Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ayyy canım benim keşke bu şehirde olsanızda hep birlikte keyif yapsak ne güzel olurdu

İşten erken çıktım eve geldim,peynirli gül böreği yaptım pişiyor.Akşamda kek yapcam.Başka bir çaylı kek tarifi buldum,gelgelelim bu cevizleri kim kırcak

ay gül böreği ne güzel olmuştur şimdi yumuşak yumuşak ohh eline sağlık canım
gerçektende ya keşke hepimiz aynı şehirde olsak dimi şöyle buluşurduk 3 ayda bir kaynatırdık kıss kısa delikafadulden

Sende birazdan çıkacaksın değil mi?
Ben fırındaki ilk tepsi böreği bekliyorum,sütlü sosuna yağ koymadığımı ikinci tepsiyi yaparken farkettim umarım sert olmaz.

Sende birazdan çıkacaksın değil mi?
Ben fırındaki ilk tepsi böreği bekliyorum,sütlü sosuna yağ koymadığımı ikinci tepsiyi yaparken farkettim umarım sert olmaz.

evet canım 15 dk çıkıcam
olmaz inş ya olursa da sularsın biraz ananemler öyle yapardı fırından börek çıkınca üstüne su sepeler örterdi yumuşasın diyedelikafadulden

öpüyorum canlarım hepinize iyi akşamlar
akşam yaprak dökümünden sonra orda olursanız kaydirigubbakcemile5görüşürüz yine

evet canım 15 dk çıkıcam
olmaz inş ya olursa da sularsın biraz ananemler öyle yapardı fırından börek çıkınca üstüne su sepeler örterdi yumuşasın diyedelikafadulden

Ben de öyle yapıyorum tatlım.
Kociş geldi yedi ve çok beğendi yağsız olması daha iyi olmuş dedi
:roflol:

Ben de öyle yapıyorum tatlım.
Kociş geldi yedi ve çok beğendi yağsız olması daha iyi olmuş dedi
:roflol:

ohh eline sağlık kuzummkaydirigubbakcemile5
bende eve geldim koştur koştur pilav yaptım sonra kek yemek yedik etrafı toparladım şimdide çayı aldım kekimi aldım yaprak dökümünü seyrediyorum ))

Koç

Sevgili Koçlar, Ay gezegeninin Oğlak burcu seyri altında, yoğun bir gündem sizi bekliyor diyebiliriz. Ortak bir nokta oluşturmak üzere hareket ettiğiniz halde bazı insanlar sözlerinden dönebilirler. Dün başka konuşurken bugün tam tersini savunabilirler. Yapmanız gereken sakin bir şekilde herkesin memnun olacağı bir çözüm bulmaktır. Siz illa kendi isteklerinizin olması için diretirseniz anlaşma sağlamanız zordur. Daha esnek düşünmeli ve amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken başkalarının içinde bulundukları durumu da göz ardı etmemelisiniz. Eşiniz veya sevdiğiniz kişiyle düşündüğünüz bir aktivite beklenmedik bir şekilde ertelenebilir yada gecikmeler sonucu istenen saatlerde oluşmayabilir. Herşeye karşın sabırlı olmanız gerekmektedir.

Bugün, çevrenizdeki insanlarla olan bütünleşme duygunuzda sorunlar yaşanabilir. Onların düşünceleri sizinkiyle uyuşmayabilir ve bu nedenle yalnız kaldığınızı hissedebilirsiniz. Yürürlüğe koymayı düşündüğünüz bazı işler veya ihtiyaçlarınızla ilgili konularda parasal kaygılar duyabilirsiniz. Bu nedenle çevrenizdeki insanlar kendi değer yargılarıyla hareket edebilir, sizi haklı bulmayabilirler. Bu çekişmelerin hepsi normaldir. Yapılması gereken, sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve çevrenizdeki özellikle patron konumunda bulunan kişilerle iyi geçinmeye çalışmaktır. Eğer oyunu kuralına göre oynayabilirseniz bugün herşey yolunda gidebilir.

Boğa

Sevgili Boğalar bugün, zihniniz pratik uygulamalar ve detaylar konusunda keskin bir güce sahip. Düşünceleriniz çok derin, kullanışlı, organize ve düşünüp tasarlanmış tarzdadır. Ay gezegeninin Oğlak burcu etkinliği size aradığınız pozitif enerji ve iş yapma becerisini sağlayabilir. Kesinlik ve doğruluk, düşüncelerinizi uygulamanızda sizin için son derece önem taşıyabilir. Olaylarla ilgili somut ve kavramlı düşünmekte fayda var. Konsantrasyon yeteneğiniz son derece keskin ve odaklanmış durumda. Bugün yapılan planların uygulanması pratik ve başarılı. Detaylar son derece iyi tasarlandığından gelecek olan başarı da kesin olabilir. Gün boyu ciddi ve derinliği olan meseleleri ele almalısınız.

Gün içinde, çevrenize karşı duyarlı ve başka insanlara hoş gözüken bir çekiliciliğe sahip olabilirsiniz. Uyum sağlamaya ve zor konularda uysal davranmaya hazır olmalısınız. Heyecanlanmanıza neden olan durumlarda kaygılanmayın. Başarma azminizi kamçılayan bu dürtü sayesinde deneyimler yaşayabilirsiniz. Özellikle bu durum, günlük aktiviteniz içinde, başka insanlarla iletişimizde ortaya çıkabilir. Araştırmaya ve keşfetmeye çalışın. Sonuç heyecanlı ve şaşırtıcı olabilir. Ayrıca bugün ayrıntılarla uğraşmanız kolay ve durumları daha rahat bir tavırla ele almanız mümkündür. Özellikle tanıdık ortamlarda bulunmak size keyif katabilir.

ıkizler

Sevgili ıkizler bugün, güvenliğinizi ilgilendiren her konuya öncelik verebilirsiniz. Ay gezegeninin Oğlak burcundaki ilerleyişi, kendiniz ve sevdiklerinizle ilgili meselelerde daha hassas ve sorumluluk sahibi bir kişi olarak ilgilenmenizi sağlayıcıdır. Ruhsal duyarlılığınız dikkat çekicidir. Size ait maddi ve manevi herşeyi kimseyle bölüşmek istemezsiniz. Sezgileriniz şaşırtıcı derecede sizi yönlendirebilir. Fakat bunlarda yanılma payınız olabileceğini göz ardı etmeyiniz. Çevrenizdeki insanların tavırlarına dikkat etmeniz faydalıdır.

ıçgüdüsel arzularınızın yoğunlaştığı bugün, karşınızdaki kişinin iyi veya kötü niyetli olup olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek ve belirsiz durumlarla başedebilmek amacıyla parasal konularda daha dikkatli olmak gerektiğini düşünebilirsiniz. Paylaşımcılığınız dışa karşı azalabilir fakat sizin için önem taşıyan kişilere elinizden geldiğince destek sunabilirsiniz. Temkinli ve ciddi görünümünüz gözlerden kaçmaz. Fakat bunun sebebi, içinde bulunduğunuz durumun bir yansımasıdır. Yani bugün kaybetmekten, eleştirilmek ve başarısız bulunmaktan özellikle ürkebilirsiniz. Akşama doğru ise enerjiler biraz daha rahatlatıcı ve sizi ferahlatıcıdır. En azından gün boyu süren belirsiz hava yavaş yavaş dağılmaya başlar. Bu ise tüm yorgunluklarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Yengeç
Sevgili Yengeçler bugün, yaşamsal ifade gücünüz ve aşk ilişkinizle alakalı konularda uyum içinde hareket etmek en doğrusudur. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında kendinizi özel biri hissetme ihtiyacınız yükselebilir. Duygularınızı denetleyebilme gücüne sahip olduğunuz halde bugün çocuksu yanlarınızı ortaya koymaktan hoşlanabilirsiniz. Fakat günlük enerjiniz ciddiyet verici olduğundan, kimi anlarda durgunluk kimi anlarda ise ani bir hareketlilik arasında gidip gelebilirsiniz. Bir yanınız coşmak isterken bir yanınız karamsarlaşarak olduğunuz yerde kalmanıza neden olabilir. Sorumluluklarınız veya içinde bulunduğunuz koşullar nedeniyle mecburen bazı durumları düşünmeniz yeniden planlar yapmanız gerekebilir.

Bugün, kendinizi dengede tutmak için bir başkasının desteğine ihtiyaç duyar gibisiniz. Güven duygunuzun tam oluşmadığı durumlar olabilir. Partneriniz aşırı ciddi bir tutum içinde olabilir veya siz ondan gereğinden fazla şey beklediğiniz için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Size değer vermesini beklemeniz tabi ki en doğal hakkınızdır. Fakat onun iş veya başka nedenli sıkıntıları olabileceğini düşünerek, üzerine fazla düşmemeniz en azından bugün yararlı olabilir. Yapmanız gereken, birbirinize karşı anlayış göstermek ve kendinizi fazla ön planda tutmadan dengeyi korumaktır. Eğer böyle davranırsanız size birçok konuda destek olması mümkündür. Belki de kendi sıkıntılarını bir yana koyarak size yardımcı bile olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar bugün, ifade gücünüzdeki yükseliş size yeni oluşumlar için yardımcıdır. Yükselmek için çok çalışmak gerektiğinin farkındasınız. Parasal konularda tam bir atak yapamıyor olmak canınızı sıksa da sabırlı olduğunuz takdirde günlük aktiviteniz içinde başarılı işler çıkarabilirsiniz. Ay gezegeninin Oğlak burcundaki seyri, gerek ikili ilişkiniz gerekse işinizle ilgili konularda bugün detayların fazlasıyla ön planda olmasını sağlayıcıdır. O nedenle sorumluluğunuzda olan her işi düzgün bir şekilde yerine getirmek size gün içinde faydalar sağlayabilir. Böylece, imajınız güçlenebilir ve çevrenizdeki insanlar tarafından gerçekçi ve çalışkan biri olarak görülmeniz mümkündür.

Ayrıca bugün ne olursa olsun, karamsarlıktan ve fazla ciddiyet içinde hayatın güzel yanlarından uzak durmamaya dikkat ediniz. Kalıcı çözümler sırf sizin burcunuz için değil, birçok burç için bugün zorlayıcı olabileceğinden yapılması gereken, otoritelerle iyi geçinmeye çalışmak ve günü kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmaktır. Akşam saatlerinde fiziksel canlılığınız artmaya başlayabilir, işlerinizi daha çabuk bitirebilirsiniz. ıkili ilişkinizdeki durgunluk bazı anlarda canınızı sıksa da, iç dünyanızdaki iyimserlik gücünüzü elden bırakmayınız. Ve burcunuzun özelliği olan yaratıcılık gücünüzü ön plana çıkartarak, kendinizi oyalayabilecek aktivitelere ağırlık veriniz.

Başak
Sevgili Başaklar, Ay gezegeninin Oğlak burcu seyri altında güne başlamaktasınız. Değer verdiğiniz kişi ve yaşadığınız ilişkinin niteliği hakkında düşünmenize yol açan bugün, pozitif düşünmeniz ve sorumluluklarınızın farkında olmanız size çok şey kazandırabilir. Gün boyu, ilişkinizle ilgili konularda, ne yapmalıyım sorusu kafanızı kurcalayabilir, kendi arzularınızı ortaya koymak isterken onun düşünceleri sizinle farklılık oluşturabilir. Ama siz tartışmak yerine nasıl bir yol izlemeli diye düşünebilirsiniz. Onun da kendine has özellikleri olduğunu kabul etmeniz zordur ama denemeye kararlı olabilirsiniz. Hiç kimsenin bu beraberlikte ciddi bile olsanız kendisinden fedakarlık etmemesi gerektiğine karar verebilirsiniz. Çünkü bunda ısrar ettiğiniz sürece üzülen siz olabilirsiniz.

Uyum sağlamaya gönüllü olduğunuz bugün, kimi anlarda partnerinize veya sevdiklerinize karşı, sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tarzda davranabilir, onlardan da aynı şeyleri bekleyebilirsiniz. Bazı anlarda ise, onları yönetmeye kalkabilirsiniz. Duygusal olarak herşeyden kolayca etkilenir ve ufak bile olsa tersliğe tahammül edemezsiniz. Bugün bir konuyla ilgili karar vermeniz gerekebilir. Ve bu konu sizi rahatsız edecek duruma gelebilir. Sakin olunuz ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak uğraşılara ağırlık veriniz. Akşam saatlerinde ise canlılığınız yükselmeye başlayabilir.

Terazi
Sevgili Teraziler bugün, mesleğinizi ilgilendiren konularda veya ailenizle olan ilişkinizde tepkilerinizi kontrol etmeniz kimi zaman güçleşebilir. Sizin bakış açınız veya uğraştığınız işlerle ilgili düşündükleriniz başkaları tarafından gereksiz bulunabilir. Sizi yönlendirmeye ve yönetmeye kalkışabilirler ve bu durum gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Mesafe duygunuz yükselir ve siz kızgınlığınızı bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz. Çevrenizde bulunan yakınlarınızla veya diğer insanlarla çatışmak kolaylaşır. Bugünkü enerjilerle başa çıkmanın en kolay yolu mantığınız ile duygularınız arasındaki dengeyi kurmaya çalışmaktır.

Bugün, yaşamsal konularda etrafınızdaki kişilerle fikir ayrılıkları görüleceğinden sorunları olanlar en azından bu etki geçene kadar beklemede kalmalıdırlar. Tam tersi davranmanız halinde problemler büyüyebilir ve içinden çıkılmaz hale gelebilir. O nedenle planlarınızı uygulamaya çalışırken, detayların üzerinde durmanız faydalı olabilir. Böylece bütünle ilgili aksayan noktaları daha kolay saptayabilir. ıleride karşınıza çıkabilecek sorunları en başından engellemiş olabilirsiniz. Ayrıca bugün sinirli tepkilerden uzak durmalı, sorumluluklarınızın farkında olarak, daha sistemli hareket etmeye çalışmalısınız.

Akrep
Sevgili Akrepler, bugün sizden daha büyük bir gücün farkına varabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın biliyorsunuz ki, su akar kendi yolunu bulur. O zaman çatışmanın veya karşı durmanın anlamı yok diye düşünebilirsiniz. Size yardımcı olacak insanları yada sizdeki potansiyel gücü etkin hale getirmekten başka çare olmadığını anlayabilirsiniz. Keşif duygunuzun yükselmesi size yepyeni bir ufuklar açabilir. Uzun süredir düşündüğünüz bir işle alakalı olan herşeyi yeniden planlamak isteyebilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yükselmesini sağlayan Ay gezegeninin Oğlak burcundaki etkinliğinden yararlanarak kafanızın içindekileri maddeler halinde yazın ve yapabileceklerinizin önüne bir işaret koyun. Gerçekleşmesi mümkün olmayanları ise belirli bir çerçeve içine alarak bunların yerine alternatif başka yollar bulmaya çalışın.

Belki de hiç hesaba katmadığınız bir detay, herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayabilir. Bazen çözüm ayrıntılarda gizlidir derler. Ayrıca gün içinde yaşanan olaylara geniş bir perspektiften bakmanız faydalıdır. ıçinde bulunduğunuz yaşam koşullarınızın güçlüklerine rağmen ciddi tedbirler almak isteğiniz yükselebilir. Önemli olan tek gerçeğin öncelikle kendinize olan güveniniz olduğunun bilincindesiniz. Hedefinize doğru ilerlerken, zorluklarının farkında olmanız sizin dirençli kılabilir. Kaldı ki sizler son derece kuvvetli insanlarsınız. Her zorluğu aşabilir ve huzuru bulabilirsiniz.

Yay
Sevgili Yaylar, Ay gezegeninin Oğlak burcu enerjisi altında bugün gündeminizde parasal konular öncelik taşıyabilir. Bu nedenle güvencenizle ilgili olarak neler yapmanız gerektiğini veya sizin için en gerekli olan şeyi saptamak için bugün derin ve ciddi düşünebilirsiniz. Bir de önemli olan bir başka husus, yanlış yapma lüksünüzün artık kalmaması. Öyle bir yolda ilerliyorsunuz ki, eğer başarısız olursanız etrafınızdaki insanların sizi hemen eleştirmeleri mümkün. Biz sana böyle yapma demiştik, şöyle yapsaydın böyle olmazdı gibi sözler duyacağınızın farkındasınız. Eğer kafanızın içindekiler gerçek olursa, hakikaten hayatınıza bir düzen kurmanız mümkün olduğunu biliyorsunuz. ışte bu yüzden de attığınız her adıma dikkat etmek ve mutlaka başarılı olmak gerekiyor. Zaten bu değil mi sizi böylesine tedirgin eden. Yani illa güçlü olmak zorundasınız. Çünkü hayat size şu an için başka bir seçenek tanımıyor gibi.

Gün boyu bu ve buna benzer konularda özellikle paraya endeksli düşünmeniz mümkün. Yaşamsal zorluklar sizi engelleyen düzeyde olsa da lütfen yüreğinizdeki inancınızı güçlü tutunuz. Hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyiniz. Meditasyon yapmak, dua etmek, spritüel konularla uğraşmak için favori bir gün. Bütün bu yöntemleri izleyerek kendinizi arındırabilir ve gerginlikten uzak durabilirsiniz. Bugünkü etkileri, yaşamınız adına, amacınıza giden yoldaki atlama taşlarından biri olarak görürseniz kendinizi moral olarak ayakta tutabilirsiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar burcunuzda ilerleyen Ay gezegeni sizi bugün her konuda ön plana çıkartabilir. Gerek aşkta gerekse kendinizi ifade gücünüz yükselebilir. Partnerinizle uyum duygunuz size huzur ve dinginlik sağlayabilir. Ona olan ilginiz yükselebilir ve ilişkinizin gereği olan her adımı atmaya gönüllü olabilirsiniz. Kimileriniz için arkadaşlık olarak başlayan ilişki, bugün ciddi bir nitelik kazanabilir. Ve siz bu durum karşısında biraz şaşırsanız da gerekli olan bu deneyimi yaşamayı tercih edebilirsiniz. Hatta bu heyecan size fiziksel yönden canlılık ve neşe getirebilir. Burcunuzda ilerleyen Ay sizi ön plana çıkartıcı demiştim.

Evet, girişimler konusunda da sizi destekleyen bugünkü enerjiniz altında, cesaret bulamadığınız konularda girişimlerde bulunma gücünüz yükselebilir. Güvenli bir ortam yaratabilir ve çevrenizde bulunan diğer insanların huzurlu bir gün geçirmesi için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Böylece etrafınızdakiler hakkınızda daha hoş şeyler düşünebilirler. Özgürlük duygunuz ve pozitif duygularınızı sevdiklerinizle paylaşma ihtiyacınızın yoğun olduğu bugün birlikte elele vermenin hazzını yaşayabilir ve karamsarlık verici herşeyden uzak durmaya çalışabilirsiniz. Size göre bugün herşey özel olmalı ve coşkulu bir şekilde yaşanmalıdır.

Kova
Sevgili Kovalar bugün, şüphe duygusu ve duygularınızın sürekli değişir hali sizi rahatsız edebilir. Hiçbir şeye tam olarak güven duymayabilirsiniz. Sanki herşey hızlı gelişmiş ve sizin kontrolünüzde değilmiş gibi düşünerek panik olabilirsiniz. Ay gezegeninin Oğlak burcu seyri altında, sahip olduğunuz herşeyi görmezden gelebilir, önemsiz bulabilirsiniz. Oysaki ne kadar özel bir kişi olduğunuzu ve kimsenin düşünemediği orijinal durumları anında yaratabileceğinizi gayet iyi biliyorsunuz. O nedenle, kendinize olan güveninizi özellikle sağlam tutmalısınız. Bu enerji altında böyle duyguların veya hassasiyetlerin yaşanabileceğini normal karşılayınız. Yapmanız gereken, biraz yalnız kalmak ve kendinizi şöyle bir gözden geçirmek. Bu size gayet iyi gelebilir. ınsanlardan uzak durarak kendi başınıza aktivitede bulunmak rahatlatıcı olabilir.

Bugün, gizli saklı ilişkiler veya yasak olan konularda bir panik duygusu sizde hakim olabilir. Kimi anlarda ilişkinizle alakalı mevzularda veya hayatınızda düzgün bir kişi olmadığı için, kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşanan bazı mevzular yine kafanızın içini kurcalayabilir. Oysaki buna neden olan Venüs gezegeninin Koç burcu seyridir. Bu zorlu enerjiyle başedebilmenin yolu ise, önünüze bakmaktır. Yani güzelliklere açık olmak ve etrafınızdaki dünyayı yeniden keşfetmek. Bu hem moral duygunuz açısından önemli hem de yeniliklerde bulunmak adına gereklidir. Şunu unutmayınız ki, siz Uranüsün özel çocuklarısınız. Yani her zaman sıradışı ve her zaman özel. O zaman bugün dünyaya daha iyimser gözlerle bakmayı deneyiniz. Bu gerçekten faydalı olabilir.

Balık
Sevgili Balıklar bugün, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onlarla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Yaşadığınız son gelişmeleri onlarla paylaşma duygunuz yoğun olabilir. Fiziksel canlılığınız gayet olumlu etkiler altındadır. Sadece Ay gezegeninin Oğlak burcu enerjisi, her zamankinden daha ciddi durmanızı sağlayabilir. Sağlığınız bugün yerinde ve sözel ifadeniz yapıcı ve esnek durumdadır. Sorumluluklarınızın farkındasınız ve elinizden geldiğince yakın komşularınıza, arkadaşlarınıza veya çevrenizde önem verdiğiniz kişilere destek olabilirsiniz.

Kimileriniz için bugün önemli bir iş görüşmesi planlarınız içinde yer alabilir. Belki çok olumlu geçmeyebilir fakat geleceğe dönük umut taşıyıcı olabilir. Çevrenizdeki insanlarla aranızdaki uyumluluk gayet faydalı durumlar yaşamanızı sağlayabilir. Kafanızın içindekilerini ifade edebilir ve tasarladığınız işlerinizi kolayca yoluna koyabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi açıklarken karşınızdaki kişilerin de bakış açılarını önemseyebilir ve bu durumda saygınlık ve takdir kazanabilirsiniz. Sezgileriniz gücü sayesinde yeniden kendinizi gözden geçirmeniz ve bazı kararlar almanızı kolaylaştırabilir. Ayrıca bugün partnerinizle aranızda gayet özel bir durum gelişebilir. Bazı konularda elbirliği içinde olabilirsiniz

Günaydın kızlar mis mis,çay içerken günlük burç yorumunuda okuyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…