kızlar bebiş düşünüyo musunuz?ne zaman planlıyosunuz?
ben düşünüyorum canım hemen değil ama
şuan korunuyorum
inş. hazirandan sonra bırakacagım
inş. en hayırlı zamanda kalırız
sen düşünüyormusun canım
çalışıyormusun elsecim sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[B]geçmiş olsun canım.yavaş yap diyorum ama bende hiç dayanamam yavaş işe
şimdilerde yoruluyorum dinlenip tekrar yapıyorum[/B]
ben düşünüyorum canım hemen değil ama
şuan korunuyorum
inş. hazirandan sonra bırakacagım
inş. en hayırlı zamanda kalırız
sen düşünüyormusun canım
çalışıyormusun elsecim sen.
Ya çok ilginç düdüklüyü açtım pişmiş mi diye herşey normaldi,tekrar koydum iyice erisin diye bir açtım içi su dolmuş.((((Anlamadım gitti,eşim görsün diye ocağın üstüne bıraktım atcam.Halbuki fasülyeyide tam bir yemek ustası hatta kuru fasülye ustası eniştem aldırmıştı dün.Sorun bende sanırsam.Neysem artık.
Kektende yedim bir dilim gayet güzel ama dediğim gibi siz buradan verdiğim tarifi yapın,3 bardak un biraz fazla gelmiş,içi şöle fosur fosur olmamış.
Şimdi size bişey anlatayımda gülün.Eşim işyerinde yaptıklarımı yerken tesadüf müşteriler geliyor yakın bulduklarına ikram ediyor.Geçen gün baklava yerken gelmiş bir abimiz,bayılmış bende istiyorum parasını vereyim eşin nolur yapsın demiş.Ben de şakavari 30 tl ye yaparım dedim eşime.Adam 3 gündür hani benim baklavam diyormuş.
Bugünde keke başka bir tanıdığımızdenk gelmiş o da ondan istiyormuş.
Bu işi ticarete mi döksem nedir?Ahh vaktim olsa neler yapacağımda
hemeenn hemen istioruz:)
bu arada prolaktinim normal seviyede çok mutluyum o yüzden bu ay inş gelcek benim bebişim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ya çok ilginç düdüklüyü açtım pişmiş mi diye herşey normaldi,tekrar koydum iyice erisin diye bir açtım içi su dolmuş.((((Anlamadım gitti,eşim görsün diye ocağın üstüne bıraktım atcam.Halbuki fasülyeyide tam bir yemek ustası hatta kuru fasülye ustası eniştem aldırmıştı dün.Sorun bende sanırsam.Neysem artık.
Kektende yedim bir dilim gayet güzel ama dediğim gibi siz buradan verdiğim tarifi yapın,3 bardak un biraz fazla gelmiş,içi şöle fosur fosur olmamış.
Şimdi size bişey anlatayımda gülün.Eşim işyerinde yaptıklarımı yerken tesadüf müşteriler geliyor yakın bulduklarına ikram ediyor.Geçen gün baklava yerken gelmiş bir abimiz,bayılmış bende istiyorum parasını vereyim eşin nolur yapsın demiş.Ben de şakavari 30 tl ye yaparım dedim eşime.Adam 3 gündür hani benim baklavam diyormuş.
bu arada prolaktinim normal seviyede çok mutluyum o yüzden bu ay inş gelcek benim bebişim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ben düşünmüyorum cnm.Çakır,angel düşünüyor jnazı bilmiyorum.
Herkesin adına cvp verdim :)))))))))
amin bitanemmm maşallah sizedeselam bayanlar
yeni gelinler bölümü mü olmuş burası:))
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
bizimde 27 gün sonra 1 yıl biticek inşallah
sorma mısracım ama şimdi bile nasıl keyifliyim anlatamam perdeleride yıkayınca mis gibi koktu heryer bayılıyorum zaten bu kokuya :)Jnazcım ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum cnm.Tek başına iş yapmayı en iyi bilenlerden biri olarak.Birkaç gün sonra yorgunluğun geçecek evinde mis gibi ohhh diyeceksin emin ol
eh biz sana diyoruz cnm anlatım şeklinden bile belli zaten güzel şeyler yaptığın
ellerine sağlık
inş kısa zamanda elin düzelir para biriktirirsin
veeee açarsın kekevini:Saruboceq:
TATLIM kekevimi açmam için bu işi tamamen bırakmam lazım yoksa yürümez,işimi şu anki şartlardada bırakmam mümkün değil.
Güzel bir evimiz arabamız olsa bırakmayı düşünebilirdim.Kısmett cnm kısmet