yeni evlilerde hamile olasılığı nedir?

syavuzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.016
0
yeni evlilerde hamilelik olasılığı ne kadardır örneğin hamile kalma olasılığı uzarmı sizce?

yeni evlilerde hamilelik olasılığı ne kadardır örneğin hamile kalma olasılığı uzarmı sizce?

Slm canım. Yeni evlenmiş olmanın doğurganlığa bir etkisi olduğunu zannetmiyorum. Bende yeni evliyim henüz 3 ay oldu fakat hala deniyoruz ve ilk günden beri korunmuyoruz. geçen yıl evlenen bir arkadaşım daha 1 aylık evliyken hamile kaldı.hatta muhtemelen ilk gece hamile kalmış. 1 yılı dolmadan bebeğini kucağına aldı :) kimisi de 6-7 ay sonra hamile kalabiliyor.
Bu tamamen bir şans.

bende bazen düşünüyorum ya biz bişeyleri yanlış yapıyoruz yada bilmiyoruz kısmet artık ya tutarsa diyoruz hep

bende bazen düşünüyorum ya biz bişeyleri yanlış yapıyoruz yada bilmiyoruz kısmet artık ya tutarsa diyoruz hep

kaydirigubbakcemile3 hahahah ayy sen çok yaşa emi :) ya tutarsa :) Vallahi öyle,aslında doğru dedin.Duyduğum herşeyi deniyorum bende.Bakalım Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman gelecek bizim bebişler

ne kadar süredir korunmuyorsun? 1 yıl korunmasız ilişki yaşadıktan sonra gebe kalamıyorsan o zaman bir sorun vardır

hamile kalmanın yeni evli olmakla bir alakası yokki.Haa ama mesela yıllardır evlidir ve hapla korunmuştur o zaman hapı bırakınca hemen kalamaz o başka.Bunun dışında ilişki tam zamanında ve olması gerktiği gibi olsa bile hamile kalma şansın her ay %25-30 civarıdır.
daha yeni başlamışsınız kızlar,acele etmeyin..:eek:lmaz: cünki gereksiz yere kendinizi strese sokuyorsunuz.1 yıl içerisinde hamile kalınmazsa o zaman testler yapılır sorun varmı bakılır.Düşünün tıp bile 1 yılı normal kabul ediyor:))))

3 aylik evliyim hic planda yokken ve olmamasi icin caba harcarken surpriz yapip geldi bebegim :)
Allahin dedigi olur, olasilik ne kadardir bilemem ama olacagi varsa oluyor..
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah :CüvCüv: :nazar:

bende 3,5 aylık evliyim fakat yaklaşık 2,5 aydan beri deniyoruz hatta eşim dışarı hiç boşalmıyor ama yinede tutmuyor üzülüyoruz valla

3 aylik evliyim hic planda yokken ve olmamasi icin caba harcarken surpriz yapip geldi bebegim :)

syavuzzcum ne kadar süredir çalışmaları yapıyorsun yazmamışsın. bence yanlış yada eksik birşey yapmıyorsundur :) zaten yeni yada eski evli olmakla alakası yok. güzel şeyler düşün 1 yıl olmazsa o zaman dr. git

öyle valla çok istiyoruz diyemi olmuyor diyorum bazen

kaydirigubbakcemile3 hahahah ayy sen çok yaşa emi :) ya tutarsa :) Vallahi öyle,aslında doğru dedin.Duyduğum herşeyi deniyorum bende.Bakalım Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman gelecek bizim bebişler

syavuzzcum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah .
biraz zaman ver kendine zaten henüz yeni evlisin evinle eşinle bol bol ilgilen tadını çıkar sonra bebiş olunca zaman bulamazsın :)

Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 3 ay 15 günlük evliyim fakat daha tutturamadık :kedi:
bakalım hayırlısı inşallah

2,5 aydır deniyoruz fakat adet dönemlerim bazen değişiyor yumurtlama dönemini arkadaşların söylediği tarihlerde yapıyorum örnediğin 10.gün başla 5 gün devam et diyorlar ben 10 gün falan deniyorum yani aslında ayı boş geçirmiyoruz ama kısmet işte bekliyoruz.

syavuzzcum ne kadar süredir çalışmaları yapıyorsun yazmamışsın. bence yanlış yada eksik birşey yapmıyorsundur :) zaten yeni yada eski evli olmakla alakası yok. güzel şeyler düşün 1 yıl olmazsa o zaman dr. git

adet dönemin düzensizse yumurtlama döneminde düzensizdir ve kişiden kişiye değişir.en sağlıklısı eczanelerde oluvasyon testleri var onlardan al canım

canım ilk bir yıl korunmadığın halde hamile kalamıyorsan bir doktora başvurabilirsin canım

aslında önceden düzenliydi ama geçen ay 9da olması gerekirken 13de oldu buayda 8de bekliyorum bakalım ne olacak tahmini yumurtlama dönemini bilemedim kafama göre ayarladım valla

adet dönemin düzensizse yumurtlama döneminde düzensizdir ve kişiden kişiye değişir.en sağlıklısı eczanelerde oluvasyon testleri var onlardan al canım

X