- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 33
-
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Dr normal demis zaten stres yapmayin rahim genisliyor bebek yerlesmeye calisiyor .Bunlar agrisiz olmaz .Bir sure kasigin agrir sonra bel ağrısı baslar 3 .aydan itibaren .merhabalar yeni gebeğim 4,5 haftalık kadar ..geçtiğimiz cuma randevum vardı kadın doğumda karnımım ve kasıklarımın ara ara ağrıdığını söyledim normal dedi sizinde başınıza geldimi acaba kasıklarımda ara ara sızlama tarzında ağrılar oluyo hele sol kasığımda karnımda bazen ve alt karın bölgem şiş yani dokunduğumda hissedebiliyorum normalmi acaba
Kese gözükmediği için tedirginim biraz son randevumda 1880 di hcg değerim perşembe günü randevum var dış gebelikten korkuyorumDr normal demis zaten stres yapmayin rahim genisliyor bebek yerlesmeye calisiyor .Bunlar agrisiz olmaz .Bir sure kasigin agrir sonra bel ağrısı baslar 3 .aydan itibaren .
Değerim 1880 di ultrasonla keseyi göremediya ondan korkuyorum birazNormal canim benim 3.aya kadar falan devam etmişti. Doktor normal demişti, stres yapma bol bol dinlen
Benim 4000di ilk öğrendiğimde, hiç bakmadı ultrasonla. 2 gün sonra gel bakalım dedi. O zaman gördük.Değerim 1880 di ultrasonla keseyi göremediya ondan korkuyorum biraz
İnşallah canım yaa peki kalp atışlarını değerlerin kaç ken duydunBenim 4000di ilk öğrendiğimde, hiç bakmadı ultrasonla. 2 gün sonra gel bakalım dedi. O zaman gördük.
Alttan baksa görürdü canım merak etme görünür inşallah.
Ben bi defa baktirdim degerime canim o da ilk öğrendiğimdeydi dediğim gibi 4000di. Ondan 2 hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışını o zaman duyduk,7.haftada yani. Acele etme onu 8e kadar hatta 9a kadar duymayanlar oluyorİnşallah canım yaa peki kalp atışlarını değerlerin kaç ken duydun
Sagol tatlım inşallah bizde keseyi görürüz perşembe günüBen bi defa baktirdim degerime canim o da ilk öğrendiğimdeydi dediğim gibi 4000di. Ondan 2 hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışını o zaman duyduk,7.haftada yani. Acele etme onu 8e kadar hatta 9a kadar duymayanlar oluyor
Banada bunu yanındaki yardımcısı söyledi hatta tüm gebelik boyunca bu agrıları çekenler var diyeBenimde ağrım oluyor hatta adet sancısı gibi. Doktorum bunun olabileceğini zaten söylemişti bana. Adet ağrısı , bıçak batması şeklinde ağrı yaşayabileceğimi. Ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi.
Özellikle normalde adet olmamız gereken dönemlerde daha çok ağrı olurmuş hatta öyle duymuştum bende. Kendimde hiç takio etmedi öyle mi değil mi ama çok duydum bunu.Banada bunu yanındaki yardımcısı söyledi hatta tüm gebelik boyunca bu agrıları çekenler var diye
Sen kaç haftalık hamilesin canım değerin kaçtı en son kese yi görebildinmiÖzellikle normalde adet olmamız gereken dönemlerde daha çok ağrı olurmuş hatta öyle duymuştum bende. Kendimde hiç takio etmedi öyle mi değil mi ama çok duydum bunu.
9 haftalık benim. Değerimi bilmiyorum ama 5+6 da görmüştük biz keseyi.Sen kaç haftalık hamilesin canım değerin kaçtı en son kese yi görebildinmi
Peki ögrendiğin ilk dönemlerde karnının altı şişmiydi canım hani hafiften dokunduğunda sertlik varmıydınormal, ben öğrenene kadar çok ağrılı adet olacağım zannetmiştim hatta
Ayy maşallah kalp arışlarını duydunuzmu peki9 haftalık benim. Değerimi bilmiyorum ama 5+6 da görmüştük biz keseyi.
Kuzum cok çeşitli ağrılar yasayacan korkma normal bunlar :) Allah kucağına almayida nasip etsin☺merhabalar yeni gebeğim 4,5 haftalık kadar ..geçtiğimiz cuma randevum vardı kadın doğumda karnımım ve kasıklarımın ara ara ağrıdığını söyledim normal dedi sizinde başınıza geldimi acaba kasıklarımda ara ara sızlama tarzında ağrılar oluyo hele sol kasığımda karnımda bazen ve alt karın bölgem şiş yani dokunduğumda hissedebiliyorum normalmi acaba
Peki ögrendiğin ilk dönemlerde karnının altı şişmiydi canım hani hafiften dokunduğunda sertlik varmıydı
Amin canım tsk ederim keseyi görene kadar korkuyorum.sonrada kalp atışları olur galiba hep bi korku :)) inşallah herley yolundadırKuzum cok çeşitli ağrılar yasayacan korkma normal bunlar :) Allah kucağına almayida nasip etsin☺