Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya çakirim ben sinemayi çok severim
yanliz Turk filmlerine bayilirim ha eski filmler daha guzeldi bence ama olsun, turk filmi aynidir benim için
çok nadir gelir filmler buraya
oturdugumuz bolgede sadece bi sinemaya geliyor
ve almanya ya geliyor
bize 35km falan...ivedik geliyormus çok sevindik...maksat birazda çikmak tabi
insallah guzeldir hihoyyyt

Bu bir alinti...çok guldum ya sizinle paylasmak istedim belki sitede rast gelip okumamissinizdir...

Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabûl etmişti. Taksim ! de buluşmak üzere randevulaştık. Gelgelelim, yaz günü! Kavunu-inciri fazla kaçırmışım(üzerinize âfiyet), mâlûm! Deniz otobüsüne kendimi zor attım, yol boyu tuvaletten çıkamadım! .

Taksim! e vardım, baktım daha gelmemiş! Barsaklarım da kanalizasyon şebekesi gibi! .Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki,*kız arkadaşım*çıkageldi! . Bu arada biraz kaçırdım! . İstiklâl'de gezelim! dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım! Gezerken biraz daha, biraz daha der ken, altım enikonu doldu! Bir mağazanın önünden geçerken, ya, buraya kadar gelmişken bir pantolon alayım kendime! diye içeri daldım.

Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgâhtar denememi önerdi ama, dener miyim hiç! . !
Lûtfen paketleyin! deyip aceleyle paket bankosundan pantolonu alıp çıktım. Hâtuna ! çok acıktım ben! dedim, ilk cafeye girdik! !

Sen otur, ben şu pantolonu deneyeyim! diyerek âcilen tuvalete koştum. Hemen pantolonla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım, barsakları da iyice boşalttım! Oh be! Rahatlamıştım! Poşeti açtım. Aaa! . O da ne! .

Bu bir kazak! . Eyvah, boku yedik! . Son bir ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok! . Eyvah ki eyvah! . Yandık, rezil olacağım kıza! Dakikalar geçiyor, çıkamam dışarı! . Bu arada millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağırış, çağırış! Ben çıkamıyorum! .

Kapıyı tekmeliyorlar! Cafe sahibi polisi aramış, ! tuvalette eroin içiyorlar! diye! .Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar! Son hamle, kazakla önümü kapatabildim. Ama kıçım açıkta kalmıştı !
Haldun.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool:a.s.
canım çok komik ya güldüm,ne işler gelmiş başına,yorgunluğuma iyi geldi valla

Vallah dedim kizlar ve ben bugun hem stresli, hem sinirli, hem kirgin
boyle bi tiraf okudum tesadufen sizlerle paylasmak istedim
e birazda gulelim ama dimi
)))

Evet cok komik canim, ellerine saglik,
neyse kizlar benim cikma saatim geldi. cokacimcoook Size iyi aksamlar, gorusuruz.

ayy yaralım saol canım ya
valla güldüm ama biraz canım sıkıldıda
nasıl bir rezillik bu böyle
aman böylede duygusalım ya.

ah çakirgozlum benim
ah vah deme haa gulmeniz için koydum zaten
duygusal arkadasim benim
bugun çok zor dayaniyorum ise...bu aksam yaprak dokumu var illa ki bakmam gerek birazda çamasir yikarim sanirim
yarin aksam annemlere gidiyoruzzzzzz çok mutluyum
bide yarin son çalisma gunumuz cumaya izin aldik oh beee gel keyfim gell
çikanlara opucukler yarin gorusmek uzere insallah kizlar

bende izliyecem inş. yaprak dökümünü
çok heyecanlı büğünkü bölüm
tek izlediğim dizi.

ohh negüzel yaralım anneni görecen.
inş. bende c.tesi gidecem
bir gecede kalacam inş. güzel bir hafta sonu geçer
.

siz şimdi evinizde eşinizle beraber tv izliyorsunuz.
ama ben eşimi bekliyorum canım sıkılmasın diye kk dayım
yaprak dökümünü izledim süperdi ya
çok duygulandım inanın.
çok düşündüm.

sizden bir akıl danışacam kızlar ya
benim bir eşortmanın var bordo renginde
birkaç giymeye
rengi açıldı
güya iyi bir markadan almıştım.

kumaş boyalarıyla boyasam işe yararmı sizce
inan daha çok yeni.
soluk soluk da giymek istemiyorum.
bilğilerinizi bekliyorum.

bence madem marka bir eşofman önce aldığın mağazaya götür. yenisini verebiliyorlar.a.s.

Çakırcım aynı kaderi paylaşıyoruzmerak etme üstelik ben TV de izlemiyorum biliyorsun.
Şu dökülemeyen yapraklarıda çok merak ederim.Sanırım bu ağaç bir çınar kaç ton yaprağı var dökülüyor ama kökü sağlam sanırsam yenileri geliyor :)

Günaydın kızlar
çakırcım hiç boyamadım bilgim yok açıkçası ama arkadaşlarım kotlarını boyuyordu.madem giyemiyorsun,boya bari denemiş olursun.
kızlar bende bir tek yaprak dökümünü izliyorum.ama saat 9 dedin mi uykum geliyor.yaprak dökümünü seyrederken bir ara uyumuşum.haftasonu olsada dinlensek bi güzel ya :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kıslar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor dün pek giremedim işler o kadar çok ki bunaldım valla

dirimcim okula başvurmuşdum kabul olunmuş sadece sınavlara girecem şeklinde bi başvuruydu
ben 2 şubatta aradılar sınav tarihini bildirdiler ama o günde kayıt yaptırmam gerkiyormuş o gün ögrendim ve daha maaşımı almamışdım ilk defa geçikme oldu maaşımda o da bu ayı buldu
ne yapalım nasip deilmiş zaten ders almadan sınavları vermem çok zor (elektronik) birde iş yerinden izin almak da zor
sen umarım benim gibi yılmadın

yaralım nerden buldun ya çok komik güldüm valla
bi kere eşimde bi kafenin wc sinde kilitli kalmış kapı bozulmuş ve camdan atlamış (okul yılları)

bende sinemeyı çok severim geçen ıssız adama gittim türk filimleri bi ayrı oluyor belki bizde recebe gideriz işde mali durumlar
ama bu gün kredi çekecek eşim nihayet başvurusu kabul oldu artık 1 yıl maaşını krediye ve ev kiresına verecek bende evi geçindirecem
yaz gelincede hiç çalışmak istemiyorum
burda da hava bi açılıyor bi kapanıyor

haa çakırım bizde geçen sene pierre cardinden eşime eşorfman takımı almışdık çeyize ve boyası çıktı al al oldu bordoydu hemen götürdüm vallla adamlarda saolsun degiştirdiler

ama sen hangi şehirden aldın yani götürme imkanın varsa götür derim en azından şansını dene en son çare boya

mavrulam fotoları bekliyoruz ama studyoyada git derim şiddetle tavsiye ederim

infantacım profilindeki çocuk çok tatlı :CüvCüv: acaba çocuğumuz olursa kime benzicek çok merak ediyorum ya,Önce sağlıklı olsun tabi ama benimkisi merak işte,rüya gibi evlendim ilerde nasipse çocuklar felan,kendimi düşünemiyorum öyle yahu kaydirigubbakcemile3
canım okula üzüldüm inan,iş yerinden izin problemin var seninde,bende aynı durumdayım ama yılmadım,inşallah bir aksilik olmassa okula gidicem,ufak tefek problemler var canımı sıkıyor,danışmanımda değişmiş,iyiki değişmiş hoş,hocayla boğaz boğaza gelebilirdim Çok üzgünüm çoook:mymeka:,soğuk nevali :jeyyar: kaydirigubbakcemile
şu okulada sinir oldum bizim okul kadar soyguncu yoktur sanırım.toplam 250 ytl para yatırdım.bir de problem çıkarsa elimde kalabilirler :jeyyar:,maaş almadan önce bide bir sürü sıkıntı tabi,zaten borcun içinde yüzüyoruz ,soyguncu herifler gıcık oldum şimdi :dilcikar:

çakirim, dun bizde oyle kucak kucaga diziyi izlemek istedik ama olmadi cunku tam uzandik, kapi çaldi, komsularim gelmis çay içmeye :1shok: neyse ki artik onlarla izledik, yinede guzel vakit geçirdik, tabi sonra mutfagi topladim, esim salonu topladi derken baya geç yattik ve bugun çooooooooooook yorgunum
esorfmana gelince, hiç bir fikrim yok...ama denemekte fayda var bitanem dene istersen nasil olsa solmus yani :sm_confused:

Infanta'cim, ne okulu kiz ? ne sinavina gireceksin ki ? kaçirdim orayi galiba....

Dirim'cim, iyilestin mi ? nasil gidiyor ?

ben bugun yorgunum ama olsun aksam haftasonu izine ayriliyoruz Allaha sukur, aksamda annemlere gidiyoruz yemege sabah kadar oturucam valla çok ozledim hepsini
yarinda esimle bazi islerimiz var...off ama yinede yatariz 10 a kadar gel keyfim gel
sonra anneanneme ugrarim kahve içmeye iyi gelecek banada hihoyyyt

haftasonu programi cumartesi aksami yemege çikiyoruz sonra sinema
pazar gunu dinlenirim artik napiyim, havalar da hiç guzel degil ya, artik isinsin bikkinlik geldi gerçekten soguktan ya yuruyuslerimizi ozledim
iste boyle kizlar
bugun isler yogun ama sef yok, açtim Sezen Aksuyu dinliyorum, hem kk ya yaziyorum hem çalisiyorum
20dk sonrada yemek molasi koçisle yiyecegiz
sonra yine devam kaydirigubbakcemile2

yaralımcım iyiyim çok şükür,sadece tatlı gördüğüm zaman bir tiksintim oluyor.dün 1 çatal aldım,içim bulandı,hazır tatlının yağından mı,şerbetinden mi bilmiyorum.her zaman yediğim yerden yedim.ilk defa böyle yaptı beni,canım ben de okul işleriyle uğraştığım için kafam çok dağınıktı,bugün halletim çok şükür,sorun yok şimdilik hihoyyyt:sm_cool:
canım ne kadar süre yoksun bakalım,fazla da özletme kendini,tatil istiyorum ya,haftasonuna az kaldı sırnaşık şey
kızlar ne güzel sohbet ediyoruz değil mi ya,hepimiz farklı yerlerde olsakta,bir yerde kader karşılaştırıyor,iyiki varsınız,bazen günüm nasıl geçiyor anlamıyorum bile:1hug:hihoyyyt

mrb kızlar nasılsınız.
eşortman için
söyledikleriniz için teşekürler.

bende eşimi yolladım 45 dk bir yürüyüş yaptım
ve geldim.
mutfagı toplamam lazım.eşim evd eolunca temizlik yapmak olmuyor.geç uyanıyoruz falan.

sabah birde kaynanamı aradım
mecburi
nasılsınız falan diye

benden şimdilik bukadar son gelişmelerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…