canım arkadaşım niye küseyim sana,bazı problemlerim var.kimsede pas vermeyince garip oldum okadarcımkaydirigubbakcemile3Cssa'cim sevindim senin adina be guzelim, Allah hep mutlu gunleri nasip etsin size ailecek
Angelim, neden olmasin ? korunuyormusun sen ?
Dirimim...sen bana küsmüsun ??
mısracım.şuan doluyum sonra,haftasonu misafirler geldi.imalı birkaç laf etti.sinir etti beni..Dirimcim neyin var cnm paylaşmak istersen dinleriz.
Yaralım ev bize ait değil cnm,kira ne yazık ki
Ben her hafta halıları kaldırıyorum koltukları çekiyorumEşimde kızıyor.
Şimdi yardımcı bir bayan arıyorum haftalık alacağım,sadece ütüyü bile yapsa yeter bana.
kaydirigubbakcemile3Dirimcim senin işleri kim yapıyor?
Ben bugün biraz erken çıkıyorum canlarım.Eve gidince kek börek yapacağım,mutfaktan görüşürüz. :)
Hepinizi kocaman öperim
evet yaralım çok saftı bizim kız şimdide mutsuz benimle yaşıt düşünsene daha 25 ine yeni girdi 18 inde falan kaçtı ki hemen de çocuğu oldu ardından bi daha şimdide böyle işte
off off
Amin!
Canim sen yinede fazla birsey soyleme,
yarin bizim de cocuklarimiz olur onlarin ne olacagi belli mi.
Allahim hayirli evlat versin, kimseyi de dogru yoldan sasirtmasin.
ay yaralım ya ben bu pazar sabah 7 30 ta bi kalktım 11 e kadar ütü 11 de kahvaltı sonrada mutfağa girdim dip köşe işte bayadır hastayım diye elim değmiyordu fırının arkası buzdolabı aspratör bulaşık mak ve dolapların altı arkası derken bi baktım 3 olmuş saat sonrada eve giriştim odalar ev süpür sil toz al koltuk arkası falan amannn 8 e kadar sonrada hal derman kalmadı tabi
canım arkadaşım niye küseyim sana,bazı problemlerim var.kimsede pas vermeyince garip oldum okadarcımkaydirigubbakcemile3
ah çakırım bende çok seviyorum bebekleri ama kendimi hala çocuk görüyorum,çocuk yapmak için olgunlaşmayı bekliyorum azcık :1rolleyes:
valla hiç gelemem,bütün ev işlerini ben yapsam yorgunluktan ölürüm heralde.kızıyorum bayan çalışıyorsa niye ütüsüne kadar herşeyi bayandan beklesin,artı çaılşmasa bile kadına yazık bence
Dirimcim neyin var cnm paylaşmak istersen dinleriz.
Yaralım ev bize ait değil cnm,kira ne yazık ki
Ben her hafta halıları kaldırıyorum koltukları çekiyorumEşimde kızıyor.
Şimdi yardımcı bir bayan arıyorum haftalık alacağım,sadece ütüyü bile yapsa yeter bana.
Ben bugün biraz erken çıkıyorum canlarım.Eve gidince kek börek yapacağım,mutfaktan görüşürüz. :)
Hepinizi kocaman öperim
Kizlar bu devirde cocuk yetirstirmek zor hemde cok zor.
Simdi apartmanin arkasinda 5/6 tane oglen toplanmis sigara iciyor
yaslari ise 10, 12 arasi okuldan cikmislar gizli gizli sigara iciyorlar
anneleri babalari nereden bilecekler hic suphe bile duymazlar
cocuklari o yasta sigara ictiklerine dair. :1ninca:
Ben Angelim bende :teselli:
Gecmis olsun kizlar, eve gidince sicak su torbasina su koyun dinlenin umarim yarina gecer. :teselli:
Bu durumda hala kek yapmayi dusunuyor musun, baska bir gune birak canim onu da acelesi yok ya. kafamçokkarıştı
Size iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum, gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?