• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkes öğle tatiline gitti galiba
galiba evet
ben iyiyim çok şükür sen neden idare ediyorsun bakim canın mı sıkkın yoksa

Allah iyilik versin, bugün annem ameliyat olacak sanırım safra kesesinden, acı çekiyo bir nedeni bu

bir nedenide , bugün benim doğum günüm :( ve eşimden güzel bi sözle kutlamasını istemiştim zaten yanımda değil, oda benden beklemişi çünkü 2 yıl önce bugün nişanlanmıştık nişan yıldönümümz kutlu olsun demeliymişim , yanımda olmadığı gibi mutsuz etmeyide çok iyi öğrenmiş, gece boyu ağladım bu benim kocam diye

alınyazımsın seni çok iyi anlıyorum inan uzakta olunca bu tür sorunlar o kadar oluyor iki taraf da birbirinden bişeyler bekliyor en ufak bişeyden alınıyor bu sorunların tek sebebi inan ayrılık ben 3 sene yasadığım için biliyorum bu tür sorunlar yüzünden haftalardır küs kaldığımız oldu kaç gece agladığımı bilirim ama bir araya gelince unutuyorsun annen içinde cok gecmiş olsun cnm

jazminim o sayfa açılmıyo, aslında düne dair anlatacağım çok şey vardı ve eşimle tartışmadan bişrkez daha konuşabildik annesinin nbenim arkamdan dediklerini sakince paylaştım , oda hak verdi vs. çünkü tartışmamaya kararlıydım ve cidde kayınvalidem çok kıracak şeyler söylemiş benim için anneme 3 5 kelime ama haketmediğim şeyler, eşimle konuştuk ama annesini kötülemedim hiç oda destek verdi, sonra bi yerde eşime bozuldum ve herşeyi yerle bir etti, ben ona naz etmiştim bugün benim doğum günüm uzağındayım zaten , beni teselli eder demiştim ama yanılmışım, çok uzağındayım onun grçektn çok uzağındaym ve uzağında bırakmak için uğraşıyo :(((

Alınyazımsın canım benim üzme kendini canımcım....

Bu sene aksiliklerle dolu geçti senin için;ama yarın itibariyle kendinize yeni bir sayfa açıp mutlu günlere yelken açın canım...

Anneciğine çok geçmiş olsun..Kendine iyi bak..ben de seni çok seviyorum canımopuyorumnanaktan

Teolog hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın?

hoşbulduk cnm iyiyim çok şükür
sen nasılsın

jazminim o sayfa açılmıyo, aslında düne dair anlatacağım çok şey vardı ve eşimle tartışmadan bişrkez daha konuşabildik annesinin nbenim arkamdan dediklerini sakince paylaştım , oda hak verdi vs. çünkü tartışmamaya kararlıydım ve cidde kayınvalidem çok kıracak şeyler söylemiş benim için anneme 3 5 kelime ama haketmediğim şeyler, eşimle konuştuk ama annesini kötülemedim hiç oda destek verdi, sonra bi yerde eşime bozuldum ve herşeyi yerle bir etti, ben ona naz etmiştim bugün benim doğum günüm uzağındayım zaten , beni teselli eder demiştim ama yanılmışım, çok uzağındayım onun grçektn çok uzağındaym ve uzağında bırakmak için uğraşıyo :(((

Canım mesafeler maalesef insanları değişken yapıyor.Birbirinizi görmüyorsunuz,dokunmuyorsunuz ve en önemlisi özlüyorsunuz...Özlem maalesef sizi bu şekilde tartışmaya yöneltiyor.Çünkü en ufak bir naz etsen dahi,senin mimik hareketini görmemesi senin hareketini ciddi almasını sağlıyor.Geçecek canım inan,sadece sabır hayatım..

hoşbulduk cnm iyiyim çok şükür
sen nasılsın

İyiyim hayatım bende..İş güç başka da birşey yok tabii ki

alınyazımsın inşallah atlatırsın bugünleri ben atlattım çok şükür anlattıklarına benzer şeyleri ben de yasadım gecti çok şükür senin de gececek kızlar bana az müsade ben biraz dinleneyim

alınyazım üzülme cnm benim bugün senin doğum günü güzel şeyler düşünmeye çalış bitanem
canım saol ya
alınyazımsın seni çok iyi anlıyorum inan uzakta olunca bu tür sorunlar o kadar oluyor iki taraf da birbirinden bişeyler bekliyor en ufak bişeyden alınıyor bu sorunların tek sebebi inan ayrılık ben 3 sene yasadığım için biliyorum bu tür sorunlar yüzünden haftalardır küs kaldığımız oldu kaç gece agladığımı bilirim ama bir araya gelince unutuyorsun annen içinde cok gecmiş olsun cnm
teo tahammülüm kalmadıki artık bekarkende ayrıydık tartışırdık ama bu kladar zor değildi onlar, ilmiyorum bunlar ne zamn son bulur,
üzülme cnm benim hayırlısı ile yanına gelsin bütün bu sorunlar bitecek bitanem üzülme
inş canım yaa
Canım mesafeler maalesef insanları değişken yapıyor.Birbirinizi görmüyorsunuz,dokunmuyorsunuz ve en önemlisi özlüyorsunuz...Özlem maalesef sizi bu şekilde tartışmaya yöneltiyor.Çünkü en ufak bir naz etsen dahi,senin mimik hareketini görmemesi senin hareketini ciddi almasını sağlıyor.Geçecek canım inan,sadece sabır hayatım..

haklısın dediklerinde jazminimde ne zaman son bulur yaa sabır diliyorum

İyiyim hayatım bende..İş güç başka da birşey yok tabii ki

alınyazımsın inşallah atlatırsın bugünleri ben atlattım çok şükür anlattıklarına benzer şeyleri ben de yasadım gecti çok şükür senin de gececek kızlar bana az müsade ben biraz dinleneyim

kızlar ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi
sizi çok seviyorum
öptüm hepinizi

Güle güle canım.Kendine iyi bak,üzme bu güzel günde kendini.Çünkü kendinden başka kimsenin önemi yok hayatta gerçekten.

Bende seni çok seviyorum hayatımopuyorumnanaktan

kızlarrr biz geldikkk
bugün daha iyiyim çok şükür karın ağrım azaldı:)
alınyazımmm doğum günün kutlu olsun bitanemmm üzme kendinii inşallah düzelecek herşey güzelim
annene de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
kayınvaldeni de boşver canımyaa cidden inan 3 günlük dünyada başkaları için kendine üzmeye değmiyor
aynı şeyi kardeşimde yaptığından biliyorum ne oldu biliyomusun 3 gün önce acil hastaneye kaldırıldı ve felaket bir mide ağrısıyla boğazından tek lokma geçmiyordu ve 2 gün hastanede yattı yapılmadık tetkik kalmadı aldığı narkotik ilaçlarda çabası ve sonuç gastrit alevlenmesi ve sırf üzüntüye bağlı olarak
peki o kendini üzünce bişey değiştimi hayır herkes bildiğini okuyor yine önemli olan senin hayatın ve sağlığın bitanem

Back