Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba kızlarr
yoğun ve çok güzel geçen bir haftasonundan sonra bugün çıkmak istemedim yataktan dolayısıylada kursada gitmedim keyif yapıyorum evde:)
cumartesi gecesi 2.30ta geldi abimler sabah 6 ya kadar oturduk pazar sabahıda 9.30 da kalktık kahvaltı masasından kalkmamız 12 yi buldu abimle eşim gezmeye çıktılar bizde yengem ve yiğenimle eşimin teyzesine uğradık ordan görümcemleri alıp bize geldik yemek ti sohbetti derken akşam 9 da gittiler onlardan sonrada eşimin arkadaşı eşiyle kahve içmeye geldi ve yatmamız 2 yi buldu tabi:)
sizler nasılsınız bakalım bi geçmişe bakayım ben

jnaz en iyisini yapmışsın bugün dinlenmekle yoğun geçen hafta sonlarından sonra bende pazartesileri yataktan öyle zor çıkıyorum ki
ama dün baya dinlendik eşimle kahvaltıdan kalktığımızda saat 1 olmuştu
hafta içi zaten 7 de kalkılıyo kaç haftadır da pazarları misafirlerim oluyodu yine 8 gibi kalkmak zorunda kalıyodum bu hafta tembellik yaptım
buda bize bi ay gider artık bi daha fırsatımız olmaz

jnazım çokda almamışın
bence kilon daha oturmamıştır.
vermen kolay olur.
canımcım malesef baya kilo aldım görünüşte de farkediyor zaten boyuma göre zayıf değildim biliyosun ama şimdi kat kat oldum nerdeyse ve insanların bakışı deli ediyo beni
ilk başlarda nasılsa oturmamıştır veririm kolaylıkla dedim ama veremiyorum canımyaa

selam herkeslere, bende yeni evli sayılırım 7 ay bitti 8. aydayız bizde
a.s canım sende çok yeniymişsin daha
kızlar iyi geceler hepinize.ben de 2008 ağustos geliniyim.bugün tam 6 ay bitti evleneli.şöle bi inceledim de topici baya hoş sohbetler edilmiş.bende katılmak isterim aranıza.
birsamcım sizin topiğide ara ara kontrol ederdim bende hoşgeldin aramıza
merhaba papicim bencede mutlaka evlilik teklifinde bulunsun abin

Umarim kimseyi unutmamisimdir, unuttuklarim kusura bakmasin ve yeni topic acmasin, kaydirigubbakcemile3onlara da gunaydin ve hosgeldin. :1hug:
[/FONT][/B]
canımcım boyum kısa maleseff
mısracımm kabullenmesi çok zor biliyorum benim eşimde felaket işkolik bazen geceyarısı geldiği oluyordu eve hatta bir hafta baya abartmıştı 3 gece geç geldi ilk gün tavır yaptım baktım olmuyor bende taktik değiştirdim diyelimki geç kaldı arıyorum bir iki sefer sevgi sözcüklerinden sonra kapatıyorum tlf nu yada sadece çok özledim sesini duydum kapatıyorum diyodum tabi onunda hoşuna gidiyordu bu durum sonunda da çok fazla işi olmadığı sürece geç kalmamaya başladı .
Karar aşamasındayım bugün netleştireceğim durumu.Erken diyebilirsiniz ama çok mücadele ettim vede yoruldum artık.
canımm kolay değil ama bu kararı vermek için erken değilmi ?
dirimcim bu kadar yorma kendini güzelim bende ilk zamanlar hep elimde yıkıyordum ama şimdi makineye koyuyorum 2 günde birde açıyorum . ev işlerine gelince sende çalışıyosun tatlım ve herşeyide üstlenmen gerekmiyor yardım iste eşinden .
ben çalışmıyorum biliyorsun ama gerektiğinde eşimden yardım istiyorum . en basiti sabah kursa ondan önce gidiyorsam yatağı topluyor . misafir gittikten sonra ben mutfaktaysam evi toplamasını istiyorum hatta şarjlı süpürgeyle alıyor .
hafta sonlarıda diyelimki dışarıya çıkacaksak ona evi süpürtüyorum bende siliyorum böyleliklede işim erken bitiyor. tabiki o çok memnun değil bu durumdan ama kusura bakmasın :)

merhaba canımm eşine çok kızdım bak şimdi klava:
dirimcim boşuna soru sorupta adamı bunaltma. benim eşiminde benden önce birkız arkadaşı varmış ve evlenmeyi çok istemiş onunla ama vermemişler ve kız başka biriyle evlenip almanyaya gitmiş hatta biz çıkarken eşimi aramış bir kaç kez eşiyle mutlu değilmiş falan o dönem çok sorun yaşadık ama ben artık üzerinde durmuyorum bu durumun tatlım sonuçta benim eşim şimdi ve biliyorumki benden başkasını gözü görmüyor.
hatta o kızın annesinin eviyle bizim evimiz karşı karşıya sayılır ama takmıyorum ben
Kociş kalktı bakalım ne açıklama yapacak.
canımcım inşallah halledersiniz bu konuyu

nolsun cicim işten geldim, ortalığı topladım biraz, şimdi kalkıp yemek yapmaya niyetim var, kalkabilirsem tabii

oh ne ala ya bende istiyorum böle bi iş senağlama
bende 6 da eve gidicem de koştur koştur yemek yapcam
gece yatmadan önce evi topluycam diye uğraşim :a015:
allahtan dün kociş yemeği yaptı bugüne de var kaydirigubbakcemile2

hosbuldum bitanem
evet esim çok uzerime geldi...suan detaylada anlatmak istemiyorum cunku geldi geçti ama dun sinirlerim bosaldi agladim :çok üzgünüm:
birde çekinmeden bana "annem babam çocuk istiyorlar ona gore" demezmi ? :mymeka:
dedim, senin anan baban içinmi bebek yapicam ?
kendim için yaparim onlar çok istiyorlarsa annen dogursun bi tane daha dedim :dilcikar:
aptal
soyledigi lafa bak
neyse...

çok fazla kurcalama bitanem..zararli çikarsin.
benim esiminde benden once çiktigi kizlar oldu ve ben ilk basta çok soru sordum kurcalamak istedim, sonra bussuru sey buldum, fotograflar buldum, mektuplar buldum, en daha berbat oldum
en iyisi karistirmamak.
unutmaya çalisiyorum ben zaten benim derdim bana yetiyor birde onun geçmisini kurcalayamam ustelik geçmis geçmistir. gelmis geçmis seninle evlenmis
bosver bebem
derdine dert katma :1hug:

selam herkeslereee
ben deldim, nasılsınız bakiym
a.s tatlımm iyiyim çok şükür ben sen nasılsın ?

zkysn evet canımcım ama sersem gibiyim ve kolumu kıpırdatacak halim yok
alışmışımya erken kalkmaya geç kalkınca şaşırdı dengem

Misraa'cim
hadi konus bakalim esinle...neler soyleyecek
ama simdiden umitsizlige kapilma
ben neler çektim biliyorsun kolay degilki aniden bitsin bitti bu is demek
once bi konus da bakalim ne gibi sozler soyleyecek
insallah duzelir araniz yaa inan çok uzuldum

jnaz'cim hosgeldin
sen kizdin ama bende fenalik geçirdim dun aksam inan ki
rezil oldum milette
offfffffffffffffff

slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olur
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederim

yaralım canımsın sen benimyaaŞeniz
anlatma boşver düşündükçe daha da kötü olacaksın çünkü . kıyamam ben sana:teselli:

canım ben henüz atanmadığım için
şimdilik babamın dükkanında ona yardımcı oluyorum.
huulya da çalışıyo öğleye kadar şanslı şey
ismim zekiye canım zekiş diyebilirsin kaydirigubbakcemile5

Vallaha...rahata eriyoruz desemmmm baba ocaginda da rahattik
Bitanem, dogum kontrol hapi kesinlikle
Birde yeni evli olunca yemege davet eden koskoca aile
Her hafta bir yerlerde yemek
Hafta içi film bakarken esinin kucaginda mutlaka çay, yaninda mutlaka çikolata, biskuvi, cips, patlamis misir...
Koçisle "hadi yemege gidelim bitanem" deyip gunlerce açmissin gibi kocaman bir tabak istemek ve yemek
Buz gibi kolalari devirmek
Gece uyuyamamak, biraz sirnastiktan sonra açikmak ve yemek
Yani bunlardan dolayi
Hepiiz kilo aldik dusunebiliyormusunuz ?
en kotusu igrençi benim sanirim...8 kilo bende 5. aydayım tam senin gibi 8 kilo aldım
bunlar yukarıda yazdıklarımızdan dolayı :b

jnaz'cim hosgeldin
sen kizdin ama bende fenalik geçirdim dun aksam inan ki
rezil oldum milette
offfffffffffffffff
hoşbuldum bitanemm
hiç öyle rezil oldum falan diyede düşünme afedersin ama eşinin densizliği olmuş bu sonuçta çocuğunuzun olup olmaması sadece ikinizi ilgilendirir
üzme kendini olur mu canımcım

a.s psigo . hadi hayırlısı olsun hakkında Allah tamamına erdirsin şimdiden .
her yörenin kendine göre adetleri var tatlım bide sizin şartlarınıza göre değişir mesela bizimkiler uzaktan geldikleri için yemek hazırlamıştık ve çay servisi yaparkende eşimin eniştesi acele davranıp istemişti dolayısıyla da kahve yapamamıştım.
ama ikram verecekseniz pasta börek falan yapabilirsin . kahve içinse yeni öğrendiğim bi yöntem var görümcemden hiç karıştırmıyorum ve mesela ocağa koyuyorumya biraz pişiyo yarısı döküyorum fincanlara sonrada köpürmeye başlayıncada kalanını köpüklü oluyo baya

sensicim zkysn in de dediği gibi şanslıyım ben, işim öğleye kadar, bu arada zen zekiş hanıma kısaca zek desende olur sırnaşık şey

psiqo canım ben kahveyi üç kişiyse 5 kişilik yapıyorum böylece booool boooool köpüklü oluyor, pratik bir çözüm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…