Kiskandimmmmmmmmmm keske bende almasaydim yaaa offffff
artik esim siskom diye seviyor beni senağlama
ya kızlar bana zaman hıc ama hıcc gecmıyo sızede öylemı oluyo bır an önce evlensekk
sagolun arkadaslar bılgılerınız ıcn pekı balayına ılk geceeden kac gun sonra gıtmelıyız?
düğünden 1 ay önce jinekolga gitmelisniz mutlaka gerekli tahlileleri yapıp dogum kontrol hapı kullancaksan eger en uygun ilacı yazıolar hemen başlaman gerekiyor yoksa evlendiğin gün almaya başladıgınız ilaç sizi korumaz ilacın koruması 1 ay sonunda başlıyor. benim düğünüm temmuzdu haziranda başladım geçen ay bıraktım çünkü 6 aydan sonrası tehlikeli gibi geldi bana. bi süreden sonra eşin korunması daha mantıklı.düğünden 10-15 gün sonrada (herşey yolunda gittiyse) tekrar jinekolgunuzu ziyaret etmekte fayda var. bu sefer kontrol maalesef alttan..evliliğin ilk günlerinde eşin korunması pek mümkün değil zaten gergin ve tecrübesiz iki insan olunca daha da karışabilir işler-tatlicadiarzu-günaydın kızlar yeni evlilerden öğrencek çok şeyimiz var:)) bu iltihap çoğu bayanda olmuş galiba geçmiş olsun diyim öncelikle benim merak ettiğim korunma yöntemi çevremde herkes bişi sölüyo eşin korunsun,korunmayın boşwer,doğum kontrol hapı kullanma hormonların değişir.evli arkidişler siz nasıl korunuyonuz,korunmadan nekadar süre önce doktora gittiniz?
anam ne evliyim ne nişanliyim ne sözlüyümm
benimki 2010a anca olurrsenağlama
bekle bekle nereye kadar canımmmm
:
Unutmadan burdan haber vereyim.Oysho'da indirim var yeni evli bayanlar...:jeyyar:
al bende de o kadar
senin yine iyiymiş 2010 a kadar demişin
benimki heralde 2015 anca olur :icecream:
benimde yerim burası bugün 40 ı çıkmış bir gelin olaraktan :lepi:
yaralım mantar güveç yap yanına şehriyeli bi pilav yada bezelyeli havuçlu mısırlı bi pilav sonra milföyle cicili bi börek yap sonra kuplara pudingli tatlı .. sankim kolay ve hafif bi menü gibi geldi.. bende yana döne bi menü hazırlamaya çalışıyorum pazartesi gün için özentili olsun istiyorum sitedeki komşularım gelecek oturmaya düşündükleirm şunlar
gülmekten gözleri yaşarmış kek (çilekli ahududu soslu ağlayan kek aslında :) )
çikolata soslu kalıp kek
elmalı tart
susamlı çıtır simit
poaça
cocostar kurabiye emin olamıyorum buna
patates salatası veya mercimek kötesi turşu ve salata eşiliğinde bunada kararsızım
en sonda aşure
sanki bişeyler eksik gibi geliyor henüz kafama oturtamadım sunumlar filan farklı olsun istiyorum
kafam karıştı :sm_confused: insan evdeyken hiç zorlanmıyordu burda çok agrip eskiden güzel yaptığım bi çok şeyi yapamaz oldum ben yaa
kilo konusuna hiç girmiycem ben bu arada kızlar sinir oluyorum az önce 1 ay önce üzerime çok güzel olan mini eteğimi denedim içine zor sığdım koskocaman fırlayan göbekte cabası :uhm: aman yaaaa saldım çayıra mevlam kayıra dememem lasım ufff kafamçokkarıştı
kızlar okudumda yazdıklarınızı iltihaptan bahsetmiştiniz kimseye soramadım ne olduğunuda çözemedim iltihapmı var anlamına gelir ki .. yanma hissi oluyor şeyden sonra ve wc de aslında ikinci üçüncü haftada oldu daha çok 6. haftamdayım şimdi daha azaldı bu iltihap olduğu anlamınamı geliyor mantar tarzı bişeymi.. birde sizdede oldumu ilk reglimden sonra felaket ağrı çektim inanılmaz derecedeydi yumurtalıklarımdı sanırım normalmiydiki bu .. yaşamışsanız ikinci reglinizdede oldumu .. birde iltihap varsa bebiş olmaz anlamınamı geliyor..
şimdiden teşekkür ediyorum aslında bunbu ilgili bölümde sormayı düşündümde ne biliyim ayıp olur gibi geldi en azından burda araya kaynar diye birde yazdığınızı görünce atladım umarım yanlış olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?