• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaldı 28 dk offffffffff
aşkı memnu ohhh bu akşam keyif yapıcam:)

kızlar bana müsade mesaim bitmek üzere sizleri özlicem hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi byby[opuyorumnanaktan/I]

pokahontas ben seni tanımıyorum cnm ya mısra nın şu meşhur sorularını ben sana sormadan sen direkt tanıtırmısın bana kendini

mısracım bende müdavim olamam ki. herkes izlerse izlerim.. izlediğim hiç bi dizide yok aslında açıkçası..
ama askı memnu sarmıştı son günlerde

Bende de Yaprak Dökümü ve Aşkı Memnu var...Yabancılardan da Fringe,Lost ve bu sene yeni başlayacak Prison Break benzeri dizilerkaydirigubbakcemile4

Bir de Digitürk'te Bir kadın Bir erkek:))

görüşürüz mutlucum:))

teocum hemen tanıtıyım:)))

2 aylık evliyim.
29 yaşındayım, eşim 28 yaşında
ikimizde bankacıyız.
istanbuldayım :))))

ya sen:))))

jasmin preson ve lost u bende cok severim.

digitürk teki bir kadın ve bir erkeğe de arasıra bakıyorum :)

görüşürüz mutlucum:))

teocum hemen tanıtıyım:)))

2 aylık evliyim.
29 yaşındayım, eşim 28 yaşında
ikimizde bankacıyız.
istanbuldayım :))))

ya sen:))))

canım bende bir aylık evliyim ebn 25 eşim 26 yaşında ben öğretmenim eşimde gıda mühendisi afyonluyum eşim de antalyada ama şu an afyonda yaşıyoruz cnm

jasmin preson ve lost u bende cok severim.

digitürk teki bir kadın ve bir erkeğe de arasıra bakıyorum :)

Canım Prison'ı baya oldu bitireli biz.Fringe başlayacak 17sinde;ama indiririz netten sanırımkaydirigubbakcemile3 Lost da mart gibi başlayacakmış:gitme:

Pazar günü CNBC-E'de çok güzel 3 dizi başlıyor onları kaçırmayın derim bensositososito

Bir Kadın Bir Erkeği arkadaşımda önerdi.Hangi günlerde yayınlanıyor yasmincim?

Bu arada beni tanımayan var mı:))))))))))))

Teo Antalya ya geliyorsun 25 gün kalıyorsun ve haber vermiyorsun:oklava:

Back