Yeni evliyim

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
Yeni evliyim başka bir şehire gelin geldim ve Adet olmadım göğüslerimde aşırı ağrı var midem bulanıyor bide midemde yanma var acaba hamilemiyim yoksa hava değişimini eşimden ayrılmayı düşünüyorum ve test yapmaya cesaretim yok

Streste etkiler adetinizi bence hemen bir test yapin

Canım sen bır de hamıle mı kaldın canım boşanmaya kararlı mısın buna eşin ve ailen ne diyecek ailen seni

Kabul edecek mi

Yani stresten de olabilir ama dediklerin hep hamilelik belirtisi. Bence acilen test yap ve yüzleş cnm.

Ne yaşatıyor şiddet mi
eşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü

İnşaAllah henüz gebe değilsindir. Çünkü baya sıkıntılı bir durum. İyi korun. Eşin seni seviyor mu peki diyecem ama baya annelik yaptırıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…