Tabiki hatasiz kul degiliz Sensi'cim ama bazen askdan sevgiden gozumuz kor olabiliyor...
Aslinda iyi dusunmek lazim evlenmeden once
Ha diyeceksin ki pismanmisin...himm sanirim ailem izin verseydi hep flort ederdim ama evlenmezdim
tabiki buda hayat degil ama ben baba ocaginda çok daha mutluydum
tabi zamanla degisiyor fikirler ilerledikçe mutluyum daha çok ama...yinede bazen bazi seyleri unutamiyorsun omur boyu da içinde kalacaktir.
Bilmem Sensi'cim henuz olmadim yaa
geç kaldi
evet yaralım işte benim tam duygularıma tercüman oldun canım
yani ben mesela kafam esince anneme gitmek istiyorum ama eşim olmadan 1 hafta 10 gün kalıp kafamı dinleyip tekrar evime dönmek istiyorum ki bu mümkün olmuyor tabi ve bunu gayet normal bişeymiş gibi yapmak istiyorum çünkü evet bende annemin yanında çok mutluydum şimdide mutluyum asla eşimden ayrılmak istemiyorum onunla bi ömrü geçirmek istiyorum ama işte ....
evet yaralım işte benim tam duygularıma tercüman oldun canım
yani ben mesela kafam esince anneme gitmek istiyorum ama eşim olmadan 1 hafta 10 gün kalıp kafamı dinleyip tekrar evime dönmek istiyorum ki bu mümkün olmuyor tabi ve bunu gayet normal bişeymiş gibi yapmak istiyorum çünkü evet bende annemin yanında çok mutluydum şimdide mutluyum asla eşimden ayrılmak istemiyorum onunla bi ömrü geçirmek istiyorum ama işte ....
Canim neden bir hafta gidip kalamiyorsun ki?
Insallah ta bir omur boyu beraber olursunuz canim benim
ben seni çok iyi anladim merak etme
ama iste...er yada geç evleniliyor, Rabbim utandirmasin, pisman ettirmesin
:1hug:
Canim seni anliyorum ama boyle dusunmek yerine farkli dusunursek sanirim daha mutlu oluruz. Mesela seni uzdurler ama en azindan en basindan gercek yuzlerini gordun ve simdi ona gore tavrini sergiliyorsun. Seni kandirip cok yapmacik yapip arkandan da vurabilirlerdi. O yuzden bardagin dolu tarafindan bakalim. Yaptiklarini asla dogrulamiyorum ama bundan sonra da birdaha seni uzmelerine izin vermezsin, daha dikkatli olursun ve daha mesafede tutarsin.
Yani benim demek istedigim sanirim her koca ile, her aile ile bir sekilde sorunlar yasanacak, baska biriyle baska bir aile ile yasamayacagimiz bir garanti degil mi. Omur boyu bekar kalmak sanirim tek cozum. kaydirigubbakcemile3
Allahim bu insani alnimiza yazmis ve biz bu insanla evlenmisiz. Bunu da en iyi sekilde yasamaya bakalim degil mi.
Bence siddet, ihanet, bagimlilik, sorumsuzluk vs gibi sorunlar olmakdiktan sonra diger ufak tefek sorunlarin ustesinden beraber gelmeye calismamiz gerekiyor.
kızlar be size küstüm:çok üzgünüm:
unuttunuz beni,sanki bugün duvarlara konuşuyorum :çok üzgünüm:
neyse iyi akşamlar
of kızlar ne çok konu bulmuşsunuz öyle,sensiye katılıyorum kimse dört dörtlük değildir.bazen bende diyorum keşke evlenmeseydim diye,iyi kötü bişekilde katlanıyoruz.düğünde bazı şeyleri bende unutmak istiyorum.yazdıklarınızı okudukça kötü duygularım depreşti
yaralım canım inşallah olursun,biri malum,diğeride kist canım.
neyse iyi akşamlar
neyse iyi akşamlar
Ahhhhhhhh kizlarrrrrrrrrrrrrr
çabuk herkes yerine gelsinnnn Şeniz
ben çikicam simdi
ohhhhhh evime gidiyorum çok mutluyum yaaa
bu aksam basbasa kalicam kocamla
iyi gelecek
operim sizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?