günaydın kızlarr nasılsınız çok yakın zamanda evlencek arkadaşlar hazırlıklar ne alemde ayy ne heyecan vardır şimdi ayy ben okurken heyecanlandım,yeni evliler evlilik nasıl gidiyo bakalım
günaydın taze gelinler ve adaylar:)
yaa kıslar benim teşekkür butonum yok kaç gündür kimseye teşekkür edemiyorum
günaydın gelin hanım:)))
günaydın güzel topiğin güzel insanları :lepi:
Hehe bende pantolon konusunda cok berbattim ilk zamanlar ama insan zamanla alisiyor daha iyi yapiyor simdi okadar zorlanmiyorum artik. hihoyyyt
Bende oyle...hiç sevmiyorum kumas pantolonlari utulemek gerçi ben utuden igreniyorum hiç sevmiyorum ama mecbur iste...bazen esim yapiyor bazen ben. offf su hafta çok doluyum ama ne zaman yapacaksam :sm_confused:
ya ben hiç resim yükleyemiyorum varsa bildiginiz iyi bi site önerin yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5558
aryık albüm yaptım göstermeyi çok istiyorum da
ben evlenrken bir çok şeyi alamamıştım. zaman kısıtlıydı fırsatım yoktu. evlendikten sonra bi çok şeyi hem de yavaaaş yavaş aldık çok da iyi oldu her şey içime sindi. ama evlenmeden önce hemen olsun diye aldığım ne varsa şimdi beğenmiyorum.. ne acelesi vardı onlar da olmayabilirdi diyorum.. bi perde bi yatak yeterli dermişimmm :=))
sensi katılıyorum sana canım
zaten ınsan oğlunun eksiği gediği hiç bitmez bıtti dersin başka birşey çıkar
ıvır zıvıra para dökemyın kızlar onlar sonrada olur
geçende topıkde gördum yumurta haşlama makinesi almış arkadaşlar yahu dedım buna nıye para verıyolar acaba haftada kaçgun yumurta haşlayıp yenırkı ayrıca ona özel bı aletede gerek yOk dıye düşünüyorum haşla bi küçük tencere ye nese belkı alan arkadşlar vardır bozulmasınlar
ama onun yerıne daha gereklı bişey alınabılır
Kesinlikle haklisin canim
Insan evlenince herseyim olsun istiyor oysa sonrasini da dusunmek lazim
Bos yere borçlari buyutmeyelim
Zaten evlenince bol bol geziyorsun esinle, bakar uygun fiyata alirsin
Yumurta makinesini bende fusuli olarak goruyorum
Ben anneannem gibi yapiyorum
Konserve kutularimdan bitanesi bittiginde guzelce yikadim
Ve artik yumurtalarimi onda hasliyorum
Ne tencerelerim kirleniyor, nede yumurtanin kokusu siniyor
Inanin çok rahat birsey
Hoppp yikadiktan sonra tekrar kaldiriyorum
Canim anneannecigim zamaninda boyle seyler vardi hihoyyyt
yok be yaralım bende salondan itibaren diyorum zaten,evden çıkarken çok ağladım,ah yaralım babamın ağlaması dün gibi aklımda,bak yine gözlerim doldu,iş yerindeyim yahu kendime geleyim bir saniye
ama düğün bittikten sonrada çok ağladım,biz düğünden sonra kayınvalidemin evine gittik adetmiş,bi zoruma gittiki,annemleri bırakıp onlarla gitmek,neyse yeni evleneceklerin içini karartmayım,hem ağlarım hem giderim senağlama
canım annem,canım babam,Allah onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?