• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim eşimle beraber birsey yapamiyoruz. Sürekli oyun oynuyor.Yeni evliler siradan bir günde ne yapar?

edaela34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8
0
86
İstanbul
Merhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.

Merhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.
Yardım etmeyi kendisi akıl etmiyorsa sen yardım isteyeceksin. Benim de her şey önüme gelse sabahtan akşama kadar oturup oyun oynamaktan telefonla ilgilenmekten sıkılmam niye sıkılayım. İş bölümü yapın

Biz bir senelik evliyiz bizde de ayni durum var ama ben cok sikayetci degilim oldum olasi yalnizligi severim. Kitap oku bol bol, online egitim veren platformlar var onlardan faydalanabilirsin, videolu sporlar var pilates yoga vb onlari yap.
İnsan isterse evde kendi basina yapilacak cok sey var aslinda

Merhaba hanimlar
Ağlamayan beBege sut vermezler canim sen islerde yardim istemelisin beraber film izleyin farkli filmler acabilirsin hayal kurabilirsiniz acik acik soyle birlikte zaman gecirmek istiyorum beni ihmal ediyosun de icine atma bence erkeğin anlamasini beklersen hata olur (anlamazlar) kekler yap pastalar o gelene kadar.

Siz de calisiyorsunuz acilen is bölümü yapmaniz lazim. Sartlariniz esit suan. Bu ne bicim sey boyle, adam is disinda oyunda resmen.

Soyle bir sey de yapabilirsiniz, isten gelin alin elinize telefonu siz de oyalanin. Yemek isteyecek sonucta degil mi? Evi temizlemeyin
Oylece telegon karsisinda oturun. Farkina kisa sure icinde varacaktir. O zaman konusun

Ver şunu azcıkta ben gıdıklıyım de al bilgisayarı sende bişeyler izle film falan izle o oyun oynadığında git sataş ona şakalar yap kucağına otur saçlarıyla oyna yüzünü mıncıkla karşı koyamaz bence 🤗 erkekler her ne kadar çocuk muyum ben deselerde çocuk gibi ilgiyi sevebilirler ben eşime yaptığımda deli gibi yumuşuyor vernel gibi oluyor valla 😁

Karakter meselesi işte eşini değiştirmek biraz zor olabilir arada olsa hak verirsin değişiklik olsun rahat bırakayım dersin ama sürekli olunca can sıkıcı olabilir oturup konuşmayı denedin mi hiç ya da o bilgisayarda ne yapıyorsa onunla birlikte sen de yapmayı tvde ne izliyorsa sende onunla birlikte oturup izlemeyi yorum yapmayı

Oynadığı oyun pubg mu? Benim eşim de öyle de.

İzin vermeyin. Şimdi nasıl alışırsa öyle gider. Sohbet, paylaşım olmayan bir evlilik ileride çok daha yıpratıcı olur. Konuşun o sizin eşiniz sonuçta. Ayrı ayrı takılacaksanız niye evlendiniz.

İş isteyip onunda bir şeyler yapmasını sağlayın yoksa onun asla aklına gelmeyecek asla yapmayacak yıllar sonra çoluk çocukla yorulunca ise isyan ettiğinizde sizden kötüsü olmayacak.
İlk başta yediği tabağı, çıkardığı kirlisini atsın
Çıkarken çöpü tutuşturun. Yapabilseniz bile yapamayın onu da çağırın
Yoksa ilerde çok pişman olursunuz benim gibi...

Benim evin isleride yapılsa kimse bana dokunmasa oturur oynarım valla hiç sıkılmiyo insan özellikle pugh jgdhkkkcsgjnhds

Merhaba hanimlar
Yanii benim eşimde oyun oynamayı cok sever. Sabahtan akiama kadar elinde dizi izler oyun oynar ama beraber sigara içerken aohbet ediyoruz. Yemek yerkende. Beraber yemek yapıyoruz. Bazen kızıyorum artık yeter kapst diye e benim kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu diyo çevremde cogu erkekte öyle hep oyun oynamalarından yakınıyo eşler :) sizinde öyledir biraz zaman tanıyın zaten yeni evlisiniz blki o bekarlık günlerinin etkisinden cıkamamıştır

Ev işlerine gelince de şunu yap demesem gram aklına gelmez eşimin yardım etmez sende buyur şunu yap yardım et diye, benim eşim değişmedi belki seninki değişir yardımcı olur sürekli aklına gelir

Back
X