Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralim af çıkmışdı
bende mezun olmadan bırakmışdım üniversiteyi
başvuru yaptım kabul olunmuş ama kayıt tarihini bildirmediler son gün haberim oldu e param da yoktu ve bana geçmiş olsun oldu yine
zaten kpss çort oldu af da öle her sene öss ye girerim offff o kadar çok harç parası yatırdım ki ama hiç bir işe yaramıyor vazgeçtim artık
en iyisi kpss yaklaşırken dershaneye gitmek

dirimcim bu bebeklerden birkaç çeşit var bende çok tatlılar dünya üzerindeki melekler

bende akşam anneme gidecem bu gün babam ugradı iş yerime
eşime söledim annemlere gidecegimi tamama dedi
hiç seni almaya gelirim demedi artık ailemle ipleri kopardı misilleme yapıyor (

kızlar burda çok rüzgarlı bir hava var,dışarda yürürken gülben ergenin uçacaksın şarkısı aklıma geliyor hihoyyyt
çakırgözlüm ne güzel yürüyüş yapmayı özledim yahu,deniz olan biryere gitmeyi özledim,işi gücü bırakıpta tatile çıksak,eşlerimizle ne süper olur :asigim:

infanta bazen erkekler ne kaba oluyor,eşim bazen beni de gıcık ediyor,acaba 3 aylıkken böylelerse 3 sene 13 sene sonra ne olurlar.şu harç olayına çok sinir oluyorum inan.. kpss ye girersin para,ales'e girersin para okula kaydını yaparsın para tam 250 ytl gitti,düşündükçe kızıyorum okula zaten Çok üzgünüm çoook
canım şimdiki aklım olsaydı okulu bitirdikten sonra kpss kursuna gider,puanın alasını alırdım.çatır çatır da daha iyi bir yere girerdim

merhaba kızlarr
nasılsınız bakalım ?
bi türlü vakit bulamıyorum kızlaryaa girmemle çıkmam bir oluyor dün mesela kurstan geldim pasta yapıp görümcemlere geçtim eşimin abisinin doğumgünüydüde:)
vee yarın ankaraya gidiyoruz ailecek. hafta sonunu orda geçirip pazartesi döneceğiz kısmetse. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bugün de hiç halim yok nedense ve kalkıp yemek yapmam lazımm
ya kızlarr bide regli olmam lazım ama 2 gün geçti onun sıkıntısı sardı şimdede felaket şişliğim var ama hala gelmedi maleseff

evet ya sen bize artık hiç vakit ayırmıyorsun
negüzel yoğunsun ama.
bende c.tesi gidecem inş. ailemi yanına
banada iyi gelecek inş.

şuan evdeyim kocamı bekliyorum.tv dede izleyecek birşey yok.
filim izliyeyim bari zaman geçsin.

çakırgözlüm hiç sorma tatlımyaa ne size nede evime vakit ayırabiliyorum yapmam gereken bi dünya ütü var ama benim hiç halim yokk
hatta yemek yapacaktım sözde ondanda vazgeçtim buzlukta mantı var annem yapmıştı onu pişiririm dedim öyle yorgunluk ve halsizlik varki üstümde
senin adınada çok sevindim canımcımm ne güzel evine gidiyosun inşallah çok iyi geçer vaktin hoş aksini düşünmem bile saçma:)
ve bende kocişi bekliyorum az önce aradım geç kalma diye onsuz çok boş geliyo ev
bu arada hepinizle muhabbet etmeyi özledim ben kızlaryaa...

ayy keşke dirimcimyaaa ne güzel olurr:icecream:

evet canım ya
benim içinde öyle oluyor inan
eşim evde olmayınca zaman hiç geçmiyor
uğraşacak şeyler buluyorum kendime ama olmuyor.
tv de pek izlemem
filim izliyorum zaman geçsin diye
buna şükür tabi.

merhaba kızlar

ne güzel hepiniz evlerinize gidiyosunuz canım çekti ama malesef nisana kadar gidemiycem ben alışmak zor oluyor sık görünce kamerayla idare edicez artık 53 gün :)

ankarada hava kötü jnazcım ona göre rüzgar yağmur hepsinden var

Bende kocişi bekliyorum aslında çok uykum var ama uyuyamıyorum.Hergün eşim gelmeden biraz uyuyayım diyorum ne mümkün.KK ya bir giriyorum çıkamıyorum :)

kocişin kaçta geliyor işten ? yazık bize yaa nasıl zor şartlarda çalışıyoruz. senağlama memur olmak varmış bu devirde

mrb canım nerelerdesin ya.

evet ya bu saatte kk da olanlar
eşleri yanında olmayanlar.
45 dk sonra gelecek inş.
ama böylede insanın düzeni bozuluyor kızlar
kahvaltı öğle saatlerde oluyor.
akşam yemeginde ben tek oluyorum.
kendim için yemek yapmak bile istemiyorum bazen.
geçiştiriyorum bu saatler oluncada acayip açıkıyorum.

inş. haftaya gündüzleri girecem.

Günaydın kızlar hihoyyyt
ne güzel bir gün,dışarda güneş var hihoyyyt yarın tatil :icecream:kaydirigubbakcemile2
şöyle öğlene kadar güzel bir uyku istiyorum.hiç iş yapmıcam bu haftasonu çok yoruldum :jeyyar:
kızlar dün ıslak kek yaptım,söylemesi ayıptır biraz fazla ıslak olmuş:çok üzgünüm: ,1 su bardağı yerine 3 su bardağı dökeyim dedim güzel olsun diye ama
kızlar üzerine döktükten yarımsaat sonra yedik,haliyle iyi çekmedi sanırım bugün inşallah güzel olur,bundan sonra karar aldım abartmayacağım
pes etmek yok

günaydın kıslar
nasılsınız bakalım
ya benim koçişde geç geliyor artık
aslında mesaisi benden önce bitiyor ama kursa gidiyor 21:20 de anca geliyor
ben o gelene kadar evin bütün işlerini bitiriyorum
dün iş çıkışı annemlere gittim benim için baklalı dolam yapmış bilen vardır baklayı çok severim
nihayet hafta sonu misafirim geliyor eşimin iş yerinde yeni evli bi arkadaşı var biz onlara gitmişdik şimdi onla gelecek pazar günü
şimdiden ev temziligine başladım anca bütün işler biter menüyüde fix yapacam

yarın sevgililer günü eşimden bana hediye olarak katüs almasını istedim artık yarın beraber bakacaz
bugünde hiç çalışasın yok gerçi hafta sonu pek iş olmuyor zaten daha patronlar gelmedi

Günaydın canlarım.
Elifcim eşim hergün 23-24 arası saatlerde geliyor.
Birazdan kocişi uyandıracağım kahvaltı için

kızlar ben eşime hala bişey almadım,alan var mı aranızda,kopya istiyorum:Saruboceq:

kıslar slm
biraz önce okuldan aradılar kayıt yaptırmam için gerekli evrakları falan söylediler
yani tekarar okullu olacam profilimi bile değiştirmek istiyorum
dirimcim sen ne yaptın okul işini kaydın oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…