- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Yeni mi yaşadın canım. Geçmiş olsun. Allah yaşatmasın tekrar.
geçtiğimiz hazıran ayında kayıp yaşadım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi yaşadın canım. Geçmiş olsun. Allah yaşatmasın tekrar.
Yeni geldim kızlar hastaneden büyük ihtimal düşük tehlikesi dedi doktorum ultrasonla baktı dünkü randevumda 15mm olan yolt sac bugun 18mm olmuş kese hala var ama dikkatli ol dedi düşük olabilir dedi progesteron yazdı birde iğne vurdu cok korkuyorumBoş gebelik olsa bile kendinden sonlanmaz. Lekelenme ondan değildir. Hem streslenmemesi lazım bu süreçte. O yüzden yüzüne pat diye söylemeseydin keşke. Tabi ki öyle bir ihtimal var. Ama çok erken bunu konuşmak için Yeni 15mm olmuş daha.
Seninki nasıl boş gebelikti canım beslenme kesesi falan varmıydı da bebekmi oluşmadıkeınlıkle onu üzmek için söylemedım öyle bir şey yapmam ,
aslında kendı yaşadıklarım geldi aklıma üzüntümden yazdım ama yanlış anlaşıldım galıba
İc çamaşırım siyah oldugundan islaklık farkettim peçeteyle sildim açık kahverengiydi sonra wc de koyu akıntı geldi sonraktan açık renk kahverengi sarımsı akıntı olduPeçeteye mi geldi iç çamaşırına mı ?
Kahverengiyi pek sıkıntı etmiyor doktorlar. Kırmızıya dönerse hemen doktora gidersin.İc çamaşırım siyah oldugundan islaklık farkettim peçeteyle sildim açık kahverengiydi sonra wc de koyu akıntı geldi sonraktan açık renk kahverengi sarımsı akıntı oldu![]()
Tmm canım tskr ederimKahverengiyi pek sıkıntı etmiyor doktorlar. Kırmızıya dönerse hemen doktora gidersin.
Bebek oluşmadı canm icindeSeninki nasıl boş gebelikti canım beslenme kesesi falan varmıydı da bebekmi oluşmadı
Peki beslenme torbası yolt sac olusmuşmuyduki gecmiş olsun canımBebek oluşmadı canm icinde
Evet beslenme torbası yolk sac bendede canım kese oluşmuş son olarak 18mm di yolk sac da var bebek yok çarşamba gidicem kalp atışları için bende cuma günü lekelenmede olduya doktor dedi geldiğinde ya bebeği görürüz yada düşük yapmışsındır göremeyizbeslenme torbası ile ilgili birşey demedi ama yolt sac oluşmuştu canım ama normalden büyük tü ,
zaten sıkıntı oldugu belliydi , hatta dr iyiki içinde bebek yok olsa özürlü bir bebek olurdu dedi ,
amın hepimize geçmişler olsun canım ,
sende son durum ne
Hayırlısı boyleymiş tatlım olsun allahım yine tattırsın o duyguyu inşallahbeslenme torbası ile ilgili birşey demedi ama yolt sac oluşmuştu canım ama normalden büyük tü ,
zaten sıkıntı oldugu belliydi , hatta dr iyiki içinde bebek yok olsa özürlü bir bebek olurdu dedi ,
amın hepimize geçmişler olsun canım ,
sende son durum ne
Evet beslenme torbası yolk sac bendede canım kese oluşmuş son olarak 18mm di yolk sac da var bebek yok çarşamba gidicem kalp atışları için bende cuma günü lekelenmede olduya doktor dedi geldiğinde ya bebeği görürüz yada düşük yapmışsındır göremeyiz
6.ncı haftaya girmiş olmam lazım canım ama cok korkuyorum keseler var ama bebek oluşmazsa diye tabi öncelikle herşeyin hayırlısışu an kaç haftalıksın canım
Sence bu haftalığa göre kese 18mm di cuma günü bebek gözükmemelimiydi6.ncı haftaya girmiş olmam lazım canım ama cok korkuyorum keseler var ama bebek oluşmazsa diye tabi öncelikle herşeyin hayırlısı
6.ncı haftaya girmiş olmam lazım canım ama cok korkuyorum keseler var ama bebek oluşmazsa diye tabi öncelikle herşeyin hayırlısı
Kese mm ni hatırlıyomusun canım en son kaçtı veya kaç olması lazımmış embryonun görünebilmesi için ?senınkı daha kucukmuş canım
benım 9. haftanın basında alındı , başka dr gittim bunun sana bir zararı yok biraz daha bekle belli olmaz dedi zaten bayram tatıl haftasıydi 10 kadar daha bekledık 9 haftada kese buyumuş ama içi boştu alındı , sende bekle hemen aldırmaya kalkma ,
Kese mm ni hatırlıyomusun canım en son kaçtı veya kaç olması lazımmış embryonun görünebilmesi için ?
Geçmiş olsun tatlım bu arada allah tekrardan nasp etsin inşallahsenınkı daha kucukmuş canım
benım 9. haftanın basında alındı , başka dr gittim bunun sana bir zararı yok biraz daha bekle belli olmaz dedi zaten bayram tatıl haftasıydi 10 kadar daha bekledık 9 haftada kese buyumuş ama içi boştu alındı , sende bekle hemen aldırmaya kalkma ,
Geçmiş olsun tatlım bu arada allah tekrardan nasp etsin inşallah
Amin tatlım inşallahkeseyi çok hatırlamıyorum canım nedesem yalan olur ,
amın yenıden yaşarız inşallah o guzel heyecanlı duyguyu bu sefer saglıklı bir bebek olur inşallah
Amin tatlım inşallah