekledim.doktorunu gözüm tumadı açıkçası.

canım ben laporoskopi oldum.ama benim kistim vardı ve alınması gereken bir kist olduğuna karar verdi doktorlar.alınmadan patoloji yapmadan emin olamadılar.patolojiden sonra evet almakla doğru bir karar vermişiz dedi doktor.şimdi senin kistin yok.bir problem göremedi ama laporoskopi dedi.biraz saçma açıkçası.nedensiz laporoskopi mi olur?canım bence sen başka bir doktora daha git.gerekirse rahim filmi çektir. kistim olduğu halde biraz daha büyüsün, zırt pırt ameliyat olmaz diye ertelediler.iki üç ay bekledim.doktorunu gözüm tumadı açıkçası.

bende anlayamadim canim:5:smer testi temiz,kan tahlilleri temiz,ancak bayramda kasik agrisindan dolayi ev doktorumuza gittik..beni hastaneye sevk ettiler..4 doktor muayene etti fitiktan suphelendilr..en son kadindogum uzmanina yönlendirdiler..oda tahlil ve ultrason sonucu bana az da olsa enfeksiyonum oldugunu söyledi.:14:ancak ameliyata gireceginden genel bir muayene yapmasi icin beni kadin doktoruma yönlendir..
anlayamadigim bana ultrason temiz diyor ama laparoskopi istiyor:14:bebek istedigimiz icin gerekli dedi..siz daha iyi bilirsiniz kizlar ama her bebek isteyene hemen laparoskopimi yapilir:14:hormon tahlili,yumurta takibi yapilmazmi..ya benim hormonlarimda problem varsa..bosami laparoskopi olacagim:14:
ben yurt disinda yasadigim icin canim bulundugum yerde cok turk doktoru alternatifim yok:14:2 kadin var biri benim gittigim..biride yogunlugundan dolayi randevu vermiyor..digerleri erkek ve ben utaniyorum:17::17::17:
ne yapacagimi sasirmis durumdayim..sanirim baska bir doktora gidecegiz:14::14::14:

doktora gittigimizde asi yaptilar bana kizlar:14::14:su cicegi,kizamik,tetonoz bir tane daha vardi ama hairtlayamadim:26:kolum sisti:14:aciyor:14:sizdede ayni seyler oldumu:26::26:8 hafta sonra birdaha olacakmisim:14:3 defa tekrarlanacakmis:14::14::14::14::14::14:

murebdu haricinde neden kimse gelmiyor,yazmiyor bana :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
yardim edin kizlar ne olur..ihtiyacim var buna:14::14::14::14::14::14:

gerekirse erkek de olsa başka bir doktora git canım.eğer ağrın çok şiddetli ve dayanılmaz bir ağrıysa ve tedavi olamadıysan,çözüm bulamadıkları için laporoskopi kolaylarına geliyo olabilir.yaşadığım tecrübeye dayanarak kaç yaşında olduğun hasta geçmişin,tahlillerin (hormon,kan) eşinin testleri(sperm),çocuk için uğraştığın süre,hiç tedavi görüp görmediğin,yumurta takibi,klomen vs..hepsine bakılması gerekir.acil bir durum gerekmedikten sonra hiç bir doktor laporoskopi önermez.üzülme bence.en azından bir problem yok şuan.

Back