- 12 Kasım 2018
- 42
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi Derinddn88
merhaba arkadşlar ben daha 2 aylık evliyim eşimle uzun zamandr beraberdk zaten yeni tanısmadık bana kahvaltı hazrlar uyandırır ev temzlgi yaparz beraber ama benmde eksklerm vardır ki öyle agresif biriyimdr hemen sinrlenp çabuk sakinleşen biriyim yasadıgım baska olaylardan dolayı insanlara karsı eskisi gibi degilim oldukca mesafeliym eşim arkadaslaryla be eslerinle gdiş geliş yapmamızı istiyor bitanesyle yapıyruzda gayet nerde nasıl davranmasnı bilen insanlar o yüzden sorun yok. Ama bazı arkadaslarınn eşleri var ki oldukca laubaliler ve ben böyle kişilerle anlaşamam evimede almam bu yüzden sorun yasadık içme dedm söz verdi ama her sefernde beni aptal yerine koydu yalan söyledi ben dha da agresif mutsuz memnuniyetsz biri olmaya basladım bu böyle gitti neden içiyosun dedgnde düşmanı gördü beni bikaç kez hırpladı morardı biryerlerm bende karşılık verdim dün gece yine kavga ettik benim sacımı cekti bogazıma sarıldı yere attı içtiği zaman bambaska biri ben ona bagrdm cagrdm sevmyem dedi bende ailemn evine geldm nasıl buraya kadar geldk bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizin bu konu hakkndaki fikirlerinizi merak ediyorum