Benzer durumdayim. Evlenmeden önce „en sevdigim“ diyordu oral icin. Evlendikten sonra bir kez yapti ama canimi asiri yakti ikiye ayirdi vajinami resmen beceriksiz. Birak yapma dedim cünkü nasil yapacagini bilmiyordu sanirim, sonra asla denemedi neymis canim yaniyormus ona da bahane cikti. Bazi erkekler hoslanmiyor. Ona yapilmasini istiyor bir kac kez yaptim belki o da tekrar dener diye ama yok… bende artik yapmiyorum ve o yapmadigi süre yapmayacagimi da söyledim.Merhaba kızlar. Bu çok özel konuyu sadece burada konuṣabiliyorum. Eṣimle 8 aydır evliyiz. Git gide daha az iliṣkiye giriyoruz. Mesela ṣimdi hafta'da 1'e düṣtü.
Benim libidom çok yüksek.
Önünde soyunuyorum,hiç bir ṣey yokmuṣ gibi yapıyor. Hep ben sırnaṣıyorum. Kendimi sapık gibi hisediyorum artık.
Vajinam'dan tiksindiğini düṣünüyorum çünkü hiç oraya dokunmaz, dokunursa bile kıyafetin üstünden canımı acıtıyor.
Oral seks diye zaten birṣey yok evliliğimze.
Onun için cinsel hayatın hiç bir önemi yok. Ter kokusuyla seviṣir, çok ter kokuyorsun diyorum bana deodorant sıkmadım der güler.
Ben bunu hak etmedim, ondan önce hiç bir erkeğin eline dokunmadım.
Sizin esiniz Sizden istiyor mu ve siz yapiyor musunuz? Acikca söyleyin anlamiyorsa sizde onun hoslandigi seyleri yapmayin ki akli basina gelsin.
Benimkide bakimsiz ter kokusuyla yataga girer oysaki ben cok temiz ve bakimima önem veren biriyim. Ise giderken yikanir parfümünü sikar yataga pis pis girer. Ilk baslarda söylemiyordum artik söylüyorum git yikan ter kokuyorsun diyebizde 1 yillik evliyiz….