• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gebelik olabilir mi ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
214
Puanlar
23
Merhabalar 24 ocakta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken . 30 ocakta doktoruma gittiğimde rahmin temiz 4-5 güne yumurtalıkların çatlicak demişti korunmasız ilişki yaşarsan hamile kalırsın dedi . O günden sonra iki günde bir ilişki oldu ama geri çekilme ile . Bugün aniden test yapasım geldi içime mi doğdu bilmiyorum ikinci çizgi çok gölge 5 dakika içinde çıktı . Bir haftadır da regl olucakmışım gibi kasık ağrım vardı batma şeklinde . Sizce yeni bir gebelik mi ?

Neden geri çekilme yaptınız anlamadım bebek istemiyor muydunuz? Bu şekilde korunmayı önermiyolar pek. Testin markassi ne acaba yalancı pozitif verebiliyor bazı testler

Neden geri çekilme yaptınız anlamadım bebek istemiyor muydunuz? Bu şekilde korunmayı önermiyolar pek. Testin markassi ne acaba yalancı pozitif verebiliyor bazı testler.
Doktorum 1 Regl gör ondan sonra korunmayı bırak demişti o yüzden . Bebek tabiki istiyoruz ama doktorun dediği gibi olsun istedik . Doğum kontrol hapıda açıkçası ben kullanmak istemedim hormonları bozduğunu duymuştum . Geçtiğim hamileliğimi de awox ile öğrenmiştim. Buda awox

Anladım gebelik de olabilir yalancı pozitif de olabilir reglinize yakın testi yenilersiniz ben awox da silik çizgi gördüm göreli asla inanmıyorum.. gözle görülür şekilde çizgi vardı kaç tane yaptım. Ama kanda negatif çıkmıştı. Laboquick diye bir marka var bence ondan kullanın onda asla kuruma çizgisi v.s duymadım.

Daha 3 hafta olmuş. Beta bile hemen sıfırlanmıyor. Vücudun hamilelik hormonlarının etkisinde hala. O yüzden pozitif çıkmış olabilir bence.

Anladım gebelik de olabilir yalancı pozitif de olabilir reglinize yakın testi yenilersiniz ben awox da silik çizgi gördüm göreli asla inanmıyorum.. gözle görülür şekilde çizgi vardı kaç tane yaptım. Ama kanda negatif çıkmıştı. Laboquick diye bir marka var bence ondan kullanın onda asla kuruma çizgisi v.s duymadım.
Kürtajdan önce reglim 15inden 15ineydi . Hayırlısı olsun bakalım biraz zaman geçsin doktoruma giderim olmadı

Daha 3 hafta olmuş. Beta bile hemen sıfırlanmıyor. Vücudun hamilelik hormonlarının etkisinde hala. O yüzden pozitif çıkmış olabilir bence.
Evet oda olabilir o yüzden yeni gebelik olabilir mi diye sordum . Bakalım hayırlısı olsun rabbim ne derse o olur

Merhabalar 24 ocakta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken . 30 ocakta doktoruma gittiğimde rahmin temiz 4-5 güne yumurtalıkların çatlicak demişti korunmasız ilişki yaşarsan hamile kalırsın dedi . O günden sonra iki günde bir ilişki oldu ama geri çekilme ile . Bugün aniden test yapasım geldi içime mi doğdu bilmiyorum ikinci çizgi çok gölge 5 dakika içinde çıktı . Bir haftadır da regl olucakmışım gibi kasık ağrım vardı batma şeklinde . Sizce yeni bir gebelik mi ?
Kürtajdan sonra beta HCG yavaş yavaş sıfırlanıyor sizin sıfırlanmış mıydı peki

Kürtajdan önce reglim 15inden 15ineydi . Hayırlısı olsun bakalım biraz zaman geçsin doktoruma giderim olmadı
Genelde böyle durumlarda doktorlar rahim kendini toplasin ister inşallah toparlanmıştir hayırlısı olsun tabiki🤲🏻 hepimiz için 🫶🏻

Bilmiyorum, o yüzden şaşırdım bende pozitif görünce . Hayırlısı neyse o olsun
Mesela bende geçen haziran ayında 2 aylık bebeğimi kaybettim kurtajdan sonra doktorum 1 ay boyunca belirli aralıklarla beta istedi 0 laninca korunmayı bırak demişti

Back
X