Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım benim Allah yardımcın olsun inş.
bende 3.ay denemem ama olmadı bakalım hayırlısı
zaten bu aydan sonra kendimi rahat bırakıyorum
herşey olacağına varacak çünkü sende sıkma bitanemm
olucaz Allah ın izniyle hepimiz anne
hem daha evleneli ne kadar oldu ki dimi ama
kendimizi rahat bırakalım yeter ve sadece dua edelim ca
nım

aynen canım bende
hem zaten burası yeni evliler topiği
ve hepimizin sıkıntısı derdi aynı
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz biraz eksik biraz fazla
o yüzden birbirimizi anlıyor ve derdine sevincine ortak oluyoruz
yani aynı dili konuşuyoruz
sizi seviyorum canım dostlarımmm

Evet canımın içi, evliliklerimiz anca rayına oturuyor vallayerimseniben

Ben de seni seviyorum,hatta hepinizi...Ay sevgi kelebeği oldum vallaopuyorumnanaktan

birsamcım ben tam olarak bilmiyorum senin sorununu mahsuru yoksa sorabilirmiyim ?

tabi anlatayım cnm bi mahsuru yok.ALLAH korusun herkesinbaşına gelebilir.bana 4 yıl önce p.atak teşhisi kondu cnm bekarken ben bu ilaçları ne zaman bırakcam yada nereye kadar içcem sorusu yoktu.evlendim bebek fikri netleşti ve o zaman anladım ki ben bu ilaçları en kısa zaman da bırakmalıyım.o da ha deyince olmuyo tabi aşama aşama azaltarak yani bugün karar verdin diyelim en az 6 aynı alır.ve evlendikten sonra da arttı ilaçlarımın dozu.çünki orta derece de depresyon başladı.başka bi şehire gelmemden dolayı felan.benim olayım bu kısaca cnm

jasmin çok teşekkür ederim bende sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

Rica ederim canımcımopuyorumnanaktan

Canımcım geçmiş olsun.Allah tez zamanda iyileştirir inşallah.Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin.:Saruboceq:

dirim yaa
ben yanlış mı anlaşıldım bilemedim amaa sadece üzülmeyin üzülünce ben onları okuyunca üzülüyorum diye gelmem dedim ben kafamçokkarıştı
bana mı dedin canım
ne gibi :sm_confused:

canım haklısın ilaçları bırakman gerekiyor,bebek için
bunu kafana takma ya,zaten herşeyi kafamıza taktığımız için böyle oluyor
bende herşeyi çok takarım,bu aralar benimde tepemde bir ağrı var,herşeyi stres yapmaya başladım
keşke herşeye bu kadar takmasak
benimde çok çok çok yakınımın başına geldi 3-4 sene bu ilaçlardan kullandı.özel doktora gidiyordu sürekli.gününün yarısından çoğunu uyuyarak geçiriyordu,neyse daha çok şey yazmak istemiyorum,beni çok etkiliyor.şimdi o yakınım evlendi,canım evlenmesiyle birlikte bütün sorunları ortadan kalktı,şuan ilaç kullanmıyor,korkuları gitti çok değişti,

:kedi:
jazmine hak veriyorum ya,başkalarıyla paylaşamadığımız birçok şeyi paylaşıyoruz
a.s.

birsamcım bende seninle aynı yollardan geçtim biliyomusun...x... iacın adını vermiyim. kullandım.
am aşimdi kullanmıyorum çok şükür... banada aynı teşhis konuştu. çarpıntı,ölücek gibi olma daha neler neler.... canım benim emin ol geçicek. ama bu en cok sana bağlı biliyosun değilmi

Evet canımın içi, evliliklerimiz anca rayına oturuyor vallayerimseniben

Ben de seni seviyorum,hatta hepinizi...Ay sevgi kelebeği oldum vallaopuyorumnanaktan

evet sen benim kelebeğimsin
sevgi kelebeğimmzemus
zemus

angel çok teşekkür ederim bende sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

canımmmmŞeniz

Allah yardımcın olsun canım
tabi ayrılık hasretlik zor aileden
benim arkadaşımda çorluya gitti gelin olarak
ne annesi var ne kaynanası yapayalnız kaldı orda
ve hastalandı
yüzünde bi yara çıktı Allah göstermesin akıntılı iltihaplı
sonra saçları döküldü baya
1 yıl sonra kızı olduda toparlandı çok şükür:Saruboceq:

pokacığım çok teşekkür ederim cnm bende sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

jasmin çok teşekkür ederim bende sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

jnazz çok teşekkür ederim bende sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

dirimciğim çok teşekkür ederim bende sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
sevgi kelebeğim benim opuyorumnanaktanhihoyyyt

selam kızlar
hafta sonu yatılı misafirim vardı
yoğun geçti
bugün de ancak evi filan toparladım
çamaşır bulaşık vakit geçti
siz nasılsınız

bu arada bebek var mı pokahontas?

jazmincim dirim saolunkızlar.dirim senin yakının evlenince düzelmiş benim de aklıma acab diyorum hamilelik olunca ben de düzxelirmiyim daha iyi olurmuyum.inş ya en kısa zamanada bırakmak istiyorum ilacı.ALLAH bilir ama beenim jinekolojik olarak görünürde bi engelim yok hamile kalmak için.merakımdan dr gitmiştim de:) hemde evlenmeden önce de gitmiştim tabi o zaman sadece hormon testi yaptılar yoktu bişi çok şükür.evlendikten sonra da yumurtlama düzgünmü die baktılar düzgündü.ama inş şu ilaçları bırakırım da çok beklemeden hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…