Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sensicim yağlama deyince canım çekiyor böyle lezzet yok ya yerimseniben
canım benim eşimde hep az koyduruyor tabağa,dün annesi gilde 4 tabak yedi ama fisfisfis:sm_confused:,alçak en kısa zamanda konuşmam gerekiyor,evde rejim misafirlikte yemeler.hoş annesi az desekte bize çok koyuyor.az yediğimiz zamanda çayın yanında çok yiyoruz,keki,abur cuburu,en iyisi yemeği iyi yiyip,arkasından boş çay içmek
angel 2 ay önce kist çıktı,doktor dianayı verdi,sağlık problemlerimden dolayı ara vermiştim.şimdi tekrar kullanmaya başladım.kistim geçti mi bilmiyorum.ne kisti olduğunu söylemedi doktor.canım benim adetim durmuyor.6 günü ikiye katlıyor nerdeyse.senağlama
geçmesi içinde hap veriliyor.geçtiği zaman tekrarlayabiliyormuş ama
çakırcım en iyisini sen yapıyosun canım,yaz geldi bencede fazla kiloları vermek gerekiyor
bizde eşimle haftasonu yürüyüş yapıyoruz.şu kullandığım hap kilo yapıyor ya şişkinlik felan senağlama,önlem almaya çalışıyorum kendimce

mısracım evet malesef onu kullanıyorum.21 gün kullandım.şimdi tekrar başlıyorum.ultrasona girip baktırmayı düşünüyorum ilacım bitsin.kist geçtiyse bırakmak isterim,kilo yapıyor kilo almaktan çok korkuyorum.soğan suyunu hiç denemedim canım,ama denemeye başlıcam inşallah,geçende demiştin,kistin geçmedi mi peki canım,benim geçen sene kistim çıkmıştı yine.10 gün kullanmam için bir ilaç verdi,10 günün sonunda geçti kist.ilacın ismine bakmam gerekiyor çok etkili bir ilaçmış.

Canım bendeki kistin türü polistik over ve çokkk sayıda.Doktora gitmedim yaklaşık 1 yıldır.Çünkü hormon bozukluğumdan dolayı sürekli yenileniyor bu kistler.Artık alıştım bunlarla yaşamaya yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz

teşekürler canım
çok şükür benimki şimdilik iyi gidiyor.

sen nerdeydin canım
evdesin galiba sende.

evet tatlim evdeyim otur otur biktim insanin icinden bisey yapmakta gelmiyo calismayi ozledim isten ciktim cikali 3 kilo aldim onumuzdeki ay gorumcemin nisani var incelmem laziiimmm

bu arada misirdayim canim ben

misracim sen genede doktora gitmeyi ihmal etme bence hormon bozuklugunun sebebi neymis peki ???? yokmu bi cozumu

inşallah dostum,sanırım bişey olmaz.burda dışarı felaket.çok rüzgar var,yürümekte zorluk çektim inan.uçacağımı hissettim sanki

pkos dedikleri sanırım,canım çocuk yapmaya engel oluyor mu peki,yada düzelme şansı yok mu?saç dökülmesi yapıyor mu sende,etkilerini okumuştum.10 yıl gerçekten fazlaymış.

evet tatlim evdeyim otur otur biktim insanin icinden bisey yapmakta gelmiyo calismayi ozledim isten ciktim cikali 3 kilo aldim onumuzdeki ay gorumcemin nisani var incelmem laziiimmm

anlıyorum canım
çalışın ca evde oturmak banada zor geldi
ben sürekli uğraş buluyorum kendime
başka bir ilede geldim evlenince.
çok şükür alıştım ama

ben yürüyüş yapmaya başladım
aslında seninde çok değilmiş
3 kilo
biraz dikkat edersen veririsin bence.

süper ya mısır nasıl peki canım,sıcaktır buralara göre.dil olarak ne kullanılıyor bilmiyorum.

dirim cim mısracım geçmiş olsun canım
inş. kurturtulursunuz kistlerinizden.

çakırcım teşekkürler

ii de canim kahvaltiyi atistirmayla geciriyorum aksam kocisim gelene kadar yemek yemiyorum onunla yerkende tabagimi yarim aliyorum anlamadim gitti nerden geldi bu siskinlik bana yaa 62 oldum resmen evlendigim kiloma donmek istemiyoruummm :1no2:

Dirimcim çocuk yapmayı engellediği söyleniyor tabi.Ablamdada aynı sorun vardı ,13 yıl önce evlendiği gün hamile kaldı,şimdi ikinci çocuğu oldu.Bilemiyorum hayırlısı olsun cnm.

Dirimcim çocuk yapmayı engellediği söyleniyor tabi.Ablamdada aynı sorun vardı ,13 yıl önce evlendiği gün hamile kaldı,şimdi ikinci çocuğu oldu.Bilemiyorum hayırlısı olsun cnm.
canım inşallah sorun olmaz.hayırlısı olsun canım.
Hamile kalmak aslında sanıldığı gibi kolay değil dimi arkadaşlar.ben bazen çok korkuyorumda
hamile kalmak isteyen bayanların topiğine bakıyorumda.annemgilde hep bana kendine dikkat et,çabuk hastalanıyorsun,bünyen zayıf,yarın birgün hamile kalsan çocuğun düşebilir diyolar.ilaç felanda kullanmamak gerekiyor sanırım.herbişeyine dikkat etmek gerekiyor,yemene,sağlığına..ne zor şeyler kızlar ya

dirim cim allah gonlune gore verir insallah ama genetik boyle bi sorun varsa dikkat etmen en dogrusu sanirim. yaa kizlar gulmeyin ama benimde evlendigim gunden beri hamile kalma korkum var duzenli korundugum halde her ay regl zamani bi ohh cekiyorum bi turlu guvenemiyorum hapima simdiye kadar beni uzmedi d.kontrol hapim ama niyeyse bu korkuyuda atamiyorum uzerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…