Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda yazabildim ya ee kızlar anlatın baklaım ne var ne yok ne yapıosunuz
selam bayanlar
yeni gelinler bölümü mü olmuş burası:))
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
bizimde 27 gün sonra 1 yıl biticek inşallah
iyiyiz cssa cım
büütn gün işte çalıştım sonra geldim iş yaptım evde
yemek felan derken
geçiyor zaman
ama ne güzel saat 21 30
hoşgeldin canım
maşallah sizinki 1 yıl olacakmış
darısı bizlere
bizler yeni sayılırız sana göre.
selam bayanlar
yeni gelinler bölümü mü olmuş burası:))
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
bizimde 27 gün sonra 1 yıl biticek inşallah
Hoşgeldin cnm,sohbete katılımının devamını dileriz
nette girerken bende çok zorlanıyorum
sorun var galiba
işlerini bitirmene sevindim canım
çok yormayın kendinizi kızlar.
yavaş yavaş yapın işleri.
Kızlar angel ve çakır nazar değirdiniz mamalarıma,kuru fasülyeyi beğenmedimklava:
Kızlar angel ve çakır nazar değirdiniz mamalarıma,kuru fasülyeyi beğenmedimklava:
negüzel
tekrarlıyorum
darısı bizlere.
aminn aminnn hayırlı hayırlı inş.
zaten bileğim incindi ya
galiba çok hızlı yaptım baya sızlıyor şimdi
ama yavaş yavaş yapıncada yetişmiyo ki cnm ya
ay cnm ya ne nazarı biz sadece seni beğenir ve överiz
valla kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa benimde vermem lazım ama şiştikçe şişiyorumoff ya kilo vermem lazım napmalıyım bilmiyorum ama vermem lazım
canım arkadaşım öyle özledimki senii...bende ozledim sizi çok hemde çok senağlama
Laydim...persembe izinliyim, babamla olucam butun gun bana ihtiyaci var
cuma burada her yer kapali, bayramlari var
cumartesi pazar zaten çalismiyorum
pazartesi ise yumurta bayrami burda her yer yine kapali
Sagolun canlarim benim....Hayat zor
Evlilik zor
Koca zor
amannnnnnnn
canımcım bizde düğünden bir hafta önce çeyizim gittiğinde kendi evimizde kıydırdıkkızlar biraz değişik konuya geçicem ama herkesin dini inancı farklıdır tabiki ben imam nikahı kıydıranlar varsa hemen düğünden öncemi yoksa biraz daha öncemi kıydırdınız onu öğrenmek istiyorum
tatlım fırın poşetinde tavuk ve patates bol baharatla harika oluyorbende kayınvalidemden alıştım fırında yapmayı mesela patatesi falanda fırında çok güzel yapıyor
hazır krema ve kaşarla fırına atıyoruz patatesleri hem mis gibi kokuyor hemde lezzetli
mısracım sende bilirsin eğer bayat ekmeğim varsa küçük küçük doğarayıp fırında kızartıyorum sonrada bi güzel rondoda un haline getiriyorum aynı galeta unu gibi oluyor ve kızartmalarda da rahatlıkla kullanıyorumTavuk şinitsel ne dersin?
Canım galeta unu var mı evde,yoksa alsan.Pirzolalar kalınsa yandan ikiye üçe böl.
Bir kaba 1 yumurta kır az tuzla çırp.Diğer tabağa biraz galeta unu koy ,azcıkta tuz.Önce yumurtaya sonra una bula,yağda kızart.Kaşar varsa şayet,kızarmış tavukları fırın tepsisine al üzerine rendelenmiş kaşar serp kaşar eriyinceye kadar fırında tut.
Yada tavuk sote.
Pirzolaları küp küp doğra,Tencereye 1 soğan, varsa birde yeşil biber doğra az pembeleşince tavukları koy,rengi beyaza dönünceye kadar kavur.Sonra domates rendele yoksa salça koy.
canımcım benim salonun katlamalı şimdiye kadar yıkamadım hiç ama kardeşim ve arkadaşlardan kullananlar ve yıkayanlar var gayet rahat diyorlarkızlar katlamalı perde kullanan var mı?kararsız kaldım,salona yaptırmak istiyordum :sm_confused:
dirimcim hayırlı olsun tatlım evinizinşallah canım ya,taşınmak zor gerçekten,dün akşam bardakları vs.tek başıma gece 1 e kadar sardım,koliledim,canım eşim diz hizasının üstüne yasak koydu :dilcikar: