Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

boyle alternatifleri ogrenmek iyi oluyo aslinda denemek lazim ne sirkesi oldugu ferkediyomu peki CADIARZU

hmm bak onu bilmiyorum işte benim için pek farketmiyo üzüm sirkesi kullanıyorum sanırım
zaten sirkeyi pek sevmem bi dezenfektan olarak kullanıyorum bide çatal falan yaparken bence farketmez

malesef canimcim 2009un girisiyle istifa ettim 3 aydir evdeyim alisamadim bi turlu :1no2:

Neden istifa ettin canim? Bende evlendigimden beri evdeyim alistim sayilir ilk aylar daha zordu 5/6 ay gectikten sonra alisiyorsun yavas yavas ama memnun degilim is bulabilirsem calismak istiyorum. Bu zamanda da is bulmak cok zor. kafamçokkarıştı

selam kısslar nasılsınız
bugün burası çok yoğun gelen gelene maşallah
kriz mriz yok ben size deyim herkes araba alıyor vallah delikafadulden

ben geldim kızlar
yüüryüş yaptım komşuyla biraz
sohbet ettik
o evine çıktı bende kk ya geldim hemen

şuan hava çok kötü burda
inanın burda bir günde 4 mevsimi yaşıyoruz

evet istanbulda kar ancak bu kadar yağar zaten kesti bile
bizim büronun karşısında da ufak bir galeri var 3 gündür dükkanda hiç araba yok hepsini birden satmış olamaz heralde delikafadulden bizde mi bu işe girsek

bu ayin 27 sinde 1 senemiz dolucak evliligimizde 30 da da 25 e giricem allahin izniyle

aynisini ben sorsam ???

senin evliliğin negüzel 1 yıl olmuş maşallah
darısı bizlere
benimde bir yılsa hemen bebek istiyorum
hayırlısıyla inş.
daha erken olsada olurr.
hihoyyythihoyyyt

senin evliliğin negüzel 1 yıl olmuş maşallah
darısı bizlere
benimde bir yılsa hemen bebek istiyorum
hayırlısıyla inş.
daha erken olsada olurr.
hihoyyythihoyyyt

ayy canim cim senin evliligin nekadarlikki acele etme butun mutluluklar sizin icin allah gonlunuze gore versin biz 3-4 sene daha dusunmuyoruz ama nasip kismet

hayirlisiyla sole bakla oda nohut sofa bi evcagazimiz olsa ilk isim araba almak olucak cok istiyorum sole kuccucuk bi arabamin olmasiniii

sen galeridemisin canimcim
ee vergi indirimi olduya millet uc ayda alabilirse alicak

canım ben hyundai satış bayiindeyim plaza burası satış servis yedek parça hepsi var bende sigorta bölümündeyim işte araçların trafik sigortası kaskosu ev sigortası hepsini yapıyoruz bu hafta baya hareketliydi ötv indirimden araçlar bitti şimdi önümüzdeki aya sipariş açıyolar millet peşin para alıyor takır takırgamyoncuiremsu

ayy canim cim senin evliligin nekadarlikki acele etme butun mutluluklar sizin icin allah gonlunuze gore versin biz 3-4 sene daha dusunmuyoruz ama nasip kismet

aa ciddenmi 3-4 sene
tabi herkesin kendi düşüncesi hakkınızda hayırlısı.

ben istiyorum hemen değil ama
3 ay bitti çok şükür hayırlısıyla.
ben 9-10 aylarda istiyorum
ben 28 yaşındayım eşim 34 yaşında
çokd agenç değiliz
hayırlısı olsun tabii.

ben geldim kızlar
yüüryüş yaptım komşuyla biraz
sohbet ettik
o evine çıktı bende kk ya geldim hemen

şuan hava çok kötü burda
inanın burda bir günde 4 mevsimi yaşıyoruz

hoşgeldin canım nasılsın
burdada öyle valla 10 dk önce kar yağıyordu şimdi güneş var ama ayaz tabi

hayirlisiyla sole bakla oda nohut sofa bi evcagazimiz olsa ilk isim araba almak olucak cok istiyorum sole kuccucuk bi arabamin olmasiniii

haklısın canım
türkiyeye gelme ihtimaliniz varmı
yoksa ordamı yaşıyacaksınız canım.

bizede çok ihtiyaç aslında araba
benim ailem başka ilde
eşimin ailesi çok yakın değil evimize

bakalım hayırlısı olsun artık.

hoşgeldin canım nasılsın
burdada öyle valla 10 dk önce kar yağıyordu şimdi güneş var ama ayaz tabi

iyiyim çok şükür canım
eşim gelecek 4 gibi yavaş yavaş yemek hazırlıkları yapmaya başlıyayım kızlar ben.
bu hafta erken geliyor
siz devam edin benide unutmayın emiii

ayy gercektenmi hayalimdeki araba getz fiyatlari nekadar oldu biliyomusun tatlim sengözlerimebaksanab

allah gonlunuze gore versin canim esimle aramizda 1 yas var ve bebekten once yapmak istedigimiz cok sey var ben 30 a kadar dusunmuyorum ama hic te belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…