günaydın canım hihoyyytGünaydınnnnnnn arkadaşlar.Neşeli birgün dilerim
evet canım serinledi iyi oldu böyleestağfirullah dirimciğim ne saçmalaması olur böyle şeyler ben sana söylemiştim serinleyecek diye tatlım
dirim mutlu teşekkür ederim.inşallah mutlu olurum gittiğim yere alışırım.bana en zor gelecek olan şey ailemden uzak olmak birde sıcakkkk.sivastan sonra aydın ekvator gibi geliyo bana ya çok sıcak.düğün için gittiğimde baygınlık geçirecektim sıcaktan.hertarafım isilik oldu yara döktüm resmen:)inşallah alışırım.yada rabbim ferahlık verse biraz:)
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız?
pokacım dilekçen iin hayırlı olsun diyorum umarım güzel şeyler olsun bundan sonra
dirimim ayna hurafae, bende takılırdım ama öyle değil emin ol
angel ben çok severim nazım hikmeti, aşkı ayrı yaşatıyo o adam, volkan konağında güzel yorumu olunca mest olmamak imkansız oluyo
mutlucum iyi olmana sevindim tatlım
kekula zamanla alışırsın ama ilk başta zorlanabilirsin bencede
mısracım neşeli günler canım
mısracığım geçen kadayıf dolmasının tarifini vermiştin yaBen iyiyim canlar umarım sizlerde iyisinizdir.
Birazdan kahvaltı ve işe hazırlanma faslı için aranızdan ayrılacağım
alkisalkisalkisalkisalkisalkishafta sonuna iki gün kaldı
günaydın canımgünaydın canlarım..
angel şehirdışı olmaz sekerim yine istanbul olur...
kekulacım hayırlı olsun yeriniz umarım mutlu olur hemencecik alışırsın..
mutlucum daha da iyi olucaksın inşallah..
alınyazım çok saol bitanem sen nasılsın?
mısracım sanada neşeli günler:))))
saol poka.inşallah seninde hakkında hayırlı bir yer olur işin için.gıcık insanlarla çalışmaktansa yoğunluk bencede daha iyi.bende yanımdakinden çok muzdariptim laf anlamayan bir adamdı.ama şükür istifa ediyom kurtukacam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?