merhaba kızlarr
nasılsınız bakalım ?
bi türlü vakit bulamıyorum kızlaryaa girmemle çıkmam bir oluyor dün mesela kurstan geldim pasta yapıp görümcemlere geçtim eşimin abisinin doğumgünüydüde:)
vee yarın ankaraya gidiyoruz ailecek. hafta sonunu orda geçirip pazartesi döneceğiz kısmetse. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bugün de hiç halim yok nedense ve kalkıp yemek yapmam lazımm
ya kızlarr bide regli olmam lazım ama 2 gün geçti onun sıkıntısı sardı şimdede felaket şişliğim var ama hala gelmedi maleseff
evet ya sen bize artık hiç vakit ayırmıyorsun
negüzel yoğunsun ama.
bende c.tesi gidecem inş. ailemi yanına
banada iyi gelecek inş.
şuan evdeyim kocamı bekliyorum.tv dede izleyecek birşey yok.
filim izliyeyim bari zaman geçsin.
kızlar burda çok rüzgarlı bir hava var,dışarda yürürken gülben ergenin uçacaksın şarkısı aklıma geliyor hihoyyyt
çakırgözlüm ne güzel yürüyüş yapmayı özledim yahu,deniz olan biryere gitmeyi özledim,işi gücü bırakıpta tatile çıksak,eşlerimizle ne süper olur :asigim:
çakırgözlüm hiç sorma tatlımyaa ne size nede evime vakit ayırabiliyorum yapmam gereken bi dünya ütü var ama benim hiç halim yokk
hatta yemek yapacaktım sözde ondanda vazgeçtim buzlukta mantı var annem yapmıştı onu pişiririm dedim öyle yorgunluk ve halsizlik varki üstümde
senin adınada çok sevindim canımcımm ne güzel evine gidiyosun inşallah çok iyi geçer vaktin hoş aksini düşünmem bile saçma:)
ve bende kocişi bekliyorum az önce aradım geç kalma diye onsuz çok boş geliyo ev
bu arada hepinizle muhabbet etmeyi özledim ben kızlaryaa...
merhaba kızlar
ne güzel hepiniz evlerinize gidiyosunuz canım çekti ama malesef nisana kadar gidemiycem ben alışmak zor oluyor sık görünce kamerayla idare edicez artık 53 gün :)
ankarada hava kötü jnazcım ona göre rüzgar yağmur hepsinden var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?