kızlar bende çıkıyorum mesai bitmek üzere kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizide byby
kızlar bende çıkıyorum mesai bitmek üzere kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizide byby
Evet evlendi canım.Bir ara gelmişti;ama bir daha da görmedim.
Teolog ta yok zaten:sinifsinif:
kayıp gelinler:)
kızlar derya evlendi dimi.. Hiç yok piyasadaaa
Valla biz de isimlerimizle hitap etmeyiz.Ailelerin yanında bana aşkım,bebeğim der:kedi: Ama ben aşkım derim utanarak sadece:kedi:
Kızlar ben kaçtım.Hepinizi öpüyorum.Yarın görüşürüz şekerler...
Kocişlerinizle aşk dolu akşamlar diliyorumopuyorumnanaktan
jasminin iyi akşamlarrr
angel hani derya vardı düğününe az vardı. kayınvalidesi ile sıkıntı cekiodu. evi yerleştirirken filan..
bende kaçtım canlarrr öptüm kocamannnn
:)))
aynen
ama ben öok mutluyum yaaa
dün kalktık beraber iş yaptık kocişim süpürdü bütün evi kaldırdı halıları felan
bende sildim heryeri tozları aldım
sonra dedim aşkım bide balkonları yıkasan suları taşıyamıyorum ağır zaten kaldırmıyorum da tamam dedi bebeğim balkonlarıda yıkadıopuyorumnanaktan
çokkk seviyorummm onu yaaa çokkkk:asigim:
öpüyorum seni kuşumm
sıkma canını hiçbişey için
koş kocişinin kollarınaopuyorumnanaktan
Mrb arkadaşlar biliyorsunuz şehir dışından misafirlerim var iki gündür gelemedim topiğe.Epeyce yoruldum üstüne üstlük tarihinden öncede regl oldum vücut direncim düştü.
Yinede misafirlerimin memnuniyeti ve ettikleri dualar yetiyor.
Yarın işyerindeyim görüşürüz inşallah
Mrb arkadaşlar biliyorsunuz şehir dışından misafirlerim var iki gündür gelemedim topiğe.Epeyce yoruldum üstüne üstlük tarihinden öncede regl oldum vücut direncim düştü.
Yinede misafirlerimin memnuniyeti ve ettikleri dualar yetiyor.
Yarın işyerindeyim görüşürüz inşallah
Canım ne güzel di mi eşinin yardımcı olması...Allah razı olsun benim kocişte çok yardımcı olur.Kıyamam ya:asigim:
Hoşgeldin Mısraacım,
Geçmiş olsun bu hafta regl haftası sanırım topicte herkes regl:)
Görüşürüz şekerim..
günaydın kızlar
bende geldim opuyorumnanaktan
nolmuş yasmin resim mi ekledi
ben yine göremiyorum :kedi:
günaydın kızlar
bende geldim opuyorumnanaktan
nolmuş yasmin resim mi ekledi
ben yine göremiyorum :kedi:
günaydın kızlar nasılsınız ben geldim ama gidiyorum çok hastayım sağlık ocağına gidip geleceğim
Günaydın şekerim:) Nasılsın hayatım?
Canım anlatayım hemen:)
İlk önce imageshack adresine girip orada browse a basıp fotoyu seçiyorsun ve daha sonra upload a basıp fotoyu upload ediyorsun.Yüklendikten sonra ekranına gelen linklerden de sayfanın en alt kısmında bulunan 3 tane linkin 1. sırasındakini alıp buraya yapıştırıyorsun:)))
Becerebildim mi anlatabilmeyi?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?