walla benim eşim yapmaz öle inan mesaiden sonra akşamları bile gidip ihale evrakları ile çalışıyor yaa eve bilwe iş getiri bizimkisi :) vereliniortak
bende seviyorum taksimi:) çok kalabalık ama yahu:)travesti bende gördüm ay ne tuhaflar
Taktık bu iconaakannehir
Ne var cicim dolabında dök mazlemeleri bakayım
canım patates,biber,kbak,patlıcan kızartabilirsin
yada biber dolması yapabilirsin
kabağın varsa bak peynirli kabakta yapabilirsin
canım malzeme olarak nelerin var
opuyorumnanaktan
Dirimcim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalma olayı kişiden kişiye değişiyor,bu da ne kadar süredir hap kullandığınla ilintili bir durum cnm.
Hemen yani 2-3 ay içerisinde hamile kalanda var,5-6 ay sonrada 1 yıl sonrasındada.
Böyle şeyleri kafaya takma daha gençsin olur cnm.
Angelcım kahvaltı yapın tatlım.
Patates kavurması yap yumurtalı epeycede tok tutar.
hoşgeldin birsam nasılsın cnm
zaten istanbula bir kere gittimdirimciğim beşiktaş gercekten nezih ve mutena bir semttir..ve ikamet edilen bir yerdir..
taksim e gelince taksim de evet her türlü şeyle karşılaşmak mümkün oarası öle.. zaten taksimde
öle fazla oturan yok. iş yeridir hep... çamaşır asılan yerde istiklal caddesi değil tarlabaşı denen bi yer:)
orası kötü gercekten haklısın:)
ama istiklalde bi yürüyüşüde hiç bişeye değişmem yani. aslında taksimde en iyiside var en kötüsüde
nerden bakarsan onu alırsın gibi bişi dirimcim. :)))
ilk olarak böle düşünmen çok normal tabiki canım benim:)
yani biz ay olarak eskidik ya, yani yaşayamadan eskidik ondan, yoksa başka nalamda değil, bugün iyiyim şükürki :))neden öyle yazdın ki taze kalan onlar kalsın ne demek((((
inşallah kimse üzmesin kimseyi
neden sordun dirimkızlar hamileyken oruç tutulur mu?
sakıncaları var mı?
benim eşimde aynısını diyodu bende tutabilirim diyodum ama bebği riske atamam,bugün düşündümde emzirirken oruç tutarım heralde, yani ilk aylara gelmezse zaten tm gün işte olcam bebekte kaç saat emcekki?bari bişey yapmış olurumcanım istanbulda yağmur mu yağıyor?
bu arada pendik nasıl bir yer bilgin var mı canım?
canım onuda becerirsin sen
annemgil komşularıyla açarken bende birkaç kez küçük beze yapmaya çalıştım
ama beceremedim
komşulardan çekindim,bir daha elimi de sürmedim
canım bencede hamilelikte ve emzirme döneminde oruç tutulmamalı
dün eşimle konuşurken eşim tutulabilir aslında demişti
bahane gibi algıladı :çok üzgünüm:
hoşgeldin ama gitmişte olabilirsinselam kızlar ben yeni geldim opuyorumnanaktan
gerizekalılar, burdada var bikaç tane, kendilerini ne sanıyolar acaba ? allah merhametten ayırmasın kimseyi, ama bazende onlar çok gıcık olabiliyolar buda bi gerçek, çok su istimal ediyolarkızlar benim çalıştığım yerde temizlik şirketi var,odaların temizliğini,çöp topla,cam silme vs.ile ilgileniyorlar
burda çalışan bazı memurlar gözümün önünde temizlik şirketindekiler çok kötü davranıyor.
hiç acımaları yok,bu duruma acayip sinir oluyorum
kimse kimsenin halinden anlamıyor
o dert bende yok :lepi:Aynı dert bende de var angelcim ya.Hiç yemek yapasım da yok:1closedeyes:
hoşgeldin bencee katılıyorum ama kendini bilmezlern çokluğu kadar kendini bilenlerde var, ben babm gibi iyi güleryüzlü bi memur olmaya çalışıyorum, hoş biz halkla ilişkide değiliz ama olsun köpek olmaya gerek yokben geldim ama yine gidicem su faturasını yatırmadım daha..
memurlara gelinceeee o kadar rahat çalışmalarına rağmen yüzleri gülmeyen insan topluluğu, sanki para karşılığı o işi yapmıyolar da, bizim hatrımız için yapıyolar.. özellikle hastane personelleri..... onlar bide özel sektörün eziyetini görseler ne yaparlar bilmem.. sözüm meclisten dışarı tabii.. istisnalar vardır mutlaka da..
kıyamam sana yaa :1hug:ama dirim bana çok kötü davranıyorlar ya azarlıyorlar hep hep
adamına göre değişiyo işte, iyisi iyi kötüsü kötü yerimsenibenwalla benim eşim yapmaz öle inan mesaiden sonra akşamları bile gidip ihale evrakları ile çalışıyor yaa eve bilwe iş getiri bizimkisi :) vereliniortak
dirimciğim beşiktaş taksim ile kıyaslanamaz bile:)))
taksimi neden beğenmedin sen canım. ben cok severim orayı:) ki ist. de yaşayanlar kopamazlar:))))
taksimin yanından bile geçemez oralar.. tabi benim nacizane fikrim:)
şimdi biri çıkar ben oradanım der:)))
ya evde sebze yok
zaten kociş yemez
ama dolapta et kıyma felan varda hazır bişi yok(
kızartma yeni yaptım yaa
biber patates domates falan((
nasıl yapıcam patate kavurmasını canımmŞeniz
o dert bende yok :lepi:
birsamcım hoşgeldin canım nasılsın ?
jasmin bağdat caddeside değişilmezlerimdendir.. tiky mekan:)))) nede olsa şükrüsaraçoğluna yakın:)))
dirimim teşhis doğru.. beşiktaş,kadıköy güsel nezih semtlerdir.
eminönü zaten iş sahası canım.. yada alışveriş yapılacak bazı yerleri var...taksimde oturulacak mekan değil zaten:)
Canım Mısranında dediği gini kahvaltı yapın:)Zaten senin kocişin de seviyorkaydirigubbakcemile5
Patetesleri küp küp doğrayıp,kızartıktan sonra içine yumurta kır.Çok güzel oluyoropuyorumnanaktan
birsamcım hoşgeldin canım nasılsın ?
jasmin bağdat caddeside değişilmezlerimdendir.. tiky mekan:)))) nede olsa şükrüsaraçoğluna yakın:)))
dirimim teşhis doğru.. beşiktaş,kadıköy güsel nezih semtlerdir.
eminönü zaten iş sahası canım.. yada alışveriş yapılacak bazı yerleri var...taksimde oturulacak mekan değil zaten:)
ya onu benim eşimde çok seviyo ama ben hiç sevmedim eşim yapmıştı çok güzel oluyo diye, kırılmasın diye evet güzelmiş dedim ama beğenmedim bendemi tıhaflık, herkes çok seviyo onu çünkü:kedi:
kızlar hangi takımı tutuyorsunuz :)))
hadi bi konu olsun :)
ama fairplay heeeeeeeeee
dalaşmak yokkk :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?