hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınhoş bulduk cnm iyiyim sizler nasılsınız
dr kesin olarak tutmasınlar diyolar zaten, bencede bebeğe zarar vermektense tutmamalı dinende bu uygundur heralde dimi ?benim bir arkadaşımhamile onun dr u tutmamasını sölemiş.tutmuyo o da
ya çok güzel dendiği için güzelsede daha güzelini bekliyoruz ondan olabilir gibime geldi ama boğaz süper gerçekten orada yaşama ömre bedel olsa gerek, kahvaltı yapmak isterdim orda haftada birkaç kezalınyazım tabiki zevk meselesi canım:))) beğenmeyebilirsin. sana hitap etmeyebilir..
ne tuhafki ben taksime 15 gün gitmesem eksiklik duyuyorum eheheheeheheeee:)
geçmiş olsun cidden topik kan ağlıyo desenize kaydirigubbakcemile3iyi sayılırım iyiyim de regl sancısı vardı dün gece geçti çok şükür.
kızlar hangi takımı tutuyorsunuz :)))
hadi bi konu olsun :)
ama fairplay heeeeeeeeee
dalaşmak yokkk :):):):):)
jasmin yalnız ciks mekanları biliyoruz:))
sen ulus etiler bebek arnavutköy osmanbey moda kalamış ............. bunlarıda biliyosundur:)
dirimciğim beşiktaş gercekten nezih ve mutena bir semttir..ve ikamet edilen bir yerdir..
taksim e gelince taksim de evet her türlü şeyle karşılaşmak mümkün oarası öle.. zaten taksimde
öle fazla oturan yok. iş yeridir hep... çamaşır asılan yerde istiklal caddesi değil tarlabaşı denen bi yer:)
orası kötü gercekten haklısın:)
ama istiklalde bi yürüyüşüde hiç bişeye değişmem yani. aslında taksimde en iyiside var en kötüsüde
nerden bakarsan onu alırsın gibi bişi dirimcim. :)))
ilk olarak böle düşünmen çok normal tabiki canım benim:)
hoş bulduk cnm iyiyim sizler nasılsınız
Canım Mısranında dediği gini kahvaltı yapın:)Zaten senin kocişin de seviyorkaydirigubbakcemile5
Patetesleri küp küp doğrayıp,kızartıktan sonra içine yumurta kır.Çok güzel oluyoropuyorumnanaktan
kızlar hangi takımı tutuyorsunuz :)))
hadi bi konu olsun :)
ama fairplay heeeeeeeeee
dalaşmak yokkk :):):):):)
:kedi: :kedi: :kedi:Canım tabii ki senin seçimin.Ben seviyorum açıkcası:sinifsinif:
Galatasaray canikomopuyorumnanaktan
valla belli oluyo opuyorumnanaktanbeşiktaşşşş
Ya bende Şİmdİ sİzlerİn albÜmlerİne bakıyorum.kızlar maŞallah ne gÜselsİnİz Öle.poka Çok gÜzel bİr gelİn olmuŞsun belİrtİyİm.bend ebİtane koyamya ÇalıŞıyım da sİzde benİ gÖrÜn:)
canım bizde kocişle ve kardeşiyle falan gitmiştik ama ist a araçla gitmek büyük eziyet:))
dolan dolan zaten gün bitiyor
istikla caddesi sonu galata kulesine çıkan cadde dimi upuzun karşılıklı mağazalr
ben beğenmiştim tv gördüğümüz yerler demiştim kocişekaydirigubbakcemile3
istanbul başka bi yer ama sonra galata kulesine çıkmıştım çok güzeldİ ama:))
sonrada oyuncak müzesine gitmiştik orayı da beğenmiştim
sultanahmet e dolmabahçeye falanda gidecektik sözde ama trafikten zaman kalmamıştı malesef(
selam birsamcım
nbr cicimmm
tamam canım zaten kocişte sever onu
o zaman ben bugün kahvaltı yapayım:))
ben galatasaraylıyım ciciş:))turkbayragi
kociş fenerbahçeli((
jasmin sen bendensin kız:) gelirsen haber etde kız kulesinde sana bi kayfe ısmarlıyım:)
anlaştık yerimsenibenhadi öle yapalım ozaman alınyazım:)
valla bu süper olur, bana uyar ama temelli merkeze 1 saat kadar uzaklıkta, ben vakit ayarlarım muhakkak eşim burda olmazsa olsa bile 1 saat falanda ayarlarım yine görüşürüz diğer kızlarda ayarlarsa toplarız süper oluralınayzım gelince mutlaka görüşelim cnm eşime söyledim ben
jasmin sen bendensin kız:) gelirsen haber etde kız kulesinde sana bi kayfe ısmarlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?