Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet yaralım işte benim tam duygularıma tercüman oldun canım
yani ben mesela kafam esince anneme gitmek istiyorum ama eşim olmadan 1 hafta 10 gün kalıp kafamı dinleyip tekrar evime dönmek istiyorum ki bu mümkün olmuyor tabi ve bunu gayet normal bişeymiş gibi yapmak istiyorum çünkü evet bende annemin yanında çok mutluydum şimdide mutluyum asla eşimden ayrılmak istemiyorum onunla bi ömrü geçirmek istiyorum ama işte ....

Canim seni anliyorum ama boyle dusunmek yerine farkli dusunursek sanirim daha mutlu oluruz. Mesela seni uzdurler ama en azindan en basindan gercek yuzlerini gordun ve simdi ona gore tavrini sergiliyorsun. Seni kandirip cok yapmacik yapip arkandan da vurabilirlerdi. O yuzden bardagin dolu tarafindan bakalim. Yaptiklarini asla dogrulamiyorum ama bundan sonra da birdaha seni uzmelerine izin vermezsin, daha dikkatli olursun ve daha mesafede tutarsin.
Yani benim demek istedigim sanirim her koca ile, her aile ile bir sekilde sorunlar yasanacak, baska biriyle baska bir aile ile yasamayacagimiz bir garanti degil mi. Omur boyu bekar kalmak sanirim tek cozum. kaydirigubbakcemile3

Allahim bu insani alnimiza yazmis ve biz bu insanla evlenmisiz. Bunu da en iyi sekilde yasamaya bakalim degil mi.

Bence siddet, ihanet, bagimlilik, sorumsuzluk vs gibi sorunlar olmakdiktan sonra diger ufak tefek sorunlarin ustesinden beraber gelmeye calismamiz gerekiyor.

of kızlar ne çok konu bulmuşsunuz öyle,sensiye katılıyorum kimse dört dörtlük değildir.bazen bende diyorum keşke evlenmeseydim diye,iyi kötü bişekilde katlanıyoruz.düğünde bazı şeyleri bende unutmak istiyorum.yazdıklarınızı okudukça kötü duygularım depreşti
yaralım canım inşallah olursun,biri malum ,diğeride kist canım.

Canim neden bir hafta gidip kalamiyorsun ki?

Insallah ta bir omur boyu beraber olursunuz canim benim
ben seni çok iyi anladim merak etme
ama iste...er yada geç evleniliyor, Rabbim utandirmasin, pisman ettirmesin
:1hug:

Canim neden bir hafta gidip kalamiyorsun ki?

ya sen anladım sensicim biz annemlerle aynı şehirdeyiz yakınız zaten ama benim demek istediğim hani eşim olmadan mesela bugün tartıştık dimi alıcam yanıma 10 günlük kıyafetimi kalıcam annemde ordan işe gidip gelicem eşimide görmücem sonra 10 gün sonra tekrar evime dönücem hiçbişey olmamış gibi anlatabildimmi
ee şimdi ben anneme gitsem ve eşim yanımda olmasa bi gün dururum iki gün dururum sonra durum anlaşılır hani eşime küstüm geldim desem Allllaahh başlarlar artık ne odu ne bitti demeye annem benden daha çok üzülür yıpranır sendede öyle olmazmı?
ya neyse işte anladınız siz onu

Canim belki de oylesi daha kotu olur annenlerin haberi olmasa bile ve sen 10 gun boyunca rahatcana oradan ise gidip gelsen belki o sekil de birbirinizden sogursunuz en azindan bu sekilde hersey taze iken, ya kavga ede ede bitirir anlasirsiniz yada biriniz alttan alir konusur anlasirsiniz. :1hug:

Yoksa sen en iyisi siz kavga etmediginiz zaman git birkac gun annenlerde kal birbirinizi ozlersiniz geri don belki iyi gelir sana.

kızlar be size küstüm:çok üzgünüm:
unuttunuz beni,sanki bugün duvarlara konuşuyorum :çok üzgünüm:
neyse iyi akşamlar

Her dedigine katiliyorum dostum ama keske yazildigi gibi kolay olsa
Insaniz iste
Bazen unutamadigimiz seyler var ki ofkeye, kine, nefrete boguyor bizi
Umarim hepimiz mutlu oluruz hep

Kuzummmm; geldin mi sen ?
dedim simdi gelir de okursa sinir olacak aman gormesin ama gormussun
uzulmeeeeeeeee
geldi geçti iste napalim

kızlar be size küstüm:çok üzgünüm:
unuttunuz beni,sanki bugün duvarlara konuşuyorum :çok üzgünüm:
neyse iyi akşamlar

E askolsun yaaaaaaaa
bu ne biçim soz beee
ahhhhh bide kusmus gitmis
bebem gormedim dur sayfa sayfa yaziyorum zaten
anaaaa
:çok üzgünüm:

Sana neoluyor yaralim o beni birakamaz birkerem seni netsin. :dilcikar:

(Bak dirim senin ugruna kavga eder olduk, bu durumda hec cekip gidemezsin)

Kas yapalim derken goz cikardik. kafamçokkarıştı Nise kizlar siz gelin konusun koklasin ben gidim. senağlama

Ahhhhhhhh kizlarrrrrrrrrrrrrr
çabuk herkes yerine gelsinnnn Şeniz

ben çikicam simdi
ohhhhhh evime gidiyorum çok mutluyum yaaa
bu aksam basbasa kalicam kocamla
iyi gelecek

operim sizi a.s.

Ahhhhhhhh kizlarrrrrrrrrrrrrr
çabuk herkes yerine gelsinnnn Şeniz

ben çikicam simdi
ohhhhhh evime gidiyorum çok mutluyum yaaa
bu aksam basbasa kalicam kocamla
iyi gelecek

operim sizi a.s.

iyi bari canım misafir fakan yok yani
süpperkaydirigubbakcemile2
bu arada yaralım sen ne işle meşgulsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…