- 13 Mayıs 2015
- 17
- 4
- 34
- Konu Sahibi Actress_34
Merhaba arkadaslar yeni evliyiz hala bakireyim eşim cinsel isteksizlik yaşıyor bi kaç denemede bekaret zarımı bulamadı ve organı o sürecte pasif hala geldi daha önce çok fazla kadınla birlikteliği olmamış bi kaç denemede basarısız olunca bu durum onu etkilemiş banada mahcup kalıyor bazen oluyor ki bana yaklaşıyor ben ona karsılık verince de yorgunum hastayım dizi bakıyorum diye reddediyor bazen tenime bile dokunmuyor hatta 1 gün boyunca bile beni öpmediği oluyor beni arzulamıyormusun dediğimdede senlik bi sıkıntı yok sen çok harikasın diyor hem yaklaşıp sonra geri cekiliyor doktora gidelim dediğim dede reddediyor geçici oldugunu söylüyor ne yapmam lazım severek evlendik cok iyi anlaşıyoruz aramızdaki tek sorun bu onun dısında evliliğimiz gayet iyi kendimede bakıyorum pasaklı gezmiyorum beni arzulasın diye güzel kokular sürüyorum etkilemeye calışıyorum evlenmeden önce beni hep arzuladıgını söylüyordu evlendikten sonra böyle oldum diyor ben bi kaç denemede onu hiç rencide etmeden anlayışla yaklaştım sorun degil olabilir baska zaman deneriz dedim ama cinsel hayatımız yok bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum