• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim yumuşatıcı alacağım yardım

Gamze B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
11
-1
16
31
Merhaba arkadaşlar yeni evlendim yumuşarıcı alacağım lütfen yardım eder misiniz? Siz yumuşatıcı alırken hangi kriterlere önem veriyorsunuz

Merhaba arkadaşlar yeni evlendim yumuşarıcı alacağım lütfen yardım eder misiniz? Siz yumuşatıcı alırken hangi kriterlere önem veriyorsunuz
Merhaba,
Durulama suyuna katıldığı için çok sağlıklı bir şey değil. Fresh kokular seçmenizi ve az miktarda kullanmanızı öneririm.

Neden abc kullanıyorsun

Bende viking kullanıyorum abc denicem
Hic kullanamasak daha iyi aslnda ama iste

Bulutun konsantresini öneririm yeni çıkan incili mi ne siyah bi ambalajı var parfüm gibi kokuyo ve kalıcı artık my favorite

Bende abc kullanıyorum. Diğerlerine göre daha kalıcı kokusu.

Kesinlikle viking beyaz olan ismini unuttum şuan bebek kokusumuydu öyle bişidi. Sensitive yazıyordu üstunde sanırım

Son düzenleme:
Vernel kullanıyorum.Sulandırıyorum biraz kıyafetlerde yapışma olmasın diye

Canlarım çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla kalıcı kokusuna önem veriliyor en iyiside sanırım abc ile viking. Abc yazan arkadaşlar hangi ürünü söylerse daha iyi olurdu

Yumuşatıcı çok iyi bir şey değil. Olabildiğince az koyun. Alerjik ve bebek olanlarından almaya çalışıyorum daha az kimyasal var. Bir de her şeye koymuyorum. Havlular,beyazlar, iç çamaşırlarına kesinlikle koymuyorum.

Yumuşatıcı çok iyi bir şey değil. Olabildiğince az koyun. Alerjik ve bebek olanlarından almaya çalışıyorum daha az kimyasal var. Bir de her şeye koymuyorum. Havlular,beyazlar, iç çamaşırlarına kesinlikle koymuyorum.
Viking beyaz çok seviyorum fakat bulunduğum yerde satılmıyor. İnternetten havlular nasıl yumuşak olur bakmıştım. Sirkeyi öneriyorlar. Ben sirkeyi oldum olası makinanın sıvı bölümüne koyarım. Bilhassa iç çamaşırlarını yıkarken. Antiseptik özelliğinden dolayı dezenfekte ettiğini düşünüyorum. Ha bu arada havlularım hâlâ kazık gibi. Bu anlamda sirke yumuşatıcı etkisini göstermedi. Sadece makineyi kireçten koruyor ve çamaşırları dezenfekte ediyor.

Back