Gebeliğe Hazırlık Yeni gebelikte karın ve kasık agrısı normalmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
33
merhabalar yeni gebeğim 4,5 haftalık kadar ..geçtiğimiz cuma randevum vardı kadın doğumda karnımım ve kasıklarımın ara ara ağrıdığını söyledim normal dedi sizinde başınıza geldimi acaba kasıklarımda ara ara sızlama tarzında ağrılar oluyo hele sol kasığımda karnımda bazen ve alt karın bölgem şiş yani dokunduğumda hissedebiliyorum normalmi acaba

merhabalar yeni gebeğim 4,5 haftalık kadar ..geçtiğimiz cuma randevum vardı kadın doğumda karnımım ve kasıklarımın ara ara ağrıdığını söyledim normal dedi sizinde başınıza geldimi acaba kasıklarımda ara ara sızlama tarzında ağrılar oluyo hele sol kasığımda karnımda bazen ve alt karın bölgem şiş yani dokunduğumda hissedebiliyorum normalmi acaba
Dr normal demis zaten stres yapmayin rahim genisliyor bebek yerlesmeye calisiyor .Bunlar agrisiz olmaz .Bir sure kasigin agrir sonra bel ağrısı baslar 3 .aydan itibaren .

Dr normal demis zaten stres yapmayin rahim genisliyor bebek yerlesmeye calisiyor .Bunlar agrisiz olmaz .Bir sure kasigin agrir sonra bel ağrısı baslar 3 .aydan itibaren .
Kese gözükmediği için tedirginim biraz son randevumda 1880 di hcg değerim perşembe günü randevum var dış gebelikten korkuyorum

İnşallah canım yaa peki kalp atışlarını değerlerin kaç ken duydun
Ben bi defa baktirdim degerime canim o da ilk öğrendiğimdeydi dediğim gibi 4000di. Ondan 2 hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışını o zaman duyduk,7.haftada yani. Acele etme onu 8e kadar hatta 9a kadar duymayanlar oluyor

Benimde ağrım oluyor hatta adet sancısı gibi. Doktorum bunun olabileceğini zaten söylemişti bana. Adet ağrısı , bıçak batması şeklinde ağrı yaşayabileceğimi. Ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi.

Ben bi defa baktirdim degerime canim o da ilk öğrendiğimdeydi dediğim gibi 4000di. Ondan 2 hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışını o zaman duyduk,7.haftada yani. Acele etme onu 8e kadar hatta 9a kadar duymayanlar oluyor
Sagol tatlım inşallah bizde keseyi görürüz perşembe günü

Benimde ağrım oluyor hatta adet sancısı gibi. Doktorum bunun olabileceğini zaten söylemişti bana. Adet ağrısı , bıçak batması şeklinde ağrı yaşayabileceğimi. Ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi.
Banada bunu yanındaki yardımcısı söyledi hatta tüm gebelik boyunca bu agrıları çekenler var diye

normal, ben öğrenene kadar çok ağrılı adet olacağım zannetmiştim hatta

Kuzum cok çeşitli ağrılar yasayacan korkma normal bunlar :) Allah kucağına almayida nasip etsin☺

Peki ögrendiğin ilk dönemlerde karnının altı şişmiydi canım hani hafiften dokunduğunda sertlik varmıydı

evet vardı canım tıpkı regl olacak gibiydim. hatta ben hamile değilsem söktürücü içmek için kan testi vermiştim. bu ağrı ve şişlik uzun süre devam ediyor.9. haftadan sonra geçti bende. şu anda da yine arada geliyor bugün kasık ağrım çok var mesela.

X