kız mutlu ankaraya gelicende sadece alınyazımı görcen
:umursamaz:
amin canım
gerçekten çok hoşsun maşallahopuyorumnanaktan
ama normaldde hangi takımdıbende eşimde meselaf beşiktaşlıyım beşiktaşk :) yinede mutluyuz bu sene çok kötüymüşüz eşim öle diyorda :)
yerimseniben yerimsenibenAlınyazımsın ekledİm canım:)
artık benim koçişte bişey demiyo pokacım varya uçuyorum yani havalarda opuyorumnanaktan tabi kısa süremzse bu düşüncesi :uhm:al bende de okadar alınyaızm cok isterim gercekten. benin kociş bişi demez..
cidden güzelmi?bizimde tesisler var orda eşim buyıl ayarlada gidelim diy ama ben kararsızdımangel uludağda çok güsel ben gittim:)
kız mutlu ankaraya gelicende sadece alınyazımı görcen
amin canım
kaydirigubbakcemile5Şeniz
:kedi:
bencede sen tam bir galatasaraylısın balımmopuyorumnanaktan[/I][/B]
AY TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM.UTANDIM ŞİMDİ:)))
JAZMİNCİM SANADA TEŞEKKÜRLER.
RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZİN YUVALASINDA HUZURLU MUTLU AŞK DOLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMASINI NASİP EDER:)opuyorumnanaktan
jazminim ya herşey uyuyoda bak bu uymadı yaaa, ben fenerbahçeliyim, burda koptuk iyimi ? ama olsun zıtlıklardanda dostluk kurmuş olduk böylelikle kaydirigubbakcemile5
Ben çok gittim canım tanıdıklarımız var bizim orda...:kedi:
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Şeniz
artık uzaklaştı yaa
eskiden kayınvalidemler izmitteydi ve ist 45 dk uzaktı ama şimdi oralara gelmek zorrakannehir
çünkü bizimkiler bursaya çıktı akannehir
uludağ a gitcez biz bu kış inş.:Saruboceq:
:kedi:
bencede canım en iyisiii kahvaltıı
bencede sen tam bir galatasaraylısın balımmopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2işte budur kaydirigubbakcemile3 100 de 1000 emindim seni F B li olduğundan
jazminim ya herşey uyuyoda bak bu uymadı yaaa, ben fenerbahçeliyim, burda koptuk iyimi ? ama olsun zıtlıklardanda dostluk kurmuş olduk böylelikle kaydirigubbakcemile5
öncede bjk lıydın ama bence olabilirmi opuyorumnanaktan
inamıyorum dirim bjk ile fb arasında kalmıştım ilkkez takım konusunda biri yanılttı beni delikafadulden
canımcım eşin bebişin karnına düşünce fikri değiştirir emin ol, çünkü benim koçişte katiydi bu konuda şimdi yaklaştıkça tutmayadabilirsin bebiş daha önemli falan diyo
canım çok güzel olmuşsun ya ve yüzün tam hayalimdeki gibi, Allah bozmasın o mutluluğu inş :Saruboceq:
tamam canım anlaştık süper oldu bu valla, rüya boşa çıkmadı desene kaydirigubbakcemile3
ya bjk lılara öncelikle herkesle kesin uyum sağlar ortadırlar hep, gs lılar kararlıdırlar fb liler eğlenceli
ondan tahmin ettim
kaydirigubbakcemile3kız mutlu ankaraya gelicende sadece alınyazımı görcen
amin canım
ya kızlar aydında olan biri olsa keşke aramızda.ben oraya gidince çok yalnız kalacam((
opuyorumnanaktan
bencede en iyisi kahvaltı,bende çok severim kahvaltı yapmayı opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2
sanırım ondan canım,bebek olduktan sonra farklı düşünür belki
bu durumda jasminlede benim buluşmam gerekiyor,rüya boşa çıkmasın ama dimi :kedi:
jasmin sen ne zaman geliyon buraya
kaydirigubbakcemile3
öndeyiz pokaaa kaydirigubbakcemile3kızlar son durum :)
fb :4 (poka, alınyazım,birsam,kekula)
gs : 3 (angel,dirim, jasmin)
bjk : 2( mutlu, necla)
yani benim gözlemlerim böyle ama ne derece doğru bilmiyorum da bana doğru gibi gelir hep, ya insanların karakteri, çok belli ediyo tuttukları takımı bilehım bak bunu bilmiyordum takım analizini
demek ben kararlı kocişim de eğlenceli:))
inş bende gidebilirim canım
bakalım kısmet:Saruboceq:
bizim gezentiler bi evlerine giderlerse bizde gideriz inş.kaydirigubbakcemile3
hemde çoookkkk kaydirigubbakcemile3 hemde kaçtır sorcaktım fb limisin diye, saolsun poka sordu ben unutuyodum hep kaydirigubbakcemile3 koçuumm benim yaa, budur işte, benimkide başlarda dedi yani senin eşinin düşündüğünü ben düşünmeye başlamışken tam eşimde dediki yok sen fb li ol ben bjklı , rekabet gerek evde herşeyimiz aynı olmasın, yoksa ben kimi kızdırcam maçlarda diye kaydirigubbakcemile3nerden emindin alınyazımsın çok mu belli ediyom kız fb li oldumu.ama kociş bjk li ay 5 senedir ne diller ne rüşvetler verdi de yinede değiştirmedim takımımı.ay bi ara da acitasyon yaptı neymiş efendim herkes karısıyla sevgilisiyle maça gidiyomuş bjk forması giyip onlara özeniyomuş felan bi an çok kısa bian acaba mı dedim ama yok ıııhhh olmadı sarı laciveertten vazgeçemedim:)
benim kociş bjk li:) ben fb li:) gül gibi geçinip gidioz heheheehheheheee:)
mrb kızlar ben geldim nasılsınız
ben izmire gidicem bayramdan sonra kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?