Ay Çakırım daha nerene zayıflayacaksın bir deri bir kemik kaldın valla,yüzün çöktü.Yürüyüş yapta diyet yapmaaaaa
Dirimcim Diana35 mi kullanıyorsun bende yaklaşık 9 yıl önce kullanmıştım antrocuhur la birlikte.İki beden büyümüştüm
Kist için soğan suyu kürünü denedin mi cnm?Gerçekten çok etkili tavsiye ederim.
teşekürler canım
çok şükür benimki şimdilik iyi gidiyor.
sen nerdeydin canım
evdesin galiba sende.
Canım bendeki kistin türü polistik over ve çokkk sayıda.Doktora gitmedim yaklaşık 1 yıldır.Çünkü hormon bozukluğumdan dolayı sürekli yenileniyor bu kistler.Artık alıştım bunlarla yaşamaya yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz
inşallah dostum,sanırım bişey olmaz.burda dışarı felaket.çok rüzgar var,yürümekte zorluk çektim inan.uçacağımı hissettim sankigunaydin arkadaslar hepinize cok guzel bir gun diliyorum
yaa burda hava okadar guzelki ama disari cikip gezicek halim yokhos eslik edicek arkadasim da yok
misra cim burc fallari icin cok sagol
gecmis olsun dirimcim 1 kereye mahsus 1 saat gecikme sorun yaratmaz heralde sikma canini
pkos dedikleri sanırım,canım çocuk yapmaya engel oluyor mu peki,yada düzelme şansı yok mu?saç dökülmesi yapıyor mu sende,etkilerini okumuştum.10 yıl gerçekten fazlaymış.Canım bendeki kistin türü polistik over ve çokkk sayıda.Doktora gitmedim yaklaşık 1 yıldır.Çünkü hormon bozukluğumdan dolayı sürekli yenileniyor bu kistler.Artık alıştım bunlarla yaşamaya yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz
evet tatlim evdeyim otur otur biktim insanin icinden bisey yapmakta gelmiyo calismayi ozledim isten ciktim cikali 3 kilo aldim onumuzdeki ay gorumcemin nisani var incelmem laziiimmm
bu arada misirdayim canim ben
süper ya mısır nasıl peki canım,sıcaktır buralara göre.dil olarak ne kullanılıyor bilmiyorum.evet tatlim evdeyim otur otur biktim insanin icinden bisey yapmakta gelmiyo calismayi ozledim isten ciktim cikali 3 kilo aldim onumuzdeki ay gorumcemin nisani var incelmem laziiimmm
bu arada misirdayim canim ben
dirim cim mısracım geçmiş olsun canım
inş. kurturtulursunuz kistlerinizden.
anlıyorum canım
çalışın ca evde oturmak banada zor geldi
ben sürekli uğraş buluyorum kendime
başka bir ilede geldim evlenince.
çok şükür alıştım ama
ben yürüyüş yapmaya başladım
aslında seninde çok değilmiş
3 kilo
biraz dikkat edersen veririsin bence.
misracim sen genede doktora gitmeyi ihmal etme bence hormon bozuklugunun sebebi neymis peki ???? yokmu bi cozumu
Sensicim bugün nasılsın cnm?
Canım hormon bozukluğum genetik yukarda söz ettiğim ilaçları onun için kullanmıştım,kalıcı bir çözüm yok ne yazık ki.
canım inşallah sorun olmaz.hayırlısı olsun canım.Dirimcim çocuk yapmayı engellediği söyleniyor tabi.Ablamdada aynı sorun vardı ,13 yıl önce evlendiği gün hamile kaldı,şimdi ikinci çocuğu oldu.Bilemiyorum hayırlısı olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?