selamun aleykum arkadaslar dun uye oldum foruma..2 yillik evliyim..esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebek sahibi olmadikmalesef adetlerim duzensizz..3,4 gun gecikmeli olurbirde son gunlerde hic kesilmeyen kahverengi akintim var..kasiklarimda sanci..esimle birlikte olduktan sonra kanama,aci sol kasigimda batar var.idrar yaparken yanma var..birde sanki tuvalet ihtiyacim var gibii ama tuvalete gidince yok,sizlama oluyor sizce neden?
burda cok guzel dostluklar kurmusunuz kizlar benide araniza alir ve yardim edermisiniz?
bayram gununu bu sikayetlerden dolayi hastanede gecirdim4 tane doktor muayne etti tahliler vs bilirsiniz..önce fitiktan suphelendiler sonra sorunun kadin dogum ile alakali olabilecegini dusunup kadin doktoruna gitmemi istediler...bu hafta ici kadin doktoruna gidecegim..insallah birsey cikmaz cok korkuyorum:18:
doktora gitmisken bebek istedigimizi ve olmadigida söyleyecegim..bu konuda cok tecrubesizim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
sizce neler yapmaliyim beni bilgilendirirmisiniz?:26::26:
burda cok guzel dostluklar kurmusunuz kizlar benide araniza alir ve yardim edermisiniz?
bayram gununu bu sikayetlerden dolayi hastanede gecirdim4 tane doktor muayne etti tahliler vs bilirsiniz..önce fitiktan suphelendiler sonra sorunun kadin dogum ile alakali olabilecegini dusunup kadin doktoruna gitmemi istediler...bu hafta ici kadin doktoruna gidecegim..insallah birsey cikmaz cok korkuyorum:18:
doktora gitmisken bebek istedigimizi ve olmadigida söyleyecegim..bu konuda cok tecrubesizim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
sizce neler yapmaliyim beni bilgilendirirmisiniz?:26::26: