- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
1.5 cm'den önce zaten görülmez zaten. Görülen bebeğin eşi diye bildiğimiz yolk sac'dır büyük ihtimalle. Ama bebek oluşmasa bile yolk sac oluşabiliyor malesef. Daha sınırdasın görülebilir. Bi kaç gün sonra tekrar ultrasona girersin. Hcg değerlerine de çok takılma. Herkeste aynı artış olmayacağı için kıyaslamak yanıltıyor. Doktor da boş gebelik lafı etmemiştir eminim ki. Çünkü bunu düşünmek için erken.merhabalar bugün randevum vardı doktorda ultrasonla baktı kese oluşumunu gördü yuvarlak minik bişey vardı sordum onuda bebegin beslendiği torba dedi ilerde plasenta oluyo o dedi ama embryoyu göremedik normalmi acaba? geçtiğimiz cuma değerim 1880 di 6 gün geçti bugüne kdr 2ye katlanıyo degerler embryo nun belirgin olması lazım değilmiydi ? bana yeni gebelik ondan olabilir dedi resmini atim ultasonun 1,53cm kesenin boyutu galiba kese olupta bebegin besleneceği torbada varken embryonun olmaması normalmi ??
Evet demedi ama korktum bak şimdi bana dediki bu beslenme torbası varsa cocukta var demektir sadece yeni gebelik cok kucuk korkma falan dedi haftaya çagırdı tekrar peki embryodan önce bu beslenme torbası yani yolk sac mı gözükür normalmi acaba1.5 cm'den önce zaten görülmez zaten. Görülen bebeğin eşi diye bildiğimiz yolk sac'dır büyük ihtimalle. Ama bebek oluşmasa bile yolk sac oluşabiliyor malesef. Daha sınırdasın görülebilir. Bi kaç gün sonra tekrar ultrasona girersin. Hcg değerlerine de çok takılma. Herkeste aynı artış olmayacağı için kıyaslamak yanıltıyor. Doktor da boş gebelik lafı etmemiştir eminim ki. Çünkü bunu düşünmek için erken.
Normal canım. Bebek daha görünmezken yolk sac görünür. 5-6 gün ara var aralarında en az.Evet demedi ama korktum bak şimdi bana dediki bu beslenme torbası varsa cocukta var demektir sadece yeni gebelik cok kucuk korkma falan dedi haftaya çagırdı tekrar peki embryodan önce bu beslenme torbası yani yolk sac mı gözükür normalmi acaba
Resimde 1.53cm diyo anlamı ne acaba tatlım pek anlamadmNormal canım. Bebek daha görünmezken yolk sac görünür. 5-6 gün ara var aralarında en az.
Kesenin boyutu canım. Şu anda tam sınırda. Yavaş yavaş bebeği görebilirsiniz ileriki günlerde.Resimde 1.53cm diyo anlamı ne acaba tatlım pek anlamadm
Canim o kadar minik ki milimetrik bir sey gorulmemesi normalmerhabalar bugün randevum vardı doktorda ultrasonla baktı kese oluşumunu gördü yuvarlak minik bişey vardı sordum onuda bebegin beslendiği torba dedi ilerde plasenta oluyo o dedi ama embryoyu göremedik normalmi acaba? geçtiğimiz cuma değerim 1880 di 6 gün geçti bugüne kdr 2ye katlanıyo degerler embryo nun belirgin olması lazım değilmiydi ? bana yeni gebelik ondan olabilir dedi resmini atim ultasonun 1,53cm kesenin boyutu galiba kese olupta bebegin besleneceği torbada varken embryonun olmaması normalmi ??
Normal değilmiKesenin boyutu canım. Şu anda tam sınırda. Yavaş yavaş bebeği görebilirsiniz ileriki günlerde.
Kesenin içinde yolk sac yani plasentayı gordu ama bebegi goremediya ondan endişelendimCanim o kadar minik ki milimetrik bir sey gorulmemesi normal
Hepimiz hemen gormedik ki 2 kez keseyi gordu benim dr um 3.de bebegi gordu o da cok zorKesenin içinde yolk sac yani plasentayı gordu ama bebegi goremediya ondan endişelendim
Kesenin ebatına gore 1.53 cm ya birde beslenme kesesinide gördü bebeğindemi gözükmesi şazım diye endişelendim hayırlısı bakalım 10gün sonra gidip ogrenicez inşallahHepimiz hemen gormedik ki 2 kez keseyi gordu benim dr um 3.de bebegi gordu o da cok zor
Fazlasıyla normal.Normal değilmioff
Fazla endişeleniyorum biliyorum cok tskr ederim canımFazlasıyla normal.
Peçeteye mi geldi iç çamaşırına mı ?Bu me demek oluyo düşükmü ?
Boş gebelik olsa bile kendinden sonlanmaz. Lekelenme ondan değildir. Hem streslenmemesi lazım bu süreçte. O yüzden yüzüne pat diye söylemeseydin keşke. Tabi ki öyle bir ihtimal var. Ama çok erken bunu konuşmak için Yeni 15mm olmuş daha.boş gebelık sanırım benımde öyleydi çünkü
Boş gebelik olsa bile kendinden sonlanmaz. Lekelenme ondan değildir. Hem streslenmemesi lazım bu süreçte. O yüzden yüzüne pat diye söylemeseydin keşke. Tabi ki öyle bir ihtimal var. Ama çok erken bunu konuşmak için Yeni 15mm olmuş daha.
Yeni mi yaşadın canım. Geçmiş olsun. Allah yaşatmasın tekrar.keınlıkle onu üzmek için söylemedım öyle bir şey yapmam ,
aslında kendı yaşadıklarım geldi aklıma üzüntümden yazdım ama yanlış anlaşıldım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?