iyi akşamlar herkese
bende şimdik etimek tatlısı yaptım aşkımın canı tatlı çekmişte :teselli: soğumasını bekliyorum,
bugün akşama kadar mutfaktaydım hep, aşkıma evliliğimizin 7. ay sekizinci günü için bi sürpriz hazırladım sırnaşık şey
iyi akşamlar herkese kızlarrr
sağol canım 14 martta düğün inşşallaaahhh
ohh maşallahh 7 ay 8 gün darısı bizlere
eminim eşinde çok begenmiştir.
mücveri bende seviyorumda
kızartılınca çok agır oluyor.
malum kilo sorunu.
sen kilo aldınmı huulyacım.
canım evimiz kaloriferli hem evde hiç birşey yakmasak bile çok sıcak oluyo evimiz heyecan varmı bilmiyorum da nasıl olacak napılcak falan diye istediğim gibi olmazsa diye korkular daha çok var
teşekkür ederim, Allah ım hepimize 50. yıldönümümüzü kutlamayı nasip eder inşallah :Saruboceq:
ah ah almaz olurmuyum hiç, 60 kiloydum ben önceden, ( boyum 1,71 bu arada) düğüne doğru verdim verdim 55 e düştüm en son kemiklerim çıktıydı ne güsel hihoyyyt
şimdi şu 7 aylık süre zarfında evde otur otur önce hıla verdiğimi + üstüne de 2-3 kilo aldım:1closedeyes: senağlama :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook
inş. aldığın kiloyu geri verirsin canım.
ama boyun uzunmuş pek belli olmuyordur kilolar.
stresten oluyor galiba.
düğün zamanında bende zayıflamıştım 1-2 kilo
ben birde hemen yüzümden veriyorum.
çirkinleşmiştim yani.
pınarcım sanada hayırlı olsun canım şimdiden, ne heycanlısındır şimdi
jinekoloji de korunma yöntemlerine baktım da pek açıklayıccı bişey bulamadım yeni evliler öneriniz nedir
jinekoloji de korunma yöntemlerine baktım da pek açıklayıccı bişey bulamadım yeni evliler öneriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?