Canim ilk zamanlar aci olmasi nor al tabi ama iliskiye girerken hazir oldugundan emin olBen yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
kan olması tabiki de normal kişiye göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum aynı şeyi bnde yaşadım benden bir ay boyunca her ilişkiden snra kan gelirdi mutlaka ve o agrıyı da halen nerdeyse yasıyorum bır yıllık evlıyım ... biraz rahatlaman acısından yazıyorum bunları yanı korkmana gerek yok kan ve acı olayı gayet normal ama pko konusunda bilgilendirme yapamıycam sdger arkadaslara katılıyorum doktorla gorusmende fayda var :)peki kan olması normalmi hala
peki kan olması normalmi hala
ben zeytin yağı kullandım ilk ay iyi gelmişti sonra alışıyorsun cnm..Cok tesekkur ederim cok rahatlattın beni
Ben yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
Ben yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
1aya gecer canım hıc dert etmeBen yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
Canım bende 3aylık evliyim:) 3 hafta boyunca çok ağrım oldu ve her ilişkide kan geldi kasılmalarım çok oldu ... Hatta vajinismus olduğumu düşündüm çünkü gerçekten çok acı çekiyordum ilişki gerçekleşemiyordu bir yerden sonra sanki içerde bi duvar varmış ona çatınca acıyomuş gibi oluyordu.. Doktora falan gitmeyi çok düşündüm ama sonra eşimin anlayışıyla çözdük acı oldu ama bir süre sonra o acı kayboldu. Şimdi hamileyimBen yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?