Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Alınyazımsın geçmiş olsun canım arkadaşım
en azından annen ağrılarından kurtulmuş olacak canım

evet dirimcim
annemde öyle diyo, b ağrıyla yaşamaktansa aeliyat ağrısını belli bi süre çeker rahatlarım diyo

Canım geçmiş olsun.Annem seneler öncesi oldu,2 günde ayağa kalktı.Bir de kapalı ameliyat olmuştu,açık olmadı yani.Korkulacak birşey yok tatlım.

alınyazım geçmiş olsun cnm allah şifalar versin inşallah ameliyatı güzel geçer cnm ağrılarından kurtulacak en azından

Bugün çok durgun burası ya...Poka ve Angel da yoklar hala.Umarım kötü birşey yoktur..Dün bir de beni azarladılar yani haber vermedim hiç diyekaydirigubbakcemile

Canım geçmiş olsun.Annem seneler öncesi oldu,2 günde ayağa kalktı.Bir de kapalı ameliyat olmuştu,açık olmadı yani.Korkulacak birşey yok tatlım.
öyelmi :) çok sevindim buna, inş benim annemde çabucak iyileşir :) çok teşekkür edrim
alınyazım geçmiş olsun cnm allah şifalar versin inşallah ameliyatı güzel geçer cnm ağrılarından kurtulacak en azından
Allah razı olsun canım, ağrılarıından kurtulacak doğru diyosun allah şifasını vrsin inş
dularımız sizinle alınyazım
canım benim saol ya
GEÇMİŞ OLSUN ne oldu umarım ciddi bişi değildir.
çok teşekkür ederim deryacım umarım ciddi değildir
alınyazım üzülme cnm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sende sağol alınyazım güzel düşün bitanem bizleride habersiz bırakma dicem ama nasıl haber verebilirsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…