Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam kızlar nasılsınız arada takip ediorum sizi işyerinde yazma fırsatım olmuyor ama. şu anda da aşkı memnunun tekrarını izlerken yazıyorum:) 1 seneyi geçti evleneli evlilik çok güzelhihoyyyt

selam kızlar nasılsınız arada takip ediorum sizi işyerinde yazma fırsatım olmuyor ama. şu anda da aşkı memnunun tekrarını izlerken yazıyorum:) 1 seneyi geçti evleneli evlilik çok güzelhihoyyyt

evliliklerimizin arasinda assagi yukari bir ay var daha sik gel olurmu sekerim

evliliklerimizin arasinda assagi yukari bir ay var daha sik gel olurmu sekerim
inş sık sık ugrıcamkaydirigubbakcemile2

bu arada regl sancısı bende feci çekiyodum ama dogum kontrol hapı kullanıyorum agrı falan kalmadı bunu kullandığım sürece ağrı cekmedim. ilaçtan heralde

inş sık sık ugrıcamkaydirigubbakcemile2

bu arada regl sancısı bende feci çekiyodum ama dogum kontrol hapı kullanıyorum agrı falan kalmadı bunu kullandığım sürece ağrı cekmedim. ilaçtan heralde

valla canim benim evlenmeden once d.kontrol hapi kullanmaya basladim ama zerre azalma yok sancilarimda ayni hapi gorumcemde kullandi kist icin onun agrilarini daha ilk ayda kesti
her ay delirtiyo resmen

Bulusmadan yeni geldim esim de aradi yemek yapma ben bisiler alirim diye bugun rahatim, sizler nasilsiniz?

hoşgeldin canım
ohh ya negüzel evlilik güzel diyen bir arkadaş
bende seviyorum aslında evli olmayı ama
işte bazen sorunlarda boğuluyoruz.
kiseyle paylaşamadığımız sorunlarıda
burda paylaşınca
sanki hergünümüz kötüymüş gibi sanılıyor ama
öyle değl aslında

benim koçiş
markete kadar gitti bende hemen girdim çıkacagım birazdan yarın sabah görüşürüz

Evet canim yaa cok guzel gecti, herkes cok tatliydi.
Bulusma bolumde resimler var canim. kaydirigubbakcemile5

senin adına çok sevindim canım
resimlere anca yarın sabah bakarım
artık.
yarın akşama eşimin arkadaşı gelecek.
çaya.
inş. güzel geçer
ıslak kekle bir poaça yapayım diyorum
zaten 2 kişiler bakalım bir yarın olsun bakalım.

eşim işe gitti
ama ben uyuyamadım arkasından
hava yine çok güzel burda
galiba havalardan oluyor
gecede çok geç uyudum ama dedimki
açayım kk yı bakayım kızlar ne yapmış
akşam pek konuşmamışınız.

günaydınn

bizimki de gitti işe bugün uyuyamadım senin gibimirmirmirmir

iyiyimm vala canım çamaşır atıcam makinaya bi kalksam.. kahvaltı yapcam bugün hava soğuk eve kapanırım heralde.. sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…