galiba evetherkes öğle tatiline gitti galiba
ben iyiyim çok şükür sen neden idare ediyorsun bakim canın mı sıkkın yoksa
Alınyazımsın canım benim üzme kendini canımcım....
Bu sene aksiliklerle dolu geçti senin için;ama yarın itibariyle kendinize yeni bir sayfa açıp mutlu günlere yelken açın canım...
Anneciğine çok geçmiş olsun..Kendine iyi bak..ben de seni çok seviyorum canımopuyorumnanaktan
Teolog hoşgeldin canım a.s.
Nasılsın?
jazminim o sayfa açılmıyo, aslında düne dair anlatacağım çok şey vardı ve eşimle tartışmadan bişrkez daha konuşabildik annesinin nbenim arkamdan dediklerini sakince paylaştım , oda hak verdi vs. çünkü tartışmamaya kararlıydım ve cidde kayınvalidem çok kıracak şeyler söylemiş benim için anneme 3 5 kelime ama haketmediğim şeyler, eşimle konuştuk ama annesini kötülemedim hiç oda destek verdi, sonra bi yerde eşime bozuldum ve herşeyi yerle bir etti, ben ona naz etmiştim bugün benim doğum günüm uzağındayım zaten , beni teselli eder demiştim ama yanılmışım, çok uzağındayım onun grçektn çok uzağındaym ve uzağında bırakmak için uğraşıyo((
hoşbulduk cnm iyiyim çok şükür
sen nasılsın
teolog hoşgeldinm cnm nasılsın yatak odan çok güzel güle güle kullan
canım saol yaalınyazım üzülme cnm benim bugün senin doğum günü güzel şeyler düşünmeye çalış bitanem
teo tahammülüm kalmadıki artık bekarkende ayrıydık tartışırdık ama bu kladar zor değildi onlar, ilmiyorum bunlar ne zamn son bulur,alınyazımsın seni çok iyi anlıyorum inan uzakta olunca bu tür sorunlar o kadar oluyor iki taraf da birbirinden bişeyler bekliyor en ufak bişeyden alınıyor bu sorunların tek sebebi inan ayrılık ben 3 sene yasadığım için biliyorum bu tür sorunlar yüzünden haftalardır küs kaldığımız oldu kaç gece agladığımı bilirim ama bir araya gelince unutuyorsun annen içinde cok gecmiş olsun cnm
inş canım yaaüzülme cnm benim hayırlısı ile yanına gelsin bütün bu sorunlar bitecek bitanem üzülme
Canım mesafeler maalesef insanları değişken yapıyor.Birbirinizi görmüyorsunuz,dokunmuyorsunuz ve en önemlisi özlüyorsunuz...Özlem maalesef sizi bu şekilde tartışmaya yöneltiyor.Çünkü en ufak bir naz etsen dahi,senin mimik hareketini görmemesi senin hareketini ciddi almasını sağlıyor.Geçecek canım inan,sadece sabır hayatım..
haklısın dediklerinde jazminimde ne zaman son bulur yaa sabır diliyorum
İyiyim hayatım bende..İş güç başka da birşey yok tabii ki
alınyazımsın inşallah atlatırsın bugünleri ben atlattım çok şükür anlattıklarına benzer şeyleri ben de yasadım gecti çok şükür senin de gececek kızlar bana az müsade ben biraz dinleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?