selam herkeslereee
ben deldim, nasılsınız bakiym
aaaa kimi gördüm böyle hoşgeldin Şeniz
iyidir senden naber
canımcım malesef baya kilo aldım görünüşte de farkediyor zaten boyuma göre zayıf değildim biliyosun ama şimdi kat kat oldum nerdeyse ve insanların bakışı deli ediyo benijnazım çokda almamışın
bence kilon daha oturmamıştır.
vermen kolay olur.
a.s canım sende çok yeniymişsin dahaselam herkeslere, bende yeni evli sayılırım 7 ay bitti 8. aydayız bizde
birsamcım sizin topiğide ara ara kontrol ederdim bende hoşgeldin aramızakızlar iyi geceler hepinize.ben de 2008 ağustos geliniyim.bugün tam 6 ay bitti evleneli.şöle bi inceledim de topici baya hoş sohbetler edilmiş.bende katılmak isterim aranıza.
merhaba papicim bencede mutlaka evlilik teklifinde bulunsun abiniyi geceler hepinize :1rolleyes:
benim ufacıkın minicikin bi sorum vardıda en iyi sizler biliriniz diye düşündüm kaydirigubbakcemile3
Abim görücü usulü gibi bir şekilde bi kızla tanıştı, istediler kızı geçen gün işte düşünme falan filan, bu aralar evlenme teklif etmesi gerekiyo mu? evlilik teklifi olacakmı yani nişandan önce.. Bizde böyle görücü usulü pek yok çevremizde de, genelde istemeden falan önce olur evlilik teklifi diye biliyoruzda görücü usulü oldumu nasıl olacak bilmiyoruz.. bi eksiğimizde olmasın kıza, mağlum bunlar bir kere yaşanacak şeyler önemli delikafadulden
canımcım boyum kısa maleseffUmarim kimseyi unutmamisimdir, unuttuklarim kusura bakmasin ve yeni topic acmasin, kaydirigubbakcemile3onlara da gunaydin ve hosgeldin. :1hug:
[/FONT][/B]
mısracımm kabullenmesi çok zor biliyorum benim eşimde felaket işkolik bazen geceyarısı geldiği oluyordu eve hatta bir hafta baya abartmıştı 3 gece geç geldi ilk gün tavır yaptım baktım olmuyor bende taktik değiştirdim diyelimki geç kaldı arıyorum bir iki sefer sevgi sözcüklerinden sonra kapatıyorum tlf nu yada sadece çok özledim sesini duydum kapatıyorum diyodum tabi onunda hoşuna gidiyordu bu durum sonunda da çok fazla işi olmadığı sürece geç kalmamaya başladı .Canım uzun mesele işin özü eşim evliliğe hiççç alışamadı,haftalardır uğraşıyorum olmadı.Haftasonları dahada kötü arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar evlenmeden öncede,evliliğimizin ilk günlerindede konuşup haftada bir gün izne kararvermiştik.Artık iki gün olmayabaşladı.İki gündür gece yarısı 03:30 da geliyor.Ben işe gidiyorum o uyuyor oluyor,ben geliyorum o yok.Offfffffffffffff,bu işin sonu kötü
canımm kolay değil ama bu kararı vermek için erken değilmi ?Karar aşamasındayım bugün netleştireceğim durumu.Erken diyebilirsiniz ama çok mücadele ettim vede yoruldum artık.
dirimcim bu kadar yorma kendini güzelim bende ilk zamanlar hep elimde yıkıyordum ama şimdi makineye koyuyorum 2 günde birde açıyorum . ev işlerine gelince sende çalışıyosun tatlım ve herşeyide üstlenmen gerekmiyor yardım iste eşinden .mısracım hakkında hayırlısı canım,hepimiz ufak tefek sorunlar yaşıyoruz.tavrını şimdiden koymalısın,sesini çıkarmassan alışkanlık haline gelir
bende bu haftasonu okadar yoruldum ki sırf eşim çalışıyor diye ses etmedim.yoruluyorum artık kızlar ya,çalışsın diye bütün işleri ben yapıyorumklava:akşama halim kalmıyor,niye surat asıyorsun diyor klava:,yoruluyorum ama,kızlar en çok bulaşık olayına sinir oluyorum.bulaşığım çok olursa ve misafir gelirse açıyorum.özellikle tencereleri atamıyorum zaten,bir yemekten önce,birde yemekten sonra bulaşık yıkıyorum.çatlıcam artık.
merhaba canımm eşine çok kızdım bak şimdigunaydin arkadaslar, ben geldim
nasilsiniz ?
beni soracak olursaniz...yorgunum çok. haftasonum fena geçmedi, cuma aksami ailemle birlikte vakit geçirdik, cumartesi davetliydik, pazar gunu ise, iki tane arkadasim eve geldiler, ikisinden birinin iliskisinde sorunlar oldu kafa dagitmaya geldi
aksamda erkek arkadaslari geldiler eve (esimin arkadaslari oluyor ikiside)
ve birlikte yemege çiktik sonra yine bize geldik çay sohbet derken sabah 3 oldu ve tabi bugun ise geç geldik ve çok yorgunum...
esimle bebek konusunu konustuk tekrar ben hallettik saniyordum ama baya içine dert olmus ki dun bunu arkadaslarla paylasti
bazi sozleri beni çok kirdi o yuzden beni dun insanlarin içinde aglatti çok sinir oldum.
sonra sakinlesti ve geldi benden ozur diledi
ama nereye kadar ? tekrar bu konu yuzunden tartismak istemiyorum bunaldim artik.
Misraa'cim, çok uzuldum bitanem...insallah halledersiniz, yuva kolay kurulmuyor maalesef...
bekle bakalim biraz neler olacak...sabirli ol ve tekrar esinle konus canim yaa
boyle olmaniza çok uzuldum...
dirimcim boşuna soru sorupta adamı bunaltma. benim eşiminde benden önce birkız arkadaşı varmış ve evlenmeyi çok istemiş onunla ama vermemişler ve kız başka biriyle evlenip almanyaya gitmiş hatta biz çıkarken eşimi aramış bir kaç kez eşiyle mutlu değilmiş falan o dönem çok sorun yaşadık ama ben artık üzerinde durmuyorum bu durumun tatlım sonuçta benim eşim şimdi ve biliyorumki benden başkasını gözü görmüyor.sensicim çok haklısın,canım okadar nazlanıyorum ki zaten görsen acırsın bana
kızlar birşey soracaktım
eşim benim ilk erkek arkadaşım aynı zamanda.eşimin ise üniversitede kız arkadaşı olmuş.(bir kere diyor).kızlar ben çatlıyorum.hiç bir zaman o kızı ağzına almadı,hoş niye bahsetsinki,kaç sene geçmiş aradan.ama ben eşimin daha önce biriyle arkadaş olmasını kabul edemiyorum,çıkarken okadar kıskanmıyodum ama şimdi çatlıyorum,bazen soruyorum kaç sene çıktınız diye.o da saçmala dirim ne diye karıştırıyosun,bitmiş artık diyor.kızlar fazla soru sormayayım değil mi?duramıyorum ki:dilcikar:fisfisfis
canımcım inşallah halledersiniz bu konuyuKociş kalktı bakalım ne açıklama yapacak.
nolsun cicim işten geldim, ortalığı topladım biraz, şimdi kalkıp yemek yapmaya niyetim var, kalkabilirsem tabii
sensicim çok haklısın,canım okadar nazlanıyorum ki zaten görsen acırsın bana
kızlar birşey soracaktım
eşim benim ilk erkek arkadaşım aynı zamanda.eşimin ise üniversitede kız arkadaşı olmuş.(bir kere diyor).kızlar ben çatlıyorum.hiç bir zaman o kızı ağzına almadı,hoş niye bahsetsinki,kaç sene geçmiş aradan.ama ben eşimin daha önce biriyle arkadaş olmasını kabul edemiyorum,çıkarken okadar kıskanmıyodum ama şimdi çatlıyorum,bazen soruyorum kaç sene çıktınız diye.o da saçmala dirim ne diye karıştırıyosun,bitmiş artık diyor.kızlar fazla soru sormayayım değil mi?duramıyorum ki:dilcikar:fisfisfis
a.s tatlımm iyiyim çok şükür ben sen nasılsın ?selam herkeslereee
ben deldim, nasılsınız bakiym
jnaz en iyisini yapmışsın bugün dinlenmekle yoğun geçen hafta sonlarından sonra bende pazartesileri yataktan öyle zor çıkıyorum ki
ama dün baya dinlendik eşimle kahvaltıdan kalktığımızda saat 1 olmuştu
hafta içi zaten 7 de kalkılıyo kaç haftadır da pazarları misafirlerim oluyodu yine 8 gibi kalkmak zorunda kalıyodum bu hafta tembellik yaptım
buda bize bi ay gider artık bi daha fırsatımız olmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=99752zkysn ve huulya sizde mi calismiyorsunuz kizlar?
(zkysn nickin cok zor canim surekli bakmam gerekiyor dogru yazmak icin kaydirigubbakcemile3)
jnaz fazla da kafana takma, taktikca daha zor olur vermesi.
hoşbuldum bitanemmjnaz'cim hosgeldin
sen kizdin ama bende fenalik geçirdim dun aksam inan ki
rezil oldum milette
offfffffffffffffff
slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olur
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?