Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Cssa'cim sevindim senin adina be guzelim, Allah hep mutlu gunleri nasip etsin size ailecek

Angelim, neden olmasin ? korunuyormusun sen ?

Dirimim...sen bana küsmüsun ??
canım arkadaşım niye küseyim sana,bazı problemlerim var.kimsede pas vermeyince garip oldum okadarcımkaydirigubbakcemile3
ah çakırım bende çok seviyorum bebekleri ama kendimi hala çocuk görüyorum,çocuk yapmak için olgunlaşmayı bekliyorum azcık :1rolleyes:
valla hiç gelemem,bütün ev işlerini ben yapsam yorgunluktan ölürüm heralde.kızıyorum bayan çalışıyorsa niye ütüsüne kadar herşeyi bayandan beklesin,artı çaılşmasa bile kadına yazık bence

Dirimcim neyin var cnm paylaşmak istersen dinleriz.

Yaralım ev bize ait değil cnm,kira ne yazık ki
Ben her hafta halıları kaldırıyorum koltukları çekiyorum Eşimde kızıyor.
Şimdi yardımcı bir bayan arıyorum haftalık alacağım,sadece ütüyü bile yapsa yeter bana.

Ben bugün biraz erken çıkıyorum canlarım.Eve gidince kek börek yapacağım,mutfaktan görüşürüz. :)
Hepinizi kocaman öperim

mısracım.şuan doluyum sonra,haftasonu misafirler geldi.imalı birkaç laf etti.sinir etti beni..

Dirimcim senin işleri kim yapıyor?
kaydirigubbakcemile3
canım eşim ve ben;temizlik işinin çoğunu eşimin üzerine attım.ben zaten mutfaktan çıkamıyorum,bekarken ütüsünü,herşeyini hep annesi yapmış alışmış rahatlığa anlayacağın,suyu bile annesinden isteyen bir tip....şimdi ütüyü eşim yapıyor.haftasonu camlarıda sildi.yapmassa kendi bilir

Ben bugün biraz erken çıkıyorum canlarım.Eve gidince kek börek yapacağım,mutfaktan görüşürüz. :)
Hepinizi kocaman öperim

Kolay gelsin canim, azicik da dinlenmeyi unutma.
Hem ise git hem eve git kek borek yap, sonra da yorgunum diye sikayet et!

Bende senin verdigin rondo tatlidan yapiyorum firinda su an fazla birseye benzemedi ya hayirlisi, olunca resmini koyarim. kaydirigubbakcemile2

evet yaralım çok saftı bizim kız şimdide mutsuz benimle yaşıt düşünsene daha 25 ine yeni girdi 18 inde falan kaçtı ki hemen de çocuğu oldu ardından bi daha şimdide böyle işte
off off

inan ki çok uzuldum...hani istemeye bari gelselermis...çok çok uzuldum inan
arkadasimizin kizina uzuldugum gibi
biliyorum ki pisman olacak...

Amin!
Canim sen yinede fazla birsey soyleme,
yarin bizim de cocuklarimiz olur onlarin ne olacagi belli mi.
Allahim hayirli evlat versin, kimseyi de dogru yoldan sasirtmasin.

Canim birsey demiyorum ki kinamiyorum da zaten
bende dedim, rabbim herkese hayirli evlatlar, hayirli dunuler, hayirli kapilar nasip etsin dedim
vede çok uzuluyorum kizlarimizin kaçtigini duyunca
çok çok uzuluyorum ve çok da kiziyorum...

Masallah bitanem ya amma utu varmis sizde de yani
Ben cumartesi oglen yaptim bitirdim butun utumu derken, yine çikti, iki makine kurudu suan beklemede, aksam iki tane daha makine atacagim offf
esimin hiç çamasiri bitmiyor...hiç...

Hayirdir gulum ? ne problemi ? paylasmak istermisin ?
E dunde hiç sesin çikmadi bi gittin gidis o gidis
Merak ettim seni simdi bak

Kira olsun Misraam olsun bi gun ev kendinin olacak
Ah benimde evim buyuk olsa keske soyle esyalari doya doya sersem

bu arada aksam makine donecek benim, firin temizlenecek yine, mutfak...offfff
kolumda ara ara sanci yapiyor
aman yaaa
birde yaprak dokumu var ama insan reklamlar yuzunden izleyemiyor ki yaa :1shok:

Misraa'cim bende gelebilirim sana bugun ? hem aciktim hemde canim pasta borek istiyor, ama yapmak istemiyor ?? :ecrin_bebek:

Dirim'cim, kim uzdu seni ? taa haftasonu oldu da simdi mi anlatiyorsun ah seni ahhh
ne oldu ne dedi ?

Ya benim perdeler yikanacak ve camlar silinecek yaaa mirmirmirmir

Hepinizi kocaman öperim

bende seni öperem canım
kolay gelsin tarifleri yaz yine akşama
bende kek yapıcam bugün cevizli üzümlü vede pilav yapıcam barbunyada var yanınada salata bugünkü menü hazır hadi bakalım kolay gelsincokacimcoook

Kizlar bu devirde cocuk yetirstirmek zor hemde cok zor.
Simdi apartmanin arkasinda 5/6 tane oglen toplanmis sigara iciyor
yaslari ise 10, 12 arasi okuldan cikmislar gizli gizli sigara iciyorlar
anneleri babalari nereden bilecekler hic suphe bile duymazlar
cocuklari o yasta sigara ictiklerine dair. :1ninca:

Cok haklisin...
Allah korusun Yarabbim
Baya uzun zaman oldu da 10-12 arasi çocuklar gelip bende ates istediler,
Kulagini çekerim simdi, yuru surdan diye azarladim çocugu vermedim. nasil kiyarim ?
Allahim...korkuyorum yaa...Nasil egitecegiz Yarabbim...:1shok:

Gecmis olsun kizlar, eve gidince sicak su torbasina su koyun dinlenin umarim yarina gecer. :teselli:

Gecmis olsun kizlar, eve gidince sicak su torbasina su koyun dinlenin umarim yarina gecer. :teselli:

inş canım ama eve gidip uzanmamız saat 8 30 9 u buluyor
gerçi bugün yaprak dökümü olduğu için 8 te uzanırım
pilavla kek ne kadar sürede olur ki

Bu durumda hala kek yapmayi dusunuyor musun, baska bir gune birak canim onu da acelesi yok ya. kafamçokkarıştı

Size iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum, gorusuruz.

Bu durumda hala kek yapmayi dusunuyor musun, baska bir gune birak canim onu da acelesi yok ya. kafamçokkarıştı

Size iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum, gorusuruz.

ben takılıyımdır biraz sensicim yani koydum ya kafaya yaparım duramam :tomato:

İşten erken çıktım eve geldim,peynirli gül böreği yaptım pişiyor.Akşamda kek yapcam.Başka bir çaylı kek tarifi buldum,gelgelelim bu cevizleri kim kırcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…