• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, ilişki sırasında canım acıyor:(

elif7585

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
35
11
18
Ben yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen

alışırsın cnm daha yeni evlisin ... :KK14:
hamile kalır mısın doktora sor ... :KK14:

Ben yeni evlendim 15 gün oldu eşimle ilişkiye girerken cok canım yanıyor cok sık birlikte olmaktan acımasından dolayı korkuyorum ve hala hafif renkte kırmızı akıntım oluyor her beraber oldugumuzda ..birde hiç korunmadık ben poşikistik over hastasıyım hamile kalma olasılıgım varmı acil yardım lütfen
Canim ilk zamanlar aci olmasi nor al tabi ama iliskiye girerken hazir oldugundan emin ol;)

peki kan olması normalmi hala
kan olması tabiki de normal kişiye göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum aynı şeyi bnde yaşadım benden bir ay boyunca her ilişkiden snra kan gelirdi mutlaka ve o agrıyı da halen nerdeyse yasıyorum bır yıllık evlıyım ... biraz rahatlaman acısından yazıyorum bunları yanı korkmana gerek yok kan ve acı olayı gayet normal ama pko konusunda bilgilendirme yapamıycam sdger arkadaslara katılıyorum doktorla gorusmende fayda var :)

cnm ilk zamanlar ben de aynı şeyleri yaşadım. seni kesinlikle korkutmak istemem zamanla da gecebilir ama ben geçmesini beklemeden doktora gitmiştim ve ufak bir operasyonla alınması gereken normalden daha kalın bir şerit olduğunu doğal yollarla yırtılamayacağını ve her seferinde kanamaya bunun sebep olduğunu solemişlerdi. 15 dk lık bir operasyonla almışlardı birdaha da bole bir sorunum olmadı umarım bunlara gerek kalmaz ama endişeler yaşayıp kafanda soru işaretleriyle yaşamaktansa bir uzmana danış :)

Ben de yeni evliyim ayni sorun bende de vardi. Hem kan hem acı. Doktora gittim çatlak var dedi 2 tane krem verdi 15 günde düzeldi şuan çok iyi herşey

Merh

Merhaba canım bende 7 aylık evliyim ve eşimle ilk aylar her ilişki sırasında canım çok acirdi ama zamanla bende alıştım. Galiba senin de zamanla alisman lazım canım ilk zamanlar bende de öyleydi.Kendini alistirman lazım yani her ilişki sırasında kendini kasıma rahat bırak canım aciyacak diye düşünme öyle düşünürsen cinsel isteksizlik oluyor.Bende oyleydim ama alışmaya çalıştım ve oldu :) Canım bence sende dene ise yarar derim :)

1aya gecer canım hıc dert etme

Aslında iliski sırasında caninin yanması normal değil, bunun nedeni fizyolojik veya psikolojik olabilir. Uzun sürerse uzmana gorunmende fayda var.

Canım bende 3aylık evliyim:) 3 hafta boyunca çok ağrım oldu ve her ilişkide kan geldi kasılmalarım çok oldu ... Hatta vajinismus olduğumu düşündüm çünkü gerçekten çok acı çekiyordum ilişki gerçekleşemiyordu bir yerden sonra sanki içerde bi duvar varmış ona çatınca acıyomuş gibi oluyordu.. Doktora falan gitmeyi çok düşündüm ama sonra eşimin anlayışıyla çözdük acı oldu ama bir süre sonra o acı kayboldu. Şimdi hamileyim :KK23:

Back