Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

microgynon diye bi ilaç verdi doktor ama sağlık raporu alırken sordum direk on u verdi hiç kontrol falan yapmadan okudum şimdi nette çocuk olmuyo muş sonra falan diyolar korktummm

microgynon diye bi ilaç verdi doktor ama sağlık raporu alırken sordum direk on u verdi hiç kontrol falan yapmadan okudum şimdi nette çocuk olmuyo muş sonra falan diyolar korktummm

canım muane etmesi lazım test falan yapıyorlarmış, herkes aynı değil ama bazılarında yumurtalıkları tembelleştiriyormuş, çoğu kimsede yan etkilerinden şikayetçi
yan etkisi en az olan yasmin diye biliyorum ben
bende kullandım 3 ay kadar, çoook da memnundum çünkü adet sancılarımı kesmişti, ama ben biraz fazla evhamlılıktan bıraktım, çok düşükte olsa hap kullanırkende hamile kalma ihtimali varmış, o durumda da zeka geriliği yapabiliyormuş bebekte Allah korusun :Saruboceq: o yüzden korkuyodum çok, sonra da bıraktım ben

mısracım ben istiyorum o tarifi, bende seviyorumda mücveri ama ben kızartıyorum tavada

FIRINDA KABAK MÜCVER
Malzemeler

*3-4 adet orta boy kabak
*3 yumurta
*3-4 adet taze soğan
*Yarım demet kadar maydanoz
*Yarım demet dereotu
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*1+1/4 un
*Kabartma tozu
*1 su bardağı kadar ezilmiş veya rendelenmiş beyaz peynir
*1 tatlı kaşığı kadar karabiber
*Az miktarda tuz
*Üstüne serpmek için çörekotu

Yapılışı:
Kabaklarımızı rendeliyoruz,suyunu sıkıyoruz kabımıza koyuyoruz.Üzerine 3 yumurta,sıvı yağ,beyaz peynir,ince kıyılmış maydanoz-dereotu ve taze soğanı ekliyoruz.(Ben bu malzemeleri rondodan geçiriyorum)Sonracığıma biberimizide bu aşamada atıverelim.Bunları biraz karıştırdıktan sonrada,unumuzu kabartma tozumuzu ,azcıkta tuzumuzu ekleyiverelim.Şimdiiiiiiiiiiii karıştırıyoruz,son olarakta yağlanmış borcama güzelcene yayıyoruz,üstünü düzeltip çörekotumuzu serpiştiriyoruz.Kek kalıbıda olabiler tabi şöyleeeee şıngırdak şekilli birşey olsun derseniz.

Önceden ısıttığımız 180 derecedeki fırınımızda ortalama 30-35 dk altı ve üstü pembeleşinceye kadar pişirip afiyetle yiyoruzzz canlarım.Umarım yazarken bişey unutmamışımdır.

Son düzenleme:
mısracım sen süpersin ya
senin sayende eşim beni hamarat biri olarak biliyor
mutlaka deniyecegim yarın olmazda haftaya kesin inş.
börek niyetine yesin :)

teşekürler canım.ellerine saglık.

Çakır ım gerçekten çok lezzetli,pratik vede yağda kızarmadığı için hafif bir mücver.Şiddetle tavsiye ediyorum.Afiyet bal şeker olsun cnm arkadaşım.Eniştemde sever umarım,biraz daha kilo alsın da ,yakışıklı eniştemize bakmasınlar :)))))))))))

günaydın kızlar hihoyyythihoyyyt,yarın cumartesi hihoyyythihoyyyt
yaşasın sositososito:dance:mısracım kabak mücverinin tarifini aldım,bu hafta sonuda patatesli pizzanı yapıcam :1rolleyes:,maşallah çok marifetlisin,çok pratik tariflerinde var :1rolleyes:,canım arkadaşım inşallah problemin neyse çözersin,daha fazla üzülmezsin canım :1no2:
evet çakırgözlü benide mısra sayesinde eşim hamarat biri sanıyor
PINARTUNCAY canım bende pnr.cnr ye katılıyorum.zorunlu kalmadıkça,yani kistin vs. olmadıkça ilaç kullanma,gerçi genelde doktorlar yeni evlenenlere hap tavsiye ediyor,diğerini tavsiye etmiyorlar ama sana kalmış canım.

Ben geldim arkadaslar hos yoklugumu kimse farketmemis ama neyse

Misraa ne oldu ? niye huzunlusun ?

soranlara en guzel yontem dogum kontrol hapi

Tarif vermissin Misraa'cim onu yazicam simdi

mısracım ben de not ettim tarfini inşallah elin gurbetinde malzemeleri bulabilirim gittiğimde nişanlıma ( yani o zaman eşim olacak ) senin tarfilerinden yapacağımm.. bizi tarfisiz bırakmaaaaa

yaralım merak ettik tabi,hatta sabah kimseler olmayınca senin profiline girdim nerde bu kız diye ,naptın hastanede canım diş için gitmiştin sanırım geçen sefer şimdi naptın anlat hadi:Saruboceq:
mısracım süpersin ya bizde kocişle inşallah sabah senin patatesli pizzanı yapıp yicez :sm_cool:cokacimcoookcokacimcoookacıktım şimdiden yahu:dance:

Canım benim hoş geldin,merak etmez miyiz hiç aşkolsun?
Dr noldu?

Bitanem...
Evlendigimden beri sanci çekiyorum ben açikçasi...aci, yanma, isteksizlik..derken dun kadin doktoruna gittim ve isden de distan da, mycose um varmis. yani mikrop kapmisim. onun için ilaçlar verdi, aksam kullanmaya baslayacagim.

Kolumun sancisi ise, Tandinit varmis, o yuzdenmis.
Eger gelmeseydiniz, az bi zaman sonra yirtilma olabilirmis içten
Yazdi bi mektup, tekrar kendi doktoruma gidecegim iste bakalim ne olacak

Durum bu arkadaslar...
Ama su var ki, yumurtaliklarim çok iyimis, saglikliymis, hiç bir sorun yokmus, tertemizmis, ve ileride bebek için yuzde99 sorun yasamicakmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…